04 / 05 / 2024

TAV Airport izmir

TAV Airport izmir

Türkiye'nin ilk ve en büyük havalimanı oteli olarak 2004 yılında, İstanbul Atatürk Havalimanı içerisinde hizmet vermeye başlayan TAV Airport Hotel, ikinci otelini İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda açtı.

Double Tree by Hilton İzmir Airport açıldı!

DoubleTree by Hilton, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nın yanında yer alan yeni oteli DoubleTree by Hilton İzmir Airport’u açtı.

DoubleTree by Hilton İzmir Airport Hotel Eylül'de açılacak!

Kepi Group İzmir'deki yeni oteli için DoubleTree by Hilton markası ile anlaştı. DoubleTree by Hilton İzmir Airport adını taşıyacak otel Eylül 2016'da hizmet vermeye hazırlanıyor.

TAV Airport Hotels, Guest Review Awards'dan ödül aldı!

TAV Airport Hotel İstanbul ve TAV Airport Hotel İzmir elde ettiği başarılara ve ödüllerine bir yenisini daha ekledi. TAV Airport Hotels, uluslararası rezervasyon ve seyahat portalı Booking.com tarafından Guest Review Awards'e layık görüldü.

TAV Airport Hotel İzmir En İyi Havalimanı Oteli seçildi!

BTA tarafından işletilen TAV Airport Hotel İzmir, bu yıl İstanbul'da toplanan World Tourism Forum kapsamında gerçekleştirilen Dünya Turizm ödülleri'nde "en iyi havalimanı oteli" seçildi.

TAV Airport Hotel İzmir Adnan Menderes Havalimanı' nda açıldı!

Türkiye'nin ilk ve en büyük havalimanı oteli olarak 2004 yılında İstanbul Atatürk Havalimanı' nda hizmet vermeye başlayan TAV Airport Hotel, ikinci otelini ocak ayında İzmir Adnan Menderes Havalimanı' nda açacak.

TAV Airport ikinci otelini İzmir'de açtı!

Türkiye'nin ilk ve en büyük havalimanı oteli olarak 2004 yılında, İstanbul Atatürk Havalimanı içerisinde hizmet vermeye başlayan TAV Airport Hotel, ikinci otelini İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda açtı.

TAV Airport Hotel ikinci otelini İzmir'de açtı!

BTA, Türkiye'nin ilk havalimanı oteli TAV Airport Hotel'i, İstanbul Atatürk Havalimanı'nın ardından İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na taşıdı. Proje şehre ve iş merkezlerine yakınlığıyla öne çıkıyor.

Tav Airport Hotel İzmir’de saatlik konaklama hizmeti verecek!

2004 yılında İstanbul Atatürk Havalimanı’nda hizmet vermeye başlayan TAV Airport Hotel, ikinci otelini Ocak ayında İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda açacak. Tav Airport Hotel İzmir’de saatlik konaklama hizmeti verecek.

TAV Airport Hotel İzmir’de de açılıyor!

Türkiye’nin ilk ve en büyük havalimanı oteli olarak 2004 yılında İstanbul Atatürk Havalimanı'nda hizmet vermeye başlayan TAV Airport Hotel, ikinci otelini Ocak ayında İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda açacak.

TAV Airport Hotel İzmir'de de açılıyor

BTA, Türkiye'nin ilk havalimanı oteli TAV Airport Hotel'i, İstanbul Atatürk Havalimanı'nın ardından İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda da açtı. TAV Airport Hotel İzmir, 81 odasıyla yeni yıldan itibaren konaklama hizmetine başlayacak.

Bergama, TAV İzmir havalimanında yıl boyunca tanıtılacak!

İZKA kalkınma kurulu toplantısında AK Parti Büyükşehir Meclis Üyesi Bülent Tercan 'ın önerisi ile Bergama 'nın UNESCO Dünya mirası listesine girmesi TAV İzmir havalimanında tanıtılacak.

TAV Havalimanları Holding, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ortak oldu!

Kokpit.aero internet sitesinin haberine göre Limak'ın elindeki yüzde 40'lık hisseyi alan TAV, geçen yılı 18,5 milyon yolcu ile kapatan Sabiha Gökçen'i Malezyalı ortağı Malaysia Airport Holdings (MAH) ile birlikte yönetecek...

TAV Havalimanları, Suudi Arabistan ile sözleşme imzaladı!

Suudi Arabistan'ın ilk havalimanı özelleştirilmesi Medine Havalimanı'nın işletme hakkının devri için TAV Havalimanları, GACA ile toplamında 1.2 milyar dolar tutan sözleşme imzaladı

TAV Airport izmir Haberi

TAV Airport izmir


Türkiye'nin ilk ve en büyük havalimanı oteli olarak 2004 yılında, İstanbul Atatürk Havalimanı içerisinde hizmet vermeye başlayan TAV Airport Hotel, ikinci otelini İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda açtı. BTA tarafından işletilen TAV Airport Hotel İzmir, 2 milyon euro yatırımla hayata geçirildi. İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nın iç hatlar terminali ile dış hatlar terminalinin birleştiği noktada konumlanan otel, 5 bin metrekare alanda 81 odası ile hizmet veriyor. TAV Airport Hotel İzmir, farklı oda seçenekleri, toplantı odaları ve restoranıyla misafirlerinin tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. Otelde saatlik konaklama imkanı da sunuluyor. BTA İcra Kurulu Başkanı Sadettin Cesur, "Yılda yaklaşık 11 milyon yolcu ağırlayan Adnan Menderes Havalimanı bölgenin, ülkenin geri kalanına ve dünyaya açılan kapısı olarak önemli bir işlev üstleniyor. TAV Airport Hotel'i İzmir'e taşırken...