27 / 04 / 2024

Tatil sitesi Gezinomi

Tatil sitesi Gezinomi

Tatil sitesi Gezinomi'nin Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yıldız, 25-28 Ekim'e denk gelen Kurban Bayramı’nın Cumhuriyet Bayramı ile bir araya getirilerek 10 güne çıkarılmasının turizm sektörüne moral vereceğini belirtti..

Alanya ÇİMTUR Tatil Sitesi'nde son durum ne?

Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Çimtur’da devre mülk sahiplerinin sahte çürük raporları ile mağdur edildiklerine vurgu yaparak, bakanlığın usulsüzlüklerin tespiti ve araştırılması amacıyla inceleme başlatmasını talep etti. 

Gazipaşa Kombi Tatil Sitesi'nin arazisi için satış tepkisi!

Gazipaşa Belediye Başkanı Yılmaz, 55 milyon liralık borç için 130 milyon liralık Kombi arazisini satmayı planladığını açıkladı. Satış kararı tepkilere neden oldu.

Swiss Otel Residances Bodrum Hill'deki dubleks ev icradan satılıyor!

“Swiss Otel Residances Bodrum Hill” isimli tatil sitesi içerisinde yer alan A Blok Zemin+1 Kat, 1 Nolu Bağımsız Bölüm dubleks tatilevi icradan satılıyor..

Hatay Samandağ Çevlik Tatil Sitesi'ndeki yollar onarılıyor!

Hatay BŞB ile Samandağ Belediyesi işbirliğiyle, Samandağ- Çevlik Tatil Sitesi'ndeki yollar onarılıyor, yer yer asfaltlanıyor.

Giresun Buruncu Doğanay Sitesi otel konforunda yaşam sunuyor!

AY-GE-Aydoğan Gezmiş, Buruncu Doğanay Sitesi 5 yıldızlı otel konforunda yaşam sunmaya hazır. Gezmiş, “İddialıyız, site değil dört yıldızlı tatil köyü sunuyoruz. Almasanız da gelin, gezin, görün” dedi.

Aksoy Holding, Bodrum'da lüks tatil sitesi kuruyor!

Conrad İstanbul Oteli'nin sahibi olan Aksoy Holding'in uzun bir süreden sonra Muğla'nın Bodrum İlçesi Tilkicik Koyu'nda gerçekleştireceği gayrimenkul projesi Epique Island tanıtıldı.

Güverte Evler Beylikdüzü'nde teslimler Ağustos 2016'da!

Cantürk İnşaat tarafından Beylikdüzü Yakuplu’da West İstanbul Marina’nın üst kısmında 7 bin metrekarelik arsa üzerinde konumlandırılan Güverte Evleri projesinde yatay yaşam ve tatil sitesi konforu sunuluyor.

Güverte Evleri Beylikdüzü projesinin temeli atıldı!

Cantürk İnşaat tarafından gerçekleştirilen, tümü deniz manzaralı 4 katlı blokları, kapalı otoparkı ve geniş yeşil alanlarıyla Beylikdüzü’ne yatay yaşam ve tatil sitesi konforunu taşıyan Güverte Evleri’nin temeli atıldı

Beylikdüzü Güverte Evleri'nde 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Beylikdüzü’nde Cantürk İnşaat tarafından gerçekleştirilen Güverte Evleri, tümü deniz manzaralı 4 katlı blokları, kapalı otoparkları ve geniş yeşil alanlarıyla Beylikdüzü’ne yatay yaşam ve tatil sitesi konforu getirecek

Tatil sitesi nasıl kurulur?

Tatil siteleri ve villaları ile ilgili esaslar Turizm Tesislerinin Belgelendirilmesine ve Niteliklerine İlişkin Yönetmelikte yer alıyor. Buna göre, tatil sitesi nasıl kurulur? Tatil siteleri nasıl olmalı?

Bodrum Hisarevleri Tatil Sitesi yakınlarında yangın çıktı!

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde Bitez Mahallesi Hisarevleri Tatil Sitesi yakınlarındaki makilik alanda saat 04.00'te yangın başladı. Bodrum Orman İşletmesi'ne ait iki arazöz ve belediyeye bağlı 8 itfaiye aracı söndürme çalışmalarına başladı...

Gazipaşa Belediyesi'nin mallarına haciz!

İlçenin Pazarcı Mahallesi'nde 1997 yılında bir firma tarafından yapılan Kombi Tatil Sitesi inşaatının tapusunun iptal edilmesi üzerine, siteden daire satın alan ve çoğunluğu Konya'da bulunan vatandaşlar, belediyeye dava açmıştı...

Ekşioğlu Eser Tatil Sitesi'nde 49 bin 500 liraya!

Sakarya Eser Tatil Sitesi'nde fiyatlar 49 bin 500 liradan başlıyor, projenin teslimleri Haziran 2014'te gerçekleşecek

Tatil sitesi Gezinomi Haberi

Tatil sitesi Gezinomi

Bu yaz tatiller çeşitli sebeplerle bölünmeye uğramışken, 10 günlük tatil hem turizmci hem de tatilciler için büyük fırsat olacak" dedi. Yıldız 10 günlük tatil konusunda kararın bir an önce verilmesi gerektiğini belirterek şunları söyledi:

"Bu kararın alınması uzadıkça hem bizim, hem de tatilcilerin program yapma süreleri daralıyor. Bu karar ne kadar önce alınırsa programlama açısından o kadar yerinde olur. Şu an sektörün tüm çalışanları planlarını uzun süreli bir tatil olacakmış gibi...