02 / 05 / 2024

Taurus AVM projeleri

Taurus AVM projeleri

Ankara'da etkinlikleriyle fark yaratan Taurus AVM, Noel Baba Bandosu eşliğinde yılbaşı alışverişi yaptıracak. Yeni yılı dolu dolu karşılayacak Taurus Alışveriş ve Yaşam Merkezi çocukları da unutmadı...

Taurus AVM ünlülerle dijital ortamda aynı sahneye çıkma fırsatı sunuyor!

Başkent’in eğlence dünyasına farklı renkler katan Taurus AVM, " Holo Star " uygulamasıyla ziyaretçilerine dijital ortamda " yıldız " larla aynı sahneyi paylaşma fırsatı sunuyor...

2021'in AVM karnesi: Yatırımlar hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından en çok etkilenen sektörler arasında bulunan alışveriş merkezlerinde yeni yatırımlar hız kesmiyor. Peki yeni AVM projeleri neler? İşte ayrıntılar...

Teknosa Ankara'daki 14. mağazasını Taurus AVM'de açtı!

Teknosa, Ankara Taurus AVM'de mağaza açtı. Bu mağaza ile Teknosa'nın Ankara'daki mağaza sayısı 14 oldu.

AVM arzı 2020 sonunda toplam 14 milyon metrekare olacak!

Pamir&Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2018 4. Çeyrek Raporu'na göre; 2020 sonunda toplam AVM arzının 14 milyon metrekare olması bekleniyor. Gelecek arzın yüzde 80’ini İstanbul, Ankara ve Bursa’daki AVM projeleri oluşturacak.

Keleşoğlu Holding'ten Bahçeşehir'e lüks AVM!

Florya'dan Küçükçekmece'ye ve hatta Yakuplu'ya kadar İstanbul genelinde çeşitli projeleri bulunan Keleşoğlu Holding Bahçeşehir'e lüks AVM yapacak..

365 AVM'yi Tepe Emlak Yatırım yönetecek!

Tepe Emlak Yatırım 2018 yılında da AVM yönetimi ve kiralaması konusunda yeni projeleri bünyesine dahil edecek.

Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda!

AVM yatırımları ile adından söz ettiren Gençoğlu Grubu konut projeleri içinde çalışmalara başladı.Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda.

Ankara'da kentsel dönüşüm atağa kalktı!

Ankara'da kentsel dönüşüm atağa kalktı. Bölgede ofis, konut, AVM projeleri art arda yükseliyor.Harmoni Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Ankara Bölge Müdürü. R.Volkan Kandemir’e göre Ankara’da gittikçe değerlenen 3 dikkat çekici bölge var. İşte detaylar...

Toplu konut projeleri ve AVM’lerde sınır değerler düşürüldü!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı, Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) yönetmeliğini değiştirdi. Düzenlenen yönetmelikte konut projelerinde ve AVM'lerdeki ÇED sınırı düşürüldü.

Arsa fiyatları her yıl yüzde 20 artıyor!

Gelişen bölgelerde hızlanan konut ve AVM projeleri, arsa fiyatlarında yükselişe neden oldu. Arsa almanın en iyi yatırım olduğu belirtiliyor.

Bursa modern konutlarıyla kabuk değiştiriyor!

Sanayinin başkentlerinden Bursa, son yıllarda modern şehircilik yolunda attığı adımlarla öne çıkıyor. Kentin batısında markalı konut, ofis ve AVM projeleri yükselirken, kentin doğusu da yerel yönetimlerin öncülüğünde başlatılan kentsel dönüşüm projeleriyle kabuk değiştiriyor.

Taurus AVM yılbaşında açık mı?

Taurus AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Taurus AVM yılbaşında açık mı? Taurus AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Taurus AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Ankara Taurus AVM, ev sahibi yapıyor!

TAURUS, gerçekleştirdiği sıra dışı kampanyalarla ziyaretçilerine farklı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz senelerde de yeni yıl kampanyaları ile Ankara'dan ev kazandırırken, ev hediye eden tek avm olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Markalı konut projeleri Anadolu'ya açılıyor!

Anadolu şehirleri büyük AVM yatırımcılarının hedefinde. Buna önümüzdeki dönemde markalı konut projeleri de eklenecek.

Taurus AVM projeleri Haberi

Taurus AVM projeleri

Özel mimarisinin bir parçası olan ses akustik sistemi ile uğultusuz, gürültüsüz alışveriş olanağı sağlayan Taurus AVM, yeni yıla Noel Baba Bandosu ritimleriyle girecek. Renkli kostümleri, coşkulu müzikleri ile müzik tutkunlarının beğenisini kazanan Noel Baba Bandosu, 5 kişilik üflemeli çalgı grubundan oluşuyor.


İlk olarak bugün Taurus AVM'de kat kat dolaşarak performanslarıyla ziyaretçilerine eğlenceli dakikalar yaşatacak Noel Baba Bandosu, yılbaşına kadar müzik ziyafetini sürdürecek.


Etkinliklerinde çocuklara da özel yer veren Taurus AVM, yılbaşı alışverişi için gelen ailelerin çocuklarına hafta sonu hediyelerin dağıtılacağı yeni yıl partisi düzenleyecek.


Taurus AVM,  tüm çocukları AVM'nin 4'ncü katında saat 12.00-14.00 arası gerçekleştirilecek partiye davet etti. Çocuklar müzik eşliğindeki yarışmalarda ödül kazanma şansına da sahip...