28 / 04 / 2024

Tatlıkuyu Vadisi açılış töreni

Tatlıkuyu Vadisi açılış töreni

Gebze’nin en büyük Parkı özelliğini taşıyan 370 Bin metrekare alana sahip Tatlıkuyu Vadisi Mesire alanı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun katılımıyla vatandaşın hizmetine açıldı...

Koza Kent Tatlıkuyu'da yaşam başlıyor!

Kozcağaz İnşaat'ın imzasıyla “Lüks yaşamın” tanımıyla hayata geçirilen Koza Kent Tatlıkuyu projesinde yaşam başlıyor.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2.etap 23 Nisan'da açılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. Yıldönümü için dört gün sürecek bir Çocuk Şenliği hazırlıyor. Şenlikte Yaşam Vadisi'nin 2. etabının açılışı da yapılacak.

Sakarya Bisiklet Adası yarın açılıyor!

Şehrin yeni yaşam ve spor alanı olan Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası yarın saat 16.30’da açılıyor.

Vadistanbul Havaray hattı açılıyor!

Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasında hayata geçirilen Havaray hattı açılış için gün sayıyor.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi yarın açılıyor!

1 milyon metrekare büyüklüğü ile İstanbul’un en yeşil ve en büyük kent içi parklarından biri olan Yaşam Vadisi’nin ilk etabı, yarın açılıyor.

Kocaeli Tatlıkuyu Vadisi 2. Etap'ta son durum ne?

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, TOSB Kavşağı, Kirazpınar Kavşağı ve Yeni Bağdat Caddesi ile Tatlıkuyu Vadisinin ikinci etabında inceleme yaptı.

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi açıldı!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İzmir’in Narlıdere ilçesinde Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi'nin açılış törenine katıldı.

Kocaeli Tatlıkuyu Vadisi’nin ikinci etabı geliyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze’nin en büyük parkı özelliğini taşıyan 370 bin metrekare alana sahip Tatlıkuyu Vadisi mesire alanının ikinci etabında inceleme gerçekleştirdi.

Gebze Tatlıkuyu Vadisi'nin 2. etabı tamamlanıyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Tatlıkuyu Vadisinin ikinci etabında gerçekleştirilen dere ıslahı çalışmasını yerinde inceledi.

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi satılık!

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi satılık daire fiyatları 168 bin 190 TL'den başlıyor. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede yüzde 10 peşinatta, kalan bedel 240 ay vadelendiriliyor.

İmrahor Vadisi imara açılıyor!

İmrahor Vadisi 'nde yapılması planlanan Ankara boğazı projesinin planları hazırlandı. Plana göre vadi tabanı ticaret, konut ve turizm alanı adı altında imara açılıyor

Tarsus'ta açılışı yapılacak otopark alanı ve yol asfaltlandı!

Tarsus’un Taşkuyu Mahallesi’nde bulunan Taşkuyu Mağarası ’na giden 5 bin metrekarelik yol ve otopark alanı, açılış öncesi Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından asfaltlandı.

Dap Vadisi'nde kapılar açılıyor!

Dap Vadisi'nde kapılar açılıyor. Z Ofis, İ Ofis, Y Ofis, A Ofis, S Ofis ve Bumerang Ofis’te stokların satışı devam ederken ofis, dükkan ve mağazalarda yerleşime geçiliyor.

Tatlıkuyu Vadisi açılış töreni Haberi

Tatlıkuyu Vadisi açılış töreni

Gebze’nin en büyük Parkı özelliğini taşıyan 370 Bin metrekare alana sahip Tatlıkuyu Vadisi Mesire alanı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun katılımıyla vatandaşın hizmetine açıldı. Mesire alanında gerçekleştirilen programa Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur,Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker,Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci,Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak,Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar katıldı. Gelen misafirlere çeşitli ikramların gerçekleştirildiği tanıtım programı piknik havasında geçti.



VAADLERİMİZİN HEPSİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK


Gebze’nin Seka Park’ı olarak adlandırılan Tatlıkuyu Vadisi Mesire alanı açılışında Konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ‘’ Göreve geldiğimizden bu yana söylediğimiz bütün vaatleri gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Sizler de bunları görüp bizi destekliyorsunuz. Tatlıkuyu Vadisi Gebzemiz’e hayırlı olsun,Güle Güle kullanın burası artık sizin’’ dedi.



BURASI GEBZEMİZE HEDİYEMİZ


Tatlıkuyu Vadisi ve...