05 / 05 / 2024

Taurus AVM ortakları

Taurus AVM ortakları

Taurus AVM başarısını yabancı ortakları ile kutlayacak. ABD'li Taurus Investment Holdings ve Ensari ailesi tarafından Ankara' da inşa edilen dev AVM yatırımını yabancı ortaklar toplu halde ilk kez yarın inceleyecek...

Teknosa Ankara'daki 14. mağazasını Taurus AVM'de açtı!

Teknosa, Ankara Taurus AVM'de mağaza açtı. Bu mağaza ile Teknosa'nın Ankara'daki mağaza sayısı 14 oldu.

Carousel AVM’den iş ortaklarına kira indirimi desteği!

Bakırköy'de yer alan Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi, iş ortaklarına destek olmak ve milli ekonomiye katkı sağlamak için kira bedellerinde Haziran ayında yüzde 60, Temmuz ayında yüzde 50, Ağustos ayında yüzde 40 ve Eylül ayında yüzde 30 indirim uygulayacak.

VEGA AVM’lerde kiralara koronavirüs molası!

Türkiye'de faaliyet gösteren 6 VEGA AVM, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını süreci geçene kadar iş ortaklarından kira almıyor.

Beylikdüzü Park Teras AVM için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

CHP İBB Başkan Adayı İmamoğlu'nun şirketi SSB Gayrimenkul ile Beyaz İnşaat, birlikte yaptıkları Beylikdüzü Park Teras AVM'de yaklaşık 160 metrekarelik kaçak yapılaşma yaptı. AVM'deki kaçak katlar için İmamoğlu ve ortakları, Yapı Kayıt Belgesi aldı...

MetroCity AVM'ye icra şoku!

İstanbul Levent'teki MetroCity AVM icra şokuyla sarsıldı. Haciz iddiaya göre, AVM'nin ortaklarından Seda Gengönü'nün Metrocity'yi teminat olarak gösterip faktoring şirketlerinden 5 milyon dolar borç alması üzerine geldi. 

10. AVM Yatırımları Konferansı 1 Mart'ta!

Alışveriş merkezleri, perakende temsilcileri ve çözüm ortakları 10. AVM Yatırımları Konferansı'nda bir araya geliyor...

Taurus AVM yılbaşında açık mı?

Taurus AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Taurus AVM yılbaşında açık mı? Taurus AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Taurus AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Airport AVM’nin ortağı Hüseyin Döğme’nin mal varlığına el konuldu!

İstanbul Sulh Ceza Hâkimliği’nin FETÖ soruşturması kapsamında mal varlıklarına el konulmasına karar verdiği 54 isim arasında Airport AVM’nin ortaklarından Hüseyin Döğme’nin (72) de olduğu anlaşıldı.

Ankara Taurus AVM, ev sahibi yapıyor!

TAURUS, gerçekleştirdiği sıra dışı kampanyalarla ziyaretçilerine farklı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz senelerde de yeni yıl kampanyaları ile Ankara'dan ev kazandırırken, ev hediye eden tek avm olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Taurus AVM Kurban bayramı çalışma saatleri!

Taurus AVM hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Taurus AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Taurus AVM Kurban bayramı çalışma saatleri...

Autopia'da ortaklar anlaşamadı mahkeme tasfiye kararı verdi!

Türkiye'nin yanı sıra Avrupa’nın da ilk otomobil konseptli AVM’si olan Autopia’da ortaklar mal paylaşımında anlaşamadı. Mahkeme, 300 milyon dolar değerindeki otomobil AVM'sinin tasfiyesine karar verdi.

Taurus AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Taurus Alışveriş Merkezi hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Taurus AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Taurus Alışveriş Merkezi bayramda kaçta açılacak?

Taurus AVM bayramda açık mı?

Taurus Alışveriş Merkezi hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Taurus Alışveriş Merkezi bayramda açık mı? Taurus Alışveriş Merkezi bayramda kaçta açılacak?

Taurus AVM ortakları Haberi

Taurus AVM ortakları

Taurus Balgat Alışveriş Merkezi Yatırım AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ertan Dal, açılışına sayılı günler kalan Taurus AVM'nin eğlenceli, ergonomik, gürültüsüz, engelli dostu özellikleri ve Ankara'nın en gözde semtleri ile içiçe olması nedeniyle tüm Ankaralılar tarafından merakla beklendiğini kaydetti.


Taurus AVM'nin Ankaralılar kadar, ABD'li Taurus Investment Holdings’in Alman ve Amerika ağırlıklı yabancı ortakları tarafından da merakla beklendiğinin altını çizen Dal, şunları söyledi:


"Taurus Investment Holdings’in Ankara'daki ilk büyük yatırımı olan ve yaklaşık 200 milyon euroluk harcamayla hayata geçen bu dev yatırımın son aşamasını yaklaşık 20-25 kişilik yabancı ortak ile paylaşmak istedik. Bu kapsamda davet ettiğimiz yabancı ortaklarımızla Taurus AVM'nin başarısını hep birlikte kutlayıp, yeni yatırımların kapısını aralayacağız."


Ertan Dal, Taurus AVM'nin yatırım ortaklarından Ensari ailesinin de ilk AVM projesi olduğunu anımsatarak, "Dolayısıyla...