30 / 04 / 2024

tav bahreynde inşaat işi mi yapacak

tav bahreynde inşaat işi mi yapacak

TAV İnşaat, 1,1 milyar dolarlık Bahreyn Havalimanı Genişleme İhalesi'ni kazandı. Katar, Umman, Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’dan sonra TAV İnşaat bölgedeki beşinci ülke başkenti havalimanı inşaat ihalesini de kazanmış oldu.

Tavır İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tavır İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Karayiğit tarafından kuruldu.

Kütahya Ömerbey TOKİ'de inşaat başlıyor!

Kütahya Tavşanlı Ömerbey Mahallesi’ne yapılması planlanan 981 konut için inşaat çalışmalarına başlanıyor.

Türk Kızılayı Bursa'da kat karşılığı inşaat yaptırıyor!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü tarafından Bursa İli, Karacabey ilçesi, Tavşanlı mahallesi'nde kat karşılığı inşaat ihalesi yapılıyor. İhale teklifleri 27 Şubat'a kadar alınacak...

Türk Kızılayı'ndan Bursa'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılayı Karacabey Şube Başkanlığı, Bursa Karacabey'deki Tavşanlı Mahallesi'nde yer alan bahçeli ahşap evi kat karşılığı inşaat ihalesine çıkarıyor..

TAV İnşaat üçüncü kez dünyanın en büyüğü seçildi!

TAV İnşaat, Engineering News Record tarafından üçüncü kez havalimanı inşaatında dünyanın en büyük şirketi seçildi.

Kütahya Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Kütahya Tavşanlı'nın en büyük arıtma tesisi olarak adlandırılan ''Tavşanlı Atık Su Arıtma Tesisi''nin inşaat çalışmaları başladı. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, '' 23 Milyon 250 bin TL'ye mal olacak dev bir yatırımı Tavşanlı halkımıza kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyorum''dedi.

Kocaeli’de yapımına başlanan hastane inşaatına tepki!

Kocaeli Tavşantepe Mahallesi yakınlarında yapımına başlanan hastane inşaatına mahalleli tepki gösterdi. Bölge vatandaşları inşaat çalışmaları sırasında patlatılan dinamitler nedeniyle sürekli evlerinin sallandığını, inşaattan çıkan tozlar nedeniyle de kendilerinin hastalandığını belirtti.

TAV, havalimanı inşaat sektöründe 2 yıldır dünya lideri!

TAV Havalimanları, Atatürk Havalimanı ile başladığı yolculuğunda bugün 17 ülkede 70 havalimanına ulaştı. 1 milyar Euro'yu aşan cirosu ile TAV, havalimanı inşaat sektöründe 2 yıldır dünya lideri.

TOKİ Kütahya Tavşanlı Konutları'nın inşaatı başladı!

Kütahya'nın Tavşanlı Belediyesi'nin girişimleriyle hayat bulan TOKİ konutlarında hafriyat çalışmalarına başlayan yüklenici firma Nisan ayında inşaat işlerini hızlandıracak. Bölgede iş makineleri de kurularak çalışmalara start verildi.

Tav İnşaat, Medine Projesiyle ödül aldı!

Engineering News Record (ENR) tarafından New York'ta düzenlenen Küresel İnşaat Zirvesi'nde TAV İnşaat'ın Medine'de inşa ettiği Prens Muhammed Bin Abdülaziz Havalimanı Projesi, havalimanı inşaatı kategorisinde dünyanın en iyisi seçildi.

TAV İnşaat havalimanı projesiyle dünya birincisi seçildi!

Türkiye’nin önde gelen inşaat firmaları TAV İnşaat ve SUMMA İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından iki ayrı proje ile ayrı alanlarda birincilik ödülüne layık görüldü.

TAV İnşaat'a en iyi proje ödülü!

New York'ta düzenlenen Küresel İnşaat Zirvesinde TAV İnşaat'ın Medine'de yaptıgı Prens Muhammed Bin Abdülaziz Havalimanı projesi, havalimanı inşaatı kategorisinde dünyanın en iyisi seçildi.

TAV İnşaat, Medine Projesi ile dünya birincisi oldu!

TAV İnşaat'ın Medine'de hayata geçirdiği Prens Muhammed Bin Abdülaziz Havalimanı Projesi, New York'ta düzenlenen törende Küresel İnşaat Zirvesinde havalimanı inşaatı kategorisinde dünyanın en iyisi seçildi.

tav bahreynde inşaat işi mi yapacak Haberi

tav bahreynde inşaat işi mi yapacak

TAV Havalimanları Holding bünyesindeki şirket, Dubai merkezli ortağı Arabtec ile Bahreyn’de gerçekleştireceği inşaat ile havalimanının yıllık kapasitesini 4 milyon yolcudan 14 milyona çıkartacak. İhale kapsamında Bahreyn Uluslararası Havalimanı’na yeni bir terminal, servis binaları ve apron inşa edilecek.


Bu projenin Bahreyn havacılığının son 30 yıldaki en büyük ihalesi olduğunu belirten Bahreyn Havalimanı Şirketi (BAC-Bahrain Airport Company) CEO’su Muhammed Albinfalah, “Bu yatırım ile havalimanı kapasitesi katlanacak. 2019′dan itibaren Bahreyn bölgenin önemli bir aktarma noktası haline gelecek” dedi.


TAV İNŞAAT BÖLGENİN EN BÜYÜĞÜ


TAV İnşaat’ın devam eden havalimanı projeleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri’nde Abu Dhabi Havalimanı Midfield Terminal Kompleksi, Suudi Arabistan’da Riyad King Khaled Havalimanı Terminal 5, Cidde King Abdülaziz Havalimanı Uçak Bakım Hangarları ve Umman’da Muskat Havalimanı Altyapı İşleri yer alıyor.


Tamamladığı havalimanı projeleri arasında...