28 / 07 / 2024

Tatvan Belediyesi binası adres

Tatvan Belediyesi binası adres

Bitlis’in Tatvan Belediyesi, mevcut binasının ihtiyaçları karşılamaması nedeniyle yeni hizmet binası yapmak için kolları sıvadı. Fettah Aksoy, "Tatvan Belediyesi’ne yeni bir hizmet binası kazandırmak, vaadettiğimiz projelerden sadece biriydi. " dedi.

Arsa satın almak isteyenler dikkat! O belediye 15 adet arsa satıyor! Bu fırsat kaçmaz!

Bitlis Tatvan Belediyesi Benekli Köyü ve Fatih Mahallesi'nde 15 adet arsanın satış ihalesini duyurdu. İşte ihaleye ilişkin tüm detaylar...

İzmir Büyükşehir Belediyesi binası için karar verildi!

30 Ekim'de İzmir depreminde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Binası'nın akıbeti belli oldu. İstanbul Teknik Üniversitesi’ne binanın güçlendirme seçeneği konusunda hazırlatılan teknik raporda bilim insanları binanın güçlendirilmesi yerine yenisi inşa edilmesine karar verildi.

Tatvan'a yeni OSB geliyor!

Tatvan Belediyesi ile Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası, kurulması planlanan OSB için Diyarbakır OSB'yi inceleme ziyareti gerçekleştirdi. Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Adabağ, OSB ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İzmir Büyükşehir Belediye binası için yıkım tartışması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Binası yıkılmalı mı yıkılmamalı mı tartışması sürüyor. Tunç Soyer ve İBB Meclis'i binanın yıkılması yönünde görüş savundu. İMO ise performans analizi yapılmasını önerdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi binasında hasar tespit çalışması başladı! 

İzmir'de meydana gelen depremde, İzmir Büyükşehir Belediye binasında sıva çatlağı ve alçı dökülmeleri meydana geldi. Hasar tespit çalışmalarının başladığı binada, 2 bine yakın personelin binaya girişi yasaklandı. 

Bitlis Tatvan'da harabe halindeki 44 konut yıktırıldı!

Bitlis'in Tatvan ilçesinde harabe durumunda olan 44 konut Tatvan Belediyesi iş makineleri tarafından yıktırıldı...

Depremde hasar gören Kırkağaç Belediyesi binası boşaltıldı!

Manisa’da son dönemde yaşanan depremler, evlerin yanı sıra kamu binalarında da hasar meydana getirdi. 34 yıllık üç katlı bina tahliye edildi...

Tekirdağ'a katlı otopark inşa ediliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi binasının yer aldığı alanda inşa edilen otopark çalışmalarını denetledi.

Bitlis Tatvan Fuar Sergi ve Kongre Merkezi binası açılıyor!

Tatvan Belediyesi tarafından inşa edilen Fuar Sergi ve Kongre Merkezi binası vatandaşların hizmetine açılıyor.

Bilecik 15 Temmuz Meydanı ihaleye çıkıyor!

Bilecik’te 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Meydanı 12 Eylül'de ihale edilecek. İhale saat 14:30'da Bilecik Belediyesi Binasında bulunan Belediye Encümeni Toplantı Salonunda yapılacak..

Sakarya Taraklı Belediye binası yenilenecek!

Taraklı Belediyesi binasının onarımına başlanacak. Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, kısa zamanda onarımın tamamlanacağını açıkladı.

Trabzon Ortahisar Belediyesi binası yeniden inşa edilecek!

Trabzon'un önemli projeleri arasında yer alan Ortahisar Belediyesi ve Ortahisar Kaymakamlığı Hizmet Binalarının temel atma töreni yapılacak.

Bitlis Tatvan Belediyesi'ne yeni hizmet binası yapılıyor!

Bitlis’in Tatvan Belediyesi tarafından bu yıl yapımına başlanan yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Tatvan Belediyesi binası adres Haberi

Tatvan Belediyesi binası adres

1970’lerde yapılan ve halen kullanılan mevcut belediye binasının ihtiyaçlara karşılık verememesi, eski ve yetersiz olması sebebiyle belediye yönetimi tarafından hazırlanan yeni belediye binası projesinin 2015 yılı içerisinde ihale edilip en kısa zamanda inşaatına başlanması hedefleniyor. Yeni belediye hizmet binası projesinin hayata geçmesiyle birlikte Bitlis’in ve Tatvan’ın prestijli ilk kurum binasına kavuşacağını belirten Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, "Tatvan Belediyesi’ne yeni bir hizmet binası kazandırmak, vaadettiğimiz projelerden sadece biriydi. Hayata geçireceğimiz bu projemiz ile belediyeye sadece taştan bir bina kazandırmış olmayacağız, aynı zamanda bölgenin gelişmesine de katkıda bulunmuş olacağız. Nasıl ki, sadece bir bina olarak gördüğümüz Tatvan Yaşam AVM’nin yapılmasıyla birlikte ilçenin ekonomisi ve turizmi geliştiyse, yapacağımız belediye hizmet binası da gerek çevresine ve gerekse ilçe ekonomisine katkı sağlayacaktır" dedi.


Yeni...