06 / 05 / 2024

Taurus AVM çekiliş sonuçları

Taurus AVM çekiliş sonuçları

Farklı fikirleriyle rakipleri arasından kısa sürede sıyrılan Taurus AVM’ nin “ Araba veremiyoruz ama İstanbul’ da ev veriyoruz " sloganıyla başlattığı ev kampanyasının kazananı belli oldu.

Teknosa Ankara'daki 14. mağazasını Taurus AVM'de açtı!

Teknosa, Ankara Taurus AVM'de mağaza açtı. Bu mağaza ile Teknosa'nın Ankara'daki mağaza sayısı 14 oldu.

Taurus AVM yılbaşında açık mı?

Taurus AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Taurus AVM yılbaşında açık mı? Taurus AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Taurus AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Ankara Taurus AVM, ev sahibi yapıyor!

TAURUS, gerçekleştirdiği sıra dışı kampanyalarla ziyaretçilerine farklı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz senelerde de yeni yıl kampanyaları ile Ankara'dan ev kazandırırken, ev hediye eden tek avm olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Taurus AVM Kurban bayramı çalışma saatleri!

Taurus AVM hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Taurus AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Taurus AVM Kurban bayramı çalışma saatleri...

ATO, AVM’leri canlandırmak için 3.5 milyon TL kaynak ayırdı!

AVM’leri canlandırmak için 3.5 milyon TL kaynak ayıran ATO’nun kampanya detayları da netleşiyor. Lüks otomobillerin de yer aldığı hediye çekilişleri yakında...

Taurus AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Taurus Alışveriş Merkezi hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Taurus AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Taurus Alışveriş Merkezi bayramda kaçta açılacak?

Taurus AVM bayramda açık mı?

Taurus Alışveriş Merkezi hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Taurus Alışveriş Merkezi bayramda açık mı? Taurus Alışveriş Merkezi bayramda kaçta açılacak?

Taurus'tan hem ev hem araba kazanmak için son 10 gün!

AVM Partnere tarafından yönetilen Taurus AVM'nin bir kişiyi hem ev/hem de araba sahibi yapacağı yeni yıl kampanyası Taurus'tan Ankara'da Ev Kapısında Araba" 20 Şubat'ta sona eriyor.

Taurus AVM Kızılderili Kampı etkinliği 24-31 Ocak'ta!

Sömestir etkinlikleriyle çocuklara yine unutulmaz bir tatil yaşatmaya hazırlanan Taurus AVM, eğlendirirken bir yandan da öğretecek. Kızılderili Kampıyla Taurus çocuklarına farklı bir deneyim sunmaya odaklandı.

AVM'ler yılbaşı döneminde cazip hediyeler veriyor!

AVM'ler yılbaşı döneminde tüketiciyi çekmek için birbirinden cazip hediyeler veriyor. Otomobil çekilişleri adeta müşteri mıknatısı gibi iş görüyor. Kampanyalarda tatil ve cep telefonunun yanı sıra ev hediye eden bile var...

M1 Merkez Adana AVM'den araba kazanma şansı!

M1 Merkez Adana AVM’de bulunan tüm mağazalardan kampanya süresince toplam 150 TL’lik her alışverişe 1 çekiliş hakkı elde ederek Mercedes E250 kazanma şansı sizleri bekliyor.

Atakule AVM Dünya Turu çekiliş sonucu!

Atakule Alış Veriş Merkezi Dünya Turu Kampanyası çekilişi sonuçlanmış ve kazanan talihlilerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte KAP'a bildirilen asil ve 5 yedek talihlinin isimleri...

Atakule AVM dünya turu çekilişi yapıldı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule Gayrimenkul tarafından Ankara'da inşa edilen Atakule AVM dünya turu çekilişi yapıldı.

Taurus AVM çekiliş sonuçları Haberi

Taurus AVM çekiliş sonuçları

Farklı fikirleriyle rakipleri arasından kısa sürede sıyrılan Taurus AVM’ nin klasikleşen yeni yıl otomobil kampanyalarının aksine “Araba veremiyoruz ama İstanbul’ da ev veriyoruz" sloganıyla başlattığı ev kampanyası sona erdi.


10 Ocak’ta başlayan, Taura Card sahibi herkesin 100 TL'lik alışveriş ile 1 çekiliş hakkı kazandığı kampanya yalnızca Ankara’dan değil, Türkiye’nin dört yanından yoğun ilgi gördü.


Kazananın, Ankara 11. Noter ve Milli Piyango İdaresi huzurunda gerçekleştirilen çekilişte, şanslı numaraları oluşturan rakamların her birini, gönüllü olan ziyaretçiler çekerek belirledi. İstanbul’da ev sahibi olan asil talihli çekilişe Gölbaşı'ndan katılan 35262 numaralı kupon sahibi 35 yaşındaki devlet memuru Bülent Çetin oldu. Yedek talihli ise çekilişe Dikmen’den katılan 43674 numaralı kupon sahibi 23 yaşındaki Kübra Erol olarak belirlendi.


90 gün süren kampanya süresince çekilişe yoğun ilgi gösteren ziyaretçiler...