04 / 05 / 2024

tatvan vefa yet projesi 2013

tatvan vefa yet projesi 2013

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Tatvan Aile Destek Merkezi (ADEM), Tatvan Sosyal Hizmet Merkezi, Ey İnsan, Kadın Destek Merkezi ile Vefa-Yet projelerinin uygulama merkezlerinin açılışını yaptı....

Bitlis Tatvan Belediyesi'ne yeni hizmet binası yapılıyor!

Bitlis’in Tatvan Belediyesi tarafından bu yıl yapımına başlanan yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Tatvan'da yol çalışmaları devam ediyor!

Bitlis’in Tatvan Belediyesi, ilçe merkezini 6 mahalleye bağlayan ve her gün yüzlerce aracın kullandığı feribot iskelesi yanındaki köprünün genişletme çalışmalarını tamamlayarak hizmete açtı.

Vefa Holding, İSO'nun İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde 94. sırada!

Vefa Prefabrike Yapılar San. Tic. A.Ş., Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’nde büyük bir sıçrama gerçekleştirerek 214. Sıradan 94. Sıraya geldi. Firma, aynı zamanda sektör firmaları arasından listeye giren iki şirketten biri oldu.

Vefa Holding nano teknolojiyi yapı sistemlerine uygulayacak!

Vefa Holding, AR-GE yatırımları ve inovatif ürünleriyle bulunduğu sektörde dikkatleri çekiyor. Vefa Holding gayrimenkul alanında yepyeni bir teknolojiyle insanlara özel binalar yapmaya hazırlanıyor.

Bitlis Tatvan yeni belediye binası inşaatı incelendi!

Bitlis’in Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Başkan Yardımcısı Abdulbaki Menteş ile birlikte yeni yapılan belediye binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Tatvan Devlet Hastanesi açıldı!

Yapımı tamamlanan ve son teknolojiyle donatılan 400 yataklı Bitlis Tatvan Devlet Hastanesi hizmet vermeye başladı. Akay: "Bundan sonra bütün kente hitap edebilecek büyük bir hastane olarak hizmet vereceğiz" dedi.

Vefa, Cezayir’de yeni bir ortaklığa imza attı!

Yurtdışı pazarlarda gücünü artırmak için belirlediği ülkelerde distribütörlükler ve bayilikler vermeye, bazı ülkelerde ise yerel şirketlerle ortaklıklar yapmaya devam eden Vefa Holding, en son Cezayir’de yeni bir işbirliğine imza attı.

Bitlis Tatvan Devlet Hastanesi inşaatında sona gelindi!

Bitlis'te inşa edilen 400 yataklı Bitlis Tatvan Devlet Hastanesi'nde, bölge halkına ileri teknoloji imkanlarıyla donatılmış koşullarda sağlık hizmeti verilecek.

Vefa Holding, 25. yılını kutladı!

Vefa Holding, 25. yılını görkemli bir gece ile kutladı. Vefa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, 2020 yılında faaliyet gösterdikleri alanlarda en çok tercih edilen, en büyük ve lider oyuncu olmak istediklerini söyledi.

Kütahya Vefa Mahallesi'nde dönüşüm hızlandı!

Kütahya'da dönüşümün büyük bir hızla devam ettiği bildirildi. Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Vefa Mahallesindeki 60 bin metrekarelik alanın belediyeye devri ile ilgili işlemlerin başladığı belirtildi.

Vefa, ön üretimli yapılarda tüm şirketlerini tek çatı altında topladı!

Vefa İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, ön üretimli yapılar alanındaki bu yapılanmayla tüm vizyonunu geleceğe ve en iyiye çeviren Vefa’nın yeni faaliyet alanları ile yeni bir yapıya geçişinin ilk adımlarını attığını söyledi.

Yukarı Kaleköy-Tatvan enerji iletim hattı için kamulaştırma!

380 kV Yukarı Kaleköy-Tatvan Enerji İletim Hattı projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çarşamba Vefa AVM'nin 30 yıllık kullanım hakkı devrediliyor!

Çarşamba Belediye Başkanlığı, Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi'ni, 30 yıl süre ile işletilmesi amacıyla ihaleye çıkartıyor. Söz konusu ihalenin son teklif verme tarihi 25 Şubat 2016 olarak belirlendi

tatvan vefa yet projesi 2013 Haberi

tatvan vefa yet projesi 2013

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, çeşitli açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere Bitlis'in Tatvan ilçesine geldi.


Bakan Şahin, Tatvan Aile Destek Merkezi (ADEM), Tatvan Sosyal Hizmet Merkezi, Ey İnsan, Kadın Destek Merkezi ile Vefa-Yet projelerinin uygulama merkezlerinin açılışını yaptı. Açılışların ardından merkezkeri inceleyen Bakan Şahin, merkezlerdeki öğrenci ve kadınlarla da bir süre sohbet etti.


Sohbet sırasında çocuklardan birinin "Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayısınız, inşallah kazanırsınız" demesi üzerine Bakan Şahin, "İnşallah, sizin duanızla kazanacağız. Biz güzel işler yapalım ama benim karşımda muhteşem bir grup var. Gözleri heyecanlı, çalışkan, hakikaten başarılı bir grup var. Bu yüzden hepinizi tebrik ediyorum. Bizlerden ne istiyorsanız bizler onu yapacağız. Her konuda size yardımcı olacağız. Bu yüzden kendinizi iyi yetiştirin. Yabancı dil öğrenin, bilgi ve teknolojiye hakim...