02 / 05 / 2024

tatar yapı ofis projeleri

tatar yapı ofis projeleri

İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumda Tatar Yapı tarafından hayata geçirilen Loft Up/7.60 ve Work Up/5.50 projeleri 7,60 metrelik tavan yüksekliğiyle öne çıkıyor.

Premium Ofis Beylerbeyi satışta! Ofislerin metrekaresi 12 bin 500 TL!

Bulunduğu bölgeye değer katan ödüllü projelerin markası Ege Yapı, ofis projesi Premium Ofis Beylerbeyi’ni yatırımcıların beğenisine sundu.

Meclis'e yeni ofis binası yapılacak!

Meclis'e milletvekilleri için yeni bir ofis binası yapılacak. Yeni binanın temeli ise önümüzdeki günlerde atılacak.

Ofis kiralamadan önce yapılması gereken 10 nokta!

Araştırmaları ve raporlarıyla ofis piyasasına yön veren www.ofisraporu.com ofis kiralama ya da satın alma kararı vermeden önce yapılması gereken son kontrolleri sıraladı.

Ege Yapı Beylerbeyi satılık ofis!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde inşa edilen Ege Yapı Beylerbeyi Ofisleri 2017 yılı Eylül ayında teslim edilecek. Ege Yapı Beylerbeyi satılık ofis fiyatları ve ödeme planı henüz netleşmedi.

Gökçadır İnşaat ofis yapımına yöneldi!

Gökçadır İnşaat, ofis yapımına yöneldi. Bursa'da faaliyet gösteren şirket ofislerde hem yasama sevincini hem de teknolojiyi hedefledi.

Gökçadır İnşaat ofis yapımına yöneldi!

Bursa’nın hızla İstanbul ile bütünleşen bir metropole doğru geliştiğini gören Gökçadır İnşaat, ofis yapımına yöneldi. Şirket ofislerde hem yaşama sevincini hem de teknolojiyi hedefledi.

Moment Yapı'dan yaşam odaklı ofis projesi!

Moment Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar, Ankara'nın en yüksek noktalarından biri olan Beştepe'deki Moment Beştepe Ofis projesinin detaylarını Sabah Ankara'ya anlattı.

Sur Yapı Marka Rezidans'ın home ofis ve rezidans bloğu satışta!

Marka Rezidans ve AVM, bir yıl içerisinde alışveriş merkezi kiralamalarında yüksek talep alırken home ofis ve rezidanslarda yoğun talep gördü. Sur Yapı “Marka”da yatırımını büyüttü ve home ofis &rezidans bloğunu satışa sundu.

Mekan Yapı Başkule satılık ofis!

Mekan Yapı Başkule satılık ofis fiyatları metrekare bazında 5 bin 500 liradan başlıyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen projenin 26 bin metrekaresi kapalı alandan oluşuyor.

Sur Yapı Axis'te ofis alırken işiniz kolay!

Sur Yapı Axis İstanbul ofis ve Alışveriş Merkezi’nde A plus ofisleri 4.705 TL’den başlayan taksitlerle ve 120 aya varan vade imkânı ile alabilirsiniz.

Fer Yapı kampüs ofis kavramını Türkiye'ye getiriyor!

Fer Yapı, akıllı ve çevreci konseptiyle dünya trendi kampüs ofis kavramının Türkiye'deki ilk örneğini, 'Premier Kampüs Ofis'le Kağıthane'de hayata geçiriyor.

Tatar Yapı yatırımcısına yüzde 15 kazandırdı!

Tatar Yapı’nın İstanbul Finans Merkezi Ataşehir’de hayata geçirdiği Loft Up/ Work Up projelerinin yarısı satıldı. Metrekaresi 5 bin liradan satışa sunulan projedeki daireler, yatırımcısına şimdiden yüzde 15 kazandırdı.

Coşan Yapı Gaziantep'te şehrin en yüksek ofis binasını yapacak!

Coşan Yapı Mimarlık Mühendislik Genel Müdürü Seyfettin Coşan, 'Gaziantep'in girişinde ve İpek Yolu üzerinde yer alan ofis binamız projesi ve kalıp sistemleriyle kent için simge bir yapı özelliğinde olacak" dedi.

tatar yapı ofis projeleri Haberi

tatar yapı ofis projeleri


İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumda Tatar Yapı tarafından hayata geçirilen Loft Up/7.60 ve Work Up/5.50 projeleri 7,60 metrelik tavan yüksekliğiyle öne çıkıyor. 

Şirket 40 bin metrekare üzerinde plazalar, 45 bin metrekare alana ise ofis ve konut projeleri şeklinde geliştireceği Loft Up/7.60 ve Work Up/5.50'den 190 milyon TL gelir...