07 / 05 / 2024

tatvan yaşam alışveriş merkezi ihalesi

tatvan yaşam alışveriş merkezi ihalesi

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.(ADÜAŞ) tarafından, Bitlis Tatvan'da yer alan Yaşam AVM satışa çıkarıldı. AVM'nin satış ihalesi 16 Aralık 2014 tarihinde yapılıyor...

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

İş Bankalı olanlar yaşadı! Alışverişleri bedavaya gelecek kampanya ayağınıza geldi!

İş Bankalı olanların alışverişi bedavaya geliyor. Ramazan ayının başlamasıyla beraber bankalardan kampanyalar geliyor. Bu bankalara İş Bankası da eklendi. İşte detaylar!

Elazığ'daki Elysium Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı yeniden başladı!

24 Ocak 2020 tarihinde 6.8 şiddetinde depremin meydana geldiği Elazığ’da 41 vatandaş yaşamını yitirdi, 5 yapı yıkıldı, binlerce binada ise ağır hasar meydana geldi. Deprem sonrasında merkezde inşa edilen 26 katlı Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı durdurulmuştu. Şimdi ise yeni bir gelişme yaşandı.

Elazığ'daki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı gündemde!

Elazığ’da AKP ve MHP ortaklığındaki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı devam ediyor. Yüksek kat sayısıyla dikkat çeken yapıya ilişkin tartışmalar da gündemde...

Batman Erzenia Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Batman'da hayata geçirilecek olan Erzenia Alışveriş ve Yaşam Merkezi ve Ramada Plaza By Wyndham Otelinin temeli atıldı!

Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi işletilmek üzere kiraya verilecek!

Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi, 10 yıl süre ile işletilmesi amacıyla açık teklif usulü ile kiraya verilecek...

Erzurum MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Fuar Alanı, MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi Açılış Töreni'ne katıldı.

Rezidanslar ev kültürü ve yaşam alışkanlıklarını nasıl etkiledi?

Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, rezidansların Türk ev kültürü, kullanıcıların konfor arayışları ve yaşam alışkanlıkları üzerindeki etkilerini değerlendirdi.

Ordu Alışveriş Ve Yaşam Merkezi Anonim Şirketi kuruldu!

Ordu Alışveriş Ve Yaşam Merkezi Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi'yle hayatı zirvede yaşayın!

Bursa Nilüfer'de İzmir Otobanına, şehrin yeni simgesi Timsah Arena’ya ve Hüdavendigar Kent Parkı’na yakın mesafede konumlanan Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi'yle dilediğiniz göz kamaştıran lüks yaşam artık yanı başınızda.

Beyoğlu ve Gaziosmanpaşa'ya yeni alışveriş caddeleri geliyor!

AVM'lere alternatif yeni alışveriş caddeleri geliyor. İlki Beyoğlu ve Gaziosmanpaşa Belediyesi ile hayata geçirilecek modern çarşılarla, yüksek cirolu yeni çekim merkezleri yaratılacak.

Symbol Yaşam ve Alışveriş Merkezi 11 Haziran'da açılacak!

AVRUPA'nın en kapsamlı karma alışveriş merkezleri arasında gösterilen Symbol Yaşam ve Alışveriş Merkezi 11 Haziran'da kapılarını açacak.

Symbol Yaşam ve Alışveriş Merkezi'nin açılışı 11 Haziran'da!

Kavanlar İnşaat tarafından 600 milyon dolar yatırımla projelendirilen Symbol Yaşam ve Alışveriş Merkezi 11 Haziranda Kocaeli'de açılıyor..

tatvan yaşam alışveriş merkezi ihalesi Haberi

tatvan yaşam alışveriş merkezi ihalesi

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğünden:


Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.(ADÜAŞ) tarafından aşağıda belirtilen taşınmaz, 4046 sayılı özelleştirme uygulamaları hakkında kanun hükümleri çerçevesinde,  “satış ” yöntemi uygulanmak suretiyle özelleştirilecektir.

İhale Konusu Varlık: Bitlis ili, Tatvan ilçesi, Sahil Mahallesi, 306 ada 1 parselde kayıtlı 5.303,69 m2 yüz ölçümlü taşınmaz ve üzerindeki 6 katlı betonarme bina. (Yaşam AVM)

Geçici Teminat Bedeli: 2.000.000.- TL

Tanıtım Dokümanı ve Şartname Bedeli: 1.000.- TL

Son Teklif Verme Tarih ve Saati: 16.12.2014, 14:00


1 - İhale, kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle “Pazarlık” usulü ile gerçekleştirilecektir. İhale Komisyonunca gerekli görülmesi halinde ihale, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımıyla “Açık Artırma” suretiyle sonuçlandırılabilecektir.

2 - Satışa konu taşınmaz için, ihale şartnamelerinde...