02 / 05 / 2024

Giresun Buruncu Doğanay Sitesi otel konforunda yaşam sunuyor!

Giresun Buruncu Doğanay Sitesi otel konforunda yaşam sunuyor!

AY-GE-Aydoğan Gezmiş, Buruncu Doğanay Sitesi 5 yıldızlı otel konforunda yaşam sunmaya hazır. Gezmiş, “İddialıyız, site değil dört yıldızlı tatil köyü sunuyoruz. Almasanız da gelin, gezin, görün” dedi.



Giresun’da inşaat sektöründe kendini ispat eden AY-GE İnşaat-Aydoğan Gezmiş, bir ilke daha imza atarak, konforu, çevre düzeni ve mimarisiyle Giresun’u modern bir yaşam alanı kazandırdı. Gezmiş, “İddialıyız, site değil dört yıldızlı tatil köyü sunuyoruz. Almasanız da gelin, gezin, görün” dedi.


Aydoğan Gezmiş, basın mensuplarıyla Doğanay Sitesi tanıtım toplantısında bir araya geldi. Toplantıya, Doğanay Sitesi Mimarı Fırat İnceöz, Statik Mühendisi Hüseyin Karaibrahimoğlu, Şantiye Şefi İnşaat Mühendisi Ömer Adıgüzel de katıldı. İnşaat Şefi Adıgüzel, 15 konuttan oluşan Doğanay Sitesi hakkında şu bilgileri verdi:


“3 bin 845 metrekare arsanın yalnızca 750 metrekaresi inşaat alanı olarak kullanılmıştır, geri kalanı bahçedir. 3 bin metrekare taş duvar yapılmıştır. Binaların ve havuzun temeline 102 adet fora kazık çakılarak zemin güçlendirilmiştir. 3 bin metrekare alana 150 kamyon bahçe toprağı taşınarak 12 kamyon torf ve gübre ile karıştırılan toprağa bin 800 fidan dikilerek çim döşenmiştir. Otomatik sulama ve çevre aydınlatma sistemi yapılmıştır. Dairelerin bütün odaları deniz görmekte ve dairelerde kış bahçesi konulmuştur.


Çocuklar ve büyükler için, ısıtmalı havuz yapılmıştır. Havuzlar otomatik arıtmalıdır. Spor salonu ve sauna yapılmıştır. Bin 650 metrekare kapalı otopark da her daireye 2 araçlık yer ve bisiklet otoparkı vardır. Her daire dairenin kilerinden başka bodrum katta her daireye bir depo yapılmıştır. Dairelerde 24 saat sıcak su olacak şekilde çift kazan, jeneratör, su deposu vardır. Dış doğramalar üç contalı, özel aksesuarlı ithal PVC olup, ısıcam ve dış alüminyum giydirmeyle tam ısı ve ses yalıtımı yapılmıştır. Banyo dolapları, mutfaklar, kapılar Çakırlar Mobilya’ya özel olarak yaptırılmıştır. Aksesuarlar özeldir. Görüntülü dia fon sistemi ve binalar üç kat olmasına rağmen her bloğa ayrı asansör yapılmıştır.”


“YAŞANABİLİR BİR KONUT ALANI OLUŞTURDUK”

Aydoğan Gezmiş de yaptığı açıklamada, imar uygulamalarına vurgu yaparak, “Biz toprakların, konutların sahibi değiliz, biz geçici olarak buralarda konaklıyoruz. Buraları gelecek nesillerimize, torunlarımıza, torunlarımızın torunlarına bırakacağız. Bu nedenle imar uygulamaları çok önemli. Ne yazık ki ülkemizde imarlar ranta dönüştü. Rantla imar olmaz. Biz bu projemizi yaparken çevreye büyük önem verdik. 30 daire yerine 15 konut yaptık. Konut alanı kadar çevre düzenlemesi gerçekleştirdi. Amacımız konut yapmak değil, yaşanabilir bir alan oluşturmaktı. Bunu da başardığımıza inanıyoruz” dedi.


Dereli'nin Sesi


Geri Dön