24 / 05 / 2024

Tatvan yeni kuran kursu

Tatvan yeni kuran kursu

Bitlis’in Tatvan ilçesinde gerek Diyanet’in ve gerekse hayırseverlerin katkı ve destekleriyle yapımına başlanan 7 cami ve 3 Kur’an kursunun inşaatı devam ediyor.

Skoda Superb’ye tamı tamına 160 bin TL zam geldi! Skoda Superb’nin yeni fiyatını görenler resmen şoke oldu!

Tasarımı, teknolojisi, konforu ve sağlamlığıyla otomobil sürücülerinin adeta gönlünde taht kuran Skoda Superb’nin yeni fiyatı belli oldu. Skoda, Superb ile beraber tüm modellerinin güncel fiyat listesini paylaştı.

2 milyona yakın Bağ-Kur’luya müjde! Prim gün sayısında yeni gelişme! Bakan Bilgin tek tek açıkladı!

​​​​​​​Bağ-Kur’lu yurttaşların 9 bin gün prim şartı sorununa yeni düzenleme geliyor. Tıpkı SSK’lı yurttaşlar gibi 7200 prim günü ile emeklilik hayali kuran 4A’lı vatandaşlar erken emekliliğin yanında ayrıca, maaşlarda da yüzde 20 oranında artış imkanı elde edecek.

TOKİ’den yeni yatırım! TOKİ 100 bin konutla geliyor

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), ev alma hayali kuran vatandaşların hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyor. TOKİ’nin yeni projeleri, daha pek çok kişiyi ev sahibi yapacak. İşte o yeni projeler!

Tatvan'a yeni OSB geliyor!

Tatvan Belediyesi ile Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası, kurulması planlanan OSB için Diyarbakır OSB'yi inceleme ziyareti gerçekleştirdi. Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Adabağ, OSB ile ilgili açıklamalarda bulundu.

ByDoping markalı konuta yeni satış ağı oldu!

Birinci el markalı gayrimenkulleri, emlak danışmanlarıyla buluşturarak alternatif satış ağı kuran ByDoping, yeni bir satış kanalı oluşturdu. 

Bitlis Tatvan'daki yeni ASM hizmete açıldı!

Bitlis Sağlık Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Tatvan ilçesinde 7. Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.

Edwards 15 yeni mağaza açacak!

RMK Classic Giyim, Türkiye genelinde beş mağazası bulunan Edwards için düğmeye bastı. RMK Classic CEO’su Füsun Kuran, “2019’a kadar 15 yeni şube açmayı planlıyoruz” dedi.

Ak Portföy GYF’den Buyaka Ofis Kuleleri’ne yeni yatırım!

Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım fonunu kuran Ak Portföy, yeni yatırımını Anadolu Yakasının en gelişmiş ofis bölgelerinden biri olan Ümraniye’deki “Buyaka Ofis Kuleleri”ne yaptı.

Kayseri Melikgazi'deki yeni kuran kursu binası tamamlandı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Selçuklu Mahallesinde 5 Ağustos 2016 günü temeli atılan Hacı Ahmet Camisi yanındaki Kuran kursu binasının tamamladığını ve yarın hizmete açılacağını söyledi.

Amasya'ya yeni kuran kursu!

Amasya’da hizmete giren kız Kur’an kursunun açılışını Vali Salih Işık, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Zafer Uğur, Belediye Başkanı Cafer Özdemir ve hayırseverler yaptı.

Bitlis Tatvan Meslek Yüksek Okulu'nun yeni binası açıldı!

Bitlis’in Tatvan ilçesinde yapımına yaklaşık 2 yıl önce başlanan Bitlis Eren Üniversitesine bağlı Tatvan Meslek Yüksek okulunun yeni hizmet binası düzenlenen törenle açıldı.

Bitlis Tatvan Belediyesi'ne yeni hizmet binası yapılıyor!

Bitlis’in Tatvan Belediyesi tarafından bu yıl yapımına başlanan yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Bitlis Tatvan yeni belediye binası inşaatı incelendi!

Bitlis’in Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Başkan Yardımcısı Abdulbaki Menteş ile birlikte yeni yapılan belediye binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Tatvan yeni kuran kursu Haberi

Tatvan yeni kuran kursu

Bitlis’in Tatvan ilçesinde gerek Diyanet’in ve gerekse hayırseverlerin katkı ve destekleriyle yapımına başlanan 7 cami ve 3 Kur’an kursunun inşaatı devam ediyor.

Tatvan İlçe Müftülüğü’nün çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Tatvan’da şu anda 7 cami ve 3 Kur’an kursu inşaatının devam ettiğini söyledi. Murat Erkan, inşaatların gerek Diyanet ve gerekse hayırseverlerin desteği ile sürdüğünü ifade ederek, “İlçemizde şu anda 7 cami ve 3 Kur’an kursu inşaatı devam etmektedir. İnşaatına 2011 yılında başlanan Karşıyaka Mahallesi’ndeki Bediüzzaman Cami ve Külliyatı inşaatında cami ve medresenin kaba inşaatları bitirilmiş durumda. Buradaki medresemiz kısmen hizmet vermeye başladı. Medresenin dış cephesi ve caminin inşaatı ise devam etmektedir. Yine ilçemiz Karşıyaka Mahallesi’nde inşaatına bu yıl başlanan Bediüzzaman Said-i Nursi Camisi’nin kaba inşaatı bitirilirken, dış...