29 / 04 / 2024

tatil köyü projesi

tatil köyü projesi

TOFAŞ'ta 20 yıldır sürdürdüğü mühendislik mesleğini bırakan Arif Doğru, TKDK'dan aldığı hibe desteğiyle doğduğu Gököz köyünde yaklaşık 2,6 milyon liralık yatırımla "tatil köyü" kurdu.

Ordu Çambaşı Yaylası'na tatil köyü kurulacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası 'na tatil köyü kurulması için çalışma başlattı. Proje, DOKA 'nın da desteğiyle, Çambaşı Merkez'de uygulanacak.

Master Sonsuz Tatil Köyü'nde 1+1'ler 350 bin peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla!

Master Sonsuz Tatil Köyü projesi Konya ilinin Ilgın ilçesinde Maliyetine Ev tarafından inşa ediliyor. Peroje 1+1'ler 350 bin peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışta. Peki Master Sonsuz Tatil Köyü'nde konut fiyatları ne kadar? İşte Master Sonsuz Tatil Köyü ile ilgili detaylar...

Kütahya Ilıca Termal Tatil Köyü'nün ihalesi Mart'ta!

Kütahya'da 510 yatak kapasiteli olarak inşa edilecek Termal Tatil Köyü projesi Gediz Belediye Meclis Üyeleri'ne tanıtıldı. Projenin Mart ayında ihaleye açılacağı belirtildi.

Şile’de Örnek Köy Projesi başlatıldı!

Şile’nin tarihi ve kentsel dokusunu koruma altına almak için Örnek Köy Projesi başlatıldı. Örnek köy projesi ilk etapta Akçakese Köyü'nde uygulanacak.

Aydın Kasaplar Köyü'ne Türkiye'nin ilk akıllı köy projesi geliyor!

Türkiye’nin ilk akıllı köy projesi Aydın’ın Kasaplar köyünde hayata geçecek. Proje, Yaşar Üniversitesi, Vodafone, Tarım Bilincini Geliştirme Derneği ve Akıllı Tarım Teknolojileri A.Ş. işbirliğinde yürütülecek.

Çambaşı Yaylası’na tatil köyü kuruluyor!

Ordu’nun turizm merkezi Çambaşı Yaylası’na tatil köyü kuruluyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek tatil köyü, yılın 12 ayı yayla turizmi yapılmasına fırsat sağlayacak.

Foça Tatil Köyü neden kapandı?

İlk ve örnek oluşu itibariyle, turizmin ülkeye yayılmasına öncülük eden, gençlere turizm okulu, Foça ekonomisine lokomotif olan Foça Tatil Köyü’nün kapanış hikayesi oldukça dokunaklı ve oldukça da hüzünlüdür.

Burj Al Babas Tatil Köyü İşletmeciliği ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burj Al Babas Tatil Köyü İşletmeciliği ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Taha Yerdelen tarafından 500 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Arnavutköy, Arnavutköy Merkez Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde kuruldu.

Köy Projesi davasında yeni bilirkişi raporu hazırlandı!

Sarıyer'de ormanlık alana inşa edilen Köy Projesi için hazırlanan imar planlarının Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanununa aykırı olduğu ortaya çıktı.

Kandıra Belediyesi Örnek Köy Projesi için kolları sıvadı!

Esentepe mahallesindeki incelemelerin ardından “Örnek Köy Projesi” için kolları sıvayan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, proje kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Babaköyü mahallesi projenin ikinci ayağını oluşturuyor.

Karmod Prefabrik, Libya Hums'ta tatil köyü kurdu!

Karmod Prefabrik, Libya'nın sahil şehirlerinden Hums'ta kurulumunu tamamladığı tatil köyünü teslim etti. 40 günde kurulan ve deniz kenarında yer alan 29 adet ev, tatil için bölgeye gelen misafirleri ağırlayacak.

Foça Tatil Köyü'nün tüm yapıları çürüyor!

2005 yılında kapanan Foça Tatil Köyü enkaz haline geldi. Foça Belediyesi’nin MHP’li Meclis Üyesi Taner Acar, kent yöneticilerinin tesisi hayata döndürecek projeler geliştirmeleri gerektiğini söyledi

Zekeriyaköy Köy projesi yargı sürecine rağmen başlatıldı!

Zekeriyaköy'de ormanlık alan için hazırlanan 'Köy' projesi, Danıştay'da devam eden yargı sürecine rağmen başlatıldı. Bin 198 konut ve çok sayıda ticari ünite için ağaçlar kesildi, inşaat yapılıyor...

Samsun Lojistik Köy Projesi’nin yapımına başlanıyor!

Tekkeköy ilçesi Aşağıçinik mahallesinde yaklaşık 680 dönümlük arazide yapım çalışmalarına başlanılacak olan Lojistik Köy Projesi 43 Milyon 586 bin 795 Euro'ya mal olacak.

tatil köyü projesi Haberi

tatil köyü projesi

TOFAŞ'ta 20 yıl boyunca bilgisayar mühendisi olarak görev yapan Doğru (47), mesleğini bırakıp, doğup büyüdüğü yer olan Bursa'nın Keles ilçesine bağlı Gököz köyüne yatırım yapma kararı verdi.


Gököz Göleti'nin kıyısında kendi arazisi olan Doğru, bu alan üzerinde bir çalışma yaparak, hayali olan projeyi oluşturdu. Söz konusu projeyi TKDK'ya sunan Doğru, buradan da hibe alarak işe başladı.


Yaklaşık 2 yıllık bir çalışmanın ardından projeyi tamamlayan Doğru, gelen vatandaşların bungalov tipi evlerde konaklayabileceği ve alakart restoran-kafeteryalarda yemek yiyebileceği, gölette balık tutma, kano, dev ağaçların arasında at binme, ATV safari, okçuluk, hobi bahçelerinde toprakla uğraşma ve benzeri birçok aktivitenin yapılabileceği bir yaşam alanı oluşturdu.


Doğru'nun, "Gököz Natural Park" adıyla Uludağ'ın eteklerinde hayata geçirdiği projeye, kısa sürede çok sayıda yerli ve yabancı turist ilgi gösterdi.


"TKDK büyük...