27 / 04 / 2024

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Firma: Bak Yapı

Proje: Mobyland

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.



Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland’i Bursa’ Nilüfer’de hayata geçireceklerini açıklayan Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör, proje ile ilgili detayları açıkladı.

Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi Bursa Nilüfer ilçesinde yer alıyor. Bursa’nın ticari hayatına önemli bir canlılık kazandıracak olan Mobyland’ın inşaat alanı 175 bin metrekareden oluşuyor.

Projede toplam 228 adet mobilya mağazası yer alacak. Yapı içerisinde tasarlanan araç sirkülasyon yolları sayesinde tüm ticari alanlara kolaylıkla ulaşım sağlanabilecek.

Yapıda aynı zamanda restoranların bulunduğu food court katıve kapalı alanda zeplinx Eğlence Merkezi de yer alacak. Mobyland’in proje lansman ve satışını 2024’te yapılması planlanıyor.

Bakyapı dan Bursa ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

“YENİ VİŞNE TİCARET VE ALIŞVERİŞ MERKEZİ” GELİYOR

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör,  Mobyland  mobilya alışveriş merkezinin yan sıra yeni bir ticaret ve alışveriş merkezinin daha müjdesini verdi.

“Bursa Yıldırım ilçesinde yapımına başlanan projemiz YENİ VİŞNE TİCARET VE ALIŞVERİŞ MERKEZİ ise, 110. bin 048 metrekare inşaat alanına sahip. Toplamda 41.000 metrekare alanda 301 adet ticari alanımız mevcut. Aynı zamanda projede Yıldırım ilçesinin en büyük 180 odalı uluslararası otel zincirlerinden biri de yer alacak.

Yapıda restoranların bulunduğu food court katımız ve açık kullanıma uygun teraslarımız bulunuyor. Yeni Vişne Ticaret ve Alışveriş Merkezi projemizin lansman ve satışını da yine 2024’te gerçekleştireceğiz.” dedi.

BAKYAPI SAMANLI LOJİSTİK MERKEZİ TAMAMLANMAK ÜZERE

Mobyland ve Yeni Ticaret ve Alışveriş Merkezleri’nin yanı sıra lojistik alanında da yatırımlarını sürdürdüklerini açıklayan Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, “Samanlı Lojistik Merkezimiz Yıldırım ilçesinin en büyük lojistik merkezi ve tamamlanmak üzere. 165 bin metrekare arazisi ve 110 bin metrekare kapalı alanıyla Samanlı lojistik merkezi projesi, çok avantajlı lokasyonu ve çevre dostu profesyonel yaklaşımıyla lojistik operasyonların merkezinde örnek gösterilecek bir proje ” dedi.

WEB: https://www.bakyapi.com.tr/

TEL: 0850 466 16 99

Giresun Erikli Liman yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Yolçatı 2 lansmana özel fiyatlarıyla satışta! Yeni proje!

projeye sor



Geri Dön