04 / 05 / 2024

TAV Airport otel projeleri

TAV Airport otel projeleri

Türkiye'nin ilk ve en büyük havalimanı oteli olarak 2004 yılında, İstanbul Atatürk Havalimanı içerisinde hizmet vermeye başlayan TAV Airport Hotel, ikinci otelini İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda açtı.

Airport Otel için düğmeye basıldı!

İstanbul Arnavutköy'de hayata geçirilecek olan Airport Otel için ÇED süreci başladı. Projenin inşaat alanı 12 bin 706 metrekare olarak belirlendi.

Melanj Airport Otel Limited Şirketi kuruldu!

Melanj Airport Otel Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Feride Şen tarafından kuruldu.

Airport Express Otel Ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Airport Express Otel Ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi    Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Latif Bulut, Nesim Aras ve Tuncer Ziyaoğlu tarafından kuruldu.

Yotel İstanbul Airport 30 Mart'ta açılacak!

İstanbul Havalimanı içinde yer alan 451 odalı otel olan Yotel İstanbul Airport, kapılarını 30 Mart'ta açacak…

Ibis Otel Adana ve Ibis Otel Ankara Airport'un değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ibis Otel Adana ve Ibis Otel Ankara Airport'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporlarını yayınladı.

Kütahya Tavşanlı'ya uygulama oteli yapılacak!

Kütahya Tavşanlı, Göbel Termal Tesisleri'nde otel yapılması planlanıyor. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, ''Otelimiz, erkek ve bayan kapalı havuzlar, açık havuz, sauna, SPA merkezlerini barındıracak.''dedi.

DoubleTree by Hilton İzmir Airport Hotel Eylül'de açılacak!

Kepi Group İzmir'deki yeni oteli için DoubleTree by Hilton markası ile anlaştı. DoubleTree by Hilton İzmir Airport adını taşıyacak otel Eylül 2016'da hizmet vermeye hazırlanıyor.

Corendon Turizm'den yurtdışına otel atağı!

Yıldırım Karaer, Corendon Turizm'in yurtdışındaki otel projelerini anlattı. Karaer "Amsterdam’da Corendon Airport City adlı, 600 yatak kapasiteli yeni bir projemiz var. Barselona ve Londra’da iki projemiz var bunlarla ilgili görüşmeleri tamamlamak üzereyiz." dedi.

TAV Airport Hotels, Guest Review Awards'dan ödül aldı!

TAV Airport Hotel İstanbul ve TAV Airport Hotel İzmir elde ettiği başarılara ve ödüllerine bir yenisini daha ekledi. TAV Airport Hotels, uluslararası rezervasyon ve seyahat portalı Booking.com tarafından Guest Review Awards'e layık görüldü.

Ibis Otel Adana ve Ibis Otel Ankara Airport değerleme raporu yayınlandı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Ibis Otel Adana ve Ibis Otel Ankara Airport değerleme raporu yayınlandı.

Kütahya Tavşanlı Otel hizmete açıldı!

Yapımı tamamlanan Tavşanlı Otel hizmete sunuldu. 2 firmanın ortak girişimi olarak dikkat çeken ve müşterilerine nezih bir ortam sunan Tavşanlı Otel 49 yatak kapasitesine sahip.

Osmaniye’nin Masal Parkı çalışması Yıldızlı Projeler ödülünü aldı!

Sinema oyuncusu Cengiz Küçükayvaz’ın sunumu ile 4 Aralık 2015 Cuma günü Wow Airport Otel’de düzenlenen ATRAX Gala Gecesi’nde Masal Parkı çalışmasıyla Osmaniye Belediyesi Yıldızlı Projeler Kategorisinde ödüle layık görüldü.

Hampton by Hilton Sabiha Gokcen Airport 2016'da açılacak!

Hilton Worldwide, ekonomi sınıfında hizmet veren Hampton by Hilton markası ile Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yeni bir otel açıyor.Hampton by Hilton Sabiha Gokcen Airport'un gelecek yıl açılması bekleniyor.

TAV Airport otel projeleri Haberi

TAV Airport otel projeleri


Türkiye'nin ilk ve en büyük havalimanı oteli olarak 2004 yılında, İstanbul Atatürk Havalimanı içerisinde hizmet vermeye başlayan TAV Airport Hotel, ikinci otelini İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda açtı. BTA tarafından işletilen TAV Airport Hotel İzmir, 2 milyon euro yatırımla hayata geçirildi. İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nın iç hatlar terminali ile dış hatlar terminalinin birleştiği noktada konumlanan otel, 5 bin metrekare alanda 81 odası ile hizmet veriyor. TAV Airport Hotel İzmir, farklı oda seçenekleri, toplantı odaları ve restoranıyla misafirlerinin tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. Otelde saatlik konaklama imkanı da sunuluyor. BTA İcra Kurulu Başkanı Sadettin Cesur, "Yılda yaklaşık 11 milyon yolcu ağırlayan Adnan Menderes Havalimanı bölgenin, ülkenin geri kalanına ve dünyaya açılan kapısı olarak önemli bir işlev üstleniyor. TAV Airport Hotel'i İzmir'e taşırken...