28 / 07 / 2024

tata motors

tata motors

Hintli Tata Motors’un, sahibi olduğu Jaguar ve Land Rover modellerinin üretimi için Suudi Arabistan’da tesis açmayı düşündüğü bildirildi

Bem Motors Oto Ekspertiz Limited Şirketi kuruldu!

Bem Motors Oto Ekspertiz Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Ufuk Hilaloğlu, Mehmet Bahadır Ceyhan ve Mehmet Metehan Soysal ortaklığında kuruldu.

Tata Group, İngiltere'ye 4 milyar sterlinlik yatırım yapacak!

Hindistan merkezli Tata Group'un, İngiltere'ye 4 milyar sterlinlik elektrikli araç batarya fabrikası yatırımı yapacağı ve üretimin 2026 yılında başlayacağı açıklandı.

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Çorakli ve Görkem Güngör ortaklığında kuruldu.

Rase Motors Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rase Motors Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Yılmaz ve Yasin Haraç ortaklığında kuruldu.

Bek Motors Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bek Motors Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Esin Şimşek ve Hüseyin Erhan Çevre ortaklığında kuruldu.

Opel Zafira Life etkileyeci tasarımı ve fiyatıyla dikkat çekiyor! İşte 30 Nisan fiyat listesi

Alman otomobil markası Opel, Amerikan General Motors ile yolları ayırıp Fransız PSA Grubu çatısı altına girdikten sonra yeni model atağına geçti. Opel Zafira Life hem ailesine hem de işine önem verenler için geliştirildi. İşte Opel Zafira Life fiyat listesi...

Tata Tiago sadece 130 bin TL fiyatıyla satışta! Geri sayım başladı, herkes sıraya girdi…

Hindistanlı otomotiv firması Tata, 130 bin TL’lik yeni modeli Tiago’yu satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Tata Tiago, fiyatıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Zira bu dönemlerde sıfır otomobil almak için adeta bir servet ödemek gerekiyor.

Milyarderler sıralamasında dev çalım! 

Tesla hisse senetleri 400 milyar doların üzerinde bir piyasa değerine yükselerek General Motors, Ford ve Fiat Chrysler'i geçti. Diğer yandan kurucusu Elon Musk ise milyarderler listesinde üçüncü sıraya çıktı. 

Tataş Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Tataş Yapı Anonim Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Tataş tarafından kuruldu.

Tata Steel ve ThyssenKrupp'un birleşmesine izin verilmedi!

AB Komisyonu, Tata Steel ve ThyssenKrupp'un birleşmesine izin vermedi. AB Komisyonu Rekabetten Sorumlu Üyesi Margrethe Vestager, söz konusu birleşmeyi Avrupa'daki sanayi ve tüketicileri korumak amacıyla izin vermediklerini bildirdi.

Mtf Motors Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtf Motors Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa    Arslantaş tarafından kuruldu.

Gümüş Motors Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Motors Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mahmut Gümüş tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

General Motors Türkiye'de otel açacak!

GM'deki 38 yıllık kariyerinden ayrılan Başkan Yardımcısı Susan Docherty, yeni firmasıyla dünyaya açılıyor. CEO'su olduğu Canyon Ranch, ABD dışındaki ilk wellness otelini gelecek yıl Bodrum-Kaplankaya'da açmaya karar verdi

tata motors Haberi

tata motors


Şirketin Başkanı Ratan Tata, bir İngiliz dergisine verdiği ropörtajda Suudi Arabistan’da bir alüminyum tesisi kurduklarını, buranın hemen yanında araç üretmek için bir tesis kurma konusunu da ciddi anlamda düşündüklerini söyledi. Tata, “Söz konusu tesisle Suudi arabistan’da alüminyum üretimi yapmak çok rekabetçi olacak. Şayet uzun dönemli düşünürsek, bu tesisin yanına büyük kalıp atölyelerine sahip bir otomobil üretim tesisi kurabilir ve ilginç bir işe imza atabiliriz. Bunu gerçekten de düşünüyoruz” dedi.

Suudi Arabistan Madencilik Şirketi “Maaden” ve Alcoa Inc. ortaklığında kurulan alüminyum tesisinin, 2013’te üretime başlaması planlanıyor. Düşük maliyetli doğalgaz ve düşük elektrik fiyatları, Suudi Arabistan’ın önemli avantajları. Suudi Arabistan’da otomotiv üretim tesisi...