06 / 05 / 2024

Terrace Bahçe'de yaşam Nisan 2011'de başlıyor!

Terrace Bahçe'de yaşam Nisan 2011'de başlıyor!

İnanlar'ın Belgrad Ormanı'na komşu projesi, Boğaz manzarası eşliğinde şehirden kopmadan doğayla barışık bir yaşam sunuyor. Proje Gezi-Yorum bu hafta rotasını İstanbul'un Kuzey'ine Sarıyer'e çevirdi



İstanbul'un doğa ve ormanlarla bağını kuran Karadeniz sınırındaki Sarıyer'de İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Terrace Bahçe'yi İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan'la birlikte gezdim. Terrace Bahçe, bir yanda orman diğer yanda Boğaz manzarasının keyfini sunuyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte 14 ayrı planda 76 dairenin bulunduğu projede yaşam Nisan 2011'de başlıyor.

MİMARİSİYLE FARKLILAŞIYOR
Maslak'tan Sarıyer'e ilerliyoruz, Bahçeköy sapağından dönerek ormanın içinden geçen yolu takip ederek Sarıyer sırtlarındaki Terrace Bahçe'de Serdar Bey'le buluşuyoruz. Terrace Bahçe, 4'er katlı 3 bloktan oluşuyor. Bahçe ve çatı dublekslerin yer aldığı projede ara katlarda ise normal daireler bulunuyor. Terrace Bahçe, dış cephesiyle çevresindeki diğer projelerden hemen farklılaşıyor. Projenin dış cephe kaplamasında laminat kaplama kullanılmış. Projedeki mimari çözümler, müstakil ev konforunu sunacak şekilde tasarlanmış. Projede 3+1 daireyi gezdim. Geniş salon içinde açık mutfak tasarlanmış. Mutfakta Franke markalı ankastre ürünler daire ile birlikte teslim ediliyor. Mutfak mobilyalarında Alman Nolte, Banyolarda İdeal Standart ürünleri tercih edilirken, tüm ıslak zeminlerde ise İspanyol Pamesa seramikler kullanılmış. Salon ve diğer odalarda tüm pencereler, gün ışığından yararlanmak ve doğa manzarasını izleyebilmek için tavandan yere kadar tasarlanmış.

METRO VE TÜNEL BÖLGEYE DEĞER KATTI
Ulaşım problemleri nedeniyle yavaş gelişen Sarıyer sırtları, yeni ulaşım projeleriyle yeni çekim merkezlerinden biri haline gelmiş. Büyükşehir Belediyesi'nin tünel projelerinden Sarıyer Çayırbaşı Tüneli'nin iki çıkışından biri Terrace Bahçe'nin yanıbaşında yer alıyor. Şişhane-Maslak-Hacıosman Metro Hattı'nında yıl sonunda hizmete girecek olmasıyla bölgede ulaşım sorunu da aşılmış olacak. 4 katlı Terrace Bahçe projesinin altında iki katlı olarak planlanmış otopark da bulunuyor.

BEĞENDİM

Terrace Bahçe'ye Belgrad Ormanı içinden geçilerek ulaşılıyor.
Yaya ve araç girişleri güvenlik kontrollü tek bir girişten saşlanıyor.
Projede yüzme havuz ve güneşlenme teraslarının yanı sıra fitness center ve sauna da bulunuyor.

BEĞENMEDİM
Terrace Bahçe projesinin bulunduğu yere bugün açısından ulaşım zor. Ancak kısa zamanda tamamlanacak yatırımlarla ulaşım rahatlayacak.

Bloklardan birinde giriş kattaki birkaç daire, yandaki projenin bahçe duvarına bakıyor.
Sabah/BÜLENT YOLDAŞ

0212 342 12 10

www.inanlarinsaat.com.tr


Geri Dön