04 / 05 / 2024

taurus avm aralık ayı etkinlikleri

taurus avm aralık ayı etkinlikleri

Açıldığı günden bu yana gerçekleştirdiği etkinliklerle ziyaretçilerine keyifli dakikalar yaşatan Taurus’ta bu haftanın sürprizi ise, dünyaca ünlü yönetmen ve senarist Çağan Irmak ile vizyondaki filmi “Tamam mıyız?”.

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? 1 Ocak'ta AVM'ler kaçta açılacak 2024?

Yılbaşı dolayısıyla 31 Aralık 2023 ve 1 Ocak 2024 alışveriş merkezleri (AVM) çalışma saatleri araştırılıyor. ''AVM'ler 1 Ocak'ta kaçta açılacak 2024'' sorusunun yanıtı alışveriş merkezine gitmek isteyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki AVM'ler 1 Ocak'ta kaçta açılacak 2024?

AP İst Port satışta! Teslimler 2024 Aralık'ta!

Şani İnşaat  tarafından Ankara’nın yeni Gözdesi AP İst Port Avm, Meydan ve Rezidans üçlüsü ile hayata geçirilen AP İst Port satışta, teslimler ise Aralık 2024'te yapılması planlanıyor.

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? Yılbaşında AVM’ler açık mı kapalı mı olacak? Yılbaşı AVM çalışma saatleri!

Yılbaşında AVM’lerin açık olup olmayacağına dair sorular şu sıralarda sıkça sorulmaktadır. Peki 31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık?

Fiyatını duyan internete koştu! PTT AVM'den Samsung A7 tabletlere yılın son kampanyası... 28 Aralık fiyat listesi

2023'e girmeden tabletini yenilemek isteyen kullanıcılar için PTT AVM'den yılın son kampanyası. 31 Aralık'a kadar sürecek kampanyayı kaçırmayın.  Samsung Galaxy Tab A7 Tablet fiyatı ne kadar?

AVM'ler 31 Aralık 2020'de açık mı?

AVM'ler 31 Aralık 2020'de açık mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki AVM'ler 31 Aralık 2020'de açık mı? Alışveriş merkezleri 31 Aralık'ta kaçta açılıyor?

Akiş GYO, Aralık ayında AVM kiracılarına kira desteği verecek!

Akiş GYO tarafından Akbatı ve Akasya AVM'de bulunan kiracılarına, Aralık ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere kira desteği sağlayacak.

Kartaltepe AVM 28 Aralık'ta açılıyor!

Kiralamaları NTS Danışmanlık tarafından yapılan Kartaltepe Alışveriş ve Yaşam Merkezi kapılarını 28 Aralık'ta açıyor.

Akasya AVM ve Akbatı AVM'de Aralık ayı kira kuru sabitlendi!

Akiş GYO Akasya AVM ve Akbatı AVYM'de Aralık ayı kira kurunun sabitlendiğini KAP'ta açıkladı.

AVM Ciro Endeksi Aralık'ta yüzde 6.7 arttı!

AVM Endeksi’nin Aralık ayı sonuçları ve 2016 değerlendirmesi açıklandı. AVM Endeksi’ne göre ciro endeksi 2016 yılının Aralık ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 6,7 oranında artarak 239 puana ulaştı.

Taurus AVM yılbaşında açık mı?

Taurus AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Taurus AVM yılbaşında açık mı? Taurus AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Taurus AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

21 Aralık'ta hangi AVM'ler saat 24:00'e kadar açık?

Alışveriş merkezleri en uzun gecenin yaşanacağı 21 Aralık tarihini fırsata çevirmeyi planlıyor. Kimi AVM saat 24.00’e kadar açık kalacak, kimi AVM de mağazaların istediği saatte kapanmasına izin verecek

Biz Cevahir Haliç AVM 3 Aralık'ta açılıyor!

Biz Cevahir Haliç AVM, 3 Aralık Cumartesi günü düzenlenecek açılış töreniyle hizmete giriyor. Alibeyköy ve Eyüp bölgesine katma değer yaratacak ve yeni yatırımları teşvik edecek alışveriş merkezi, bölgenin cazibe merkezi olacak.

Taurus AVM Kurban bayramı çalışma saatleri!

Taurus AVM hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Taurus AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Taurus AVM Kurban bayramı çalışma saatleri...

taurus avm aralık ayı etkinlikleri Haberi

taurus avm aralık ayı etkinlikleri


Engellilerin bir AVM’de ihtiyaç duyacağı her beklentiye cevap verebilmek için yola çıkan Taurus AVM, ziyaretçilerine dünyaca ünlü yönetmen ve senarist Çağan Irmak eşliğinde engellileri konu alan “Tamam mıyız?” filmini izleme olanağı sunuyor.


Açıldığı günden bu yana gerçekleştirdiği etkinliklerle ziyaretçilerine keyifli dakikalar yaşatan Taurus’ta bu haftanın sürprizi ise, dünyaca ünlü yönetmen ve senarist Çağan Irmak ile vizyondaki filmi “Tamam mıyız?”. Taurus AVM, son günlerin en fazla konuşulan filmini ziyaretçilerine, yönetmen ve senaristi Çağan Irmak ile 12 Aralık Perşembe saat 19.15'te Cinemarine salonlarında izletecek.


Taurus  AVM ziyaretçileri, engellilerin yaşamını konu alan “Tamam mıyız?”ın seyri sonrası Çağan Irmak ile söyleşiye katılacak, film afişlerini imzalatıp, birlikte  fotoğraf çektirme imkanı yakalayacaklar.

Film, annesine bağımlı olarak yaşamak zorunda kalan bedensel engelli İhsan ve idealleri doğrultusunda evinden ayrılıp hayat...