08 / 07 / 2024

tatlıcı tombak avm

tatlıcı tombak avm

Vatan Gazetesi Elif Ergu, Nedim Saban ile Tatlıcı Tombak hakkında konuştu. Tatlıcı Tombak, AVM'lerdeki haksız rekabeti bırakıp sokaklara açılacak. İşte o yazı!

 Migros'ta filtre kahve makinesi 1.899 TL’ye, quartz ısıtıcı 299 TL’ye, Paşabahçe 6’lı tatlı tabağı 149,90 TL’ye düştü!

Kasım ayına dev indirimlerle giren Migros, tüm müşterilerini Migros şubelerine davet etti. Bu doğrultuda, filtre kahve makinesi 1.899 TL’ye, quartz ısıtıcı 299 TL’ye, Paşabahçe 6’lı tatlı tabağı 149,90 TL’ye düştü. İşte 1 Kasım 2023 Migros fiyat listesi...

İbrahim Tatlıses AVM açıyor! 700’e yakın kişiyi işe alacak!

Ünlü şarkıcı  İbrahim Tatlıses, Balıkesir Burhaniye'de Alışveriş Merkezi açacağını duyurdu. AVM'nin tamamlanmasından sonra 700 kişi işe alınacak.

Tatlıoğlu Vinç Oto Kurtarıcı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatlıoğlu Vinç Oto Kurtarıcı Ticaret Limited Şirketi  Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Gürsel Han, İbrahim Han, Mehmet Han, Resul Han tarafından kuruldu.

Murat Levent Tatlıcı'nın miras davasında yeni gelişme!

2013 günü beyin kanseri nedeniyle hayatını kaybeden Murat Levent Tatlıcı’nın Amerikalı eşi Donna Marie Tatlıcı, kayınvalidesi Sevil Tülin Turner’e dava açtı. Amerikalı gelin, eşi Levent Tatlıcı’nın ölmeden 4 ay önce ABD’de hazırladığı vasiyetnamenin Türkiye’de de tanınmasını talep etti.

So CHIC, M1Konya AVM'de mağaza açtı!

Geniş marka karması ile Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi haline gelen M1Konya AVM, So CHIC’i Konyalılar ile buluşturuyor.

Baldinotti Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Baldinotti Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Tatlıcı tarafından kuruldu.

Tat Towers'ta reklam krizi!

Tat Towers’ın dış cephesi, 3 milyon 300 bin liraya kiralandı. Mehmet Tatlıcı, terekenin 6 milyon 700 bin lira zarara uğratıldığını ileri sürdü. Savcılık takipsizlik kararı verdi...

Hazine arayıcısı Bekir Tatlı tünel kazısı için devlet desteği bekliyor!

Mersin'de hazine arayıcısı Bekir Tatlı tarafından ulaşılan ve içerisinde 2 bin 300 yıllık büyük bir imparator hazinesi bulunduğuna inanılan mezar odası ve tüneldeki kazıların devamı için devlet desteği bekleniyor...

Tatlıcıların yalısına haciz geldi!

Piyasalarda gayrimenkul zenginliği ile bilinen, 2012'de vefat eden merhum iş insanı Şehmus Tatlıcı’nın kızı Gülşen İlter’in borcundan dolayı Tatlıcıların Kanlıca'daki yalısının bir kısmına haciz geldi.

Panora AVM'ye alıcı aranıyor!

Ankara Oran'da yer alan Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ne alıcı aranıyor. AVM'nin satışı konusunda henüz somut bir gelişme yok.

Aziz Torun: AVM'ler turizm sektörünün önemli bir çekim gücü!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, yaptığı açıklamada AVM'ler turizm sektörünün önemli bir çekim gücü olduğunu söyledi.

Alterro Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alterro Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi Nurettin Tatlıcı tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Özsüt bir yılda 41 yeni şube açacak!

Şirket, çoğunluğu büyükşehirlerde olmak üzere, bir yıl içerisinde 41 şube açmayı hedefliyor. Infinity Invest Holding ’in, 2014 yılında yüzde 70 hissesini satın almasından sonra İzmirli tatlıcı Özsüt, yatırım atağına geçti.

tatlıcı tombak avm Haberi

tatlıcı tombak avm


Nedim Saban ‘tatlıcı’ olarak kalıcı olduğunu ve tiyatro sevdası kadar işadamlığında da ‘usta’ olduğunu kanıtlama yolunda ilerliyor. Tatlıcı Tombak zinciriyle büyürken, zincir marketlere özel tatlı üretimine de başlayan Nedim Saban’la yeni stratejilerini konuştuk. 


Kaç şube oldu? Nereye kadar büyüyeceksiniz?


Tatlıcı Tombak olarak, insanların damak tatları arasında en çok seçici oldukları lezzetin tatlı olduğunun farkındayız. İnsanlar tatlıyı seviyor. Bunun içinde müşterilerimizin yerinde ve zamanında bu tercihlerine yakın olmak ve kolay ulaşmalarını sağlamak için büyüyoruz. 30 şube ile girdiğimiz 2012 yılında şu ana kadar Türkiye genelinde 35 şubeye ulaştık. Yılsonuna kadar amacımız şube sayımızı 40’a çıkartmak. Ağırlıklı olarak İstanbul ve Marmara Bölgesi’nde büyümeyi hedefliyoruz. Büyüme stratejisi konusunda hızlı şubeleşme ile şube sayısını artırmaktan ziyade sağlıklı ve kârlı büyümeye odaklanıyoruz.



Üretim tesisinizi gezdim. Farklı markayla...