18 / 05 / 2024

TAV Bodrum hatları

TAV Bodrum hatları

TAV Havalimanları, Milas-Bodrum Havalimanı dış hatlar terminalinde operasyona başladı. Şirket, havalimanını 2035 sonuna kadar işletecek.

İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı metro hatları ne zaman açılacak?

İstanbul'un yeni metro hatlarına kavuşması için çalışmalar tam gaz devam ediyor. İstanbul Havalimanı-Gayrettepe, İstanbul Havalimanı-Halkalı ve Tavşantepe-Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Metro hatlarının en yakın zamanda hizmete sunulması planlanıyor.

TAV Havalimanları, kira ödemelerini 2024 yılına erteledi!

TAV Havalimanları, DHMİ tarafından Antalya, Ankara, Gazipaşa, İzmir ve Bodrum havalimanlarının işletme hakkı sürelerinin ikişer yıl uzatıldığını ve kira ödemelerinin 2024 yılına ertelendiğini açıkladı.

Tavşantepe Tuzla Metro inşaatı başladı!

Kartal-Tavşantepe Metro Hattı'nın hizmete girmesi ve yapımı devam eden Kaynarca- Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı’nın ardından Pendik’e yeni metro hatları geliyor.

Bodrum-Milas Havalimanı Dış Hatlar Terminali kapatıldı!

Milas Havalimanı Dış Hatlar Terminali kapatıldı. Terminalin tasarruf amaçlı olarak 31 Mart 2017 tarihine kadar kapatıldığı açıklandı.

Flavour Market, Milas Bodrum Havalimanı'nda açıldı!

TAV Havalimanları'nın iştiraki BTA, en yeni mekanı Flavour Market'i Milas Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde hizmete açtı.

Selamlique Cafe Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde hizmete açıldı!

Banu Yentur ve Caroline Koç'un sahibi olduğu Selamlique Cafe, TAV'ın iştiraki olan BTA ile işbirliği yaparak, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde hizmete vermeye başladı.

TAV, Milas-Bodrum Havalimanı’nı 2035 sonuna kadar işletecek!

DHMİ tarafından açılan ihaleyi kazanan TAV, Milas- Bodrum havaalanın dış hatlar terminalini işletmeye başladı. TAV, Milas-Bodrum Havalimanı’nı 2035 sonuna kadar işletecek.

TAV, Milas- Bodrum havaalanın dış hatlar terminalini işletecek!

TAV Havalimanları, Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarından Milas – Bodrum Havalimanı’nda iç hatların ardından dış hatlar terminalini devralarak işletmeye başladı.

TAV, Bodrum’da dış hatlar teminalini devraldı!

TAV Havalimanları, Türkiye’nin önemli turizm destinasyonlarından Milas – Bodrum Havalimanı’nda iç hatların ardından dış hatlar terminalini devralarak işletmeye başladı. Şirket, havalimanını 2035 sonuna kadar işletecek.

TAV, Milas-Bodrum Havalimanı'nın dış hatlar terminalini devraldı!

TAV Havalimanları, geçen yıl iç hatlar terminalini devraldığı Milas-Bodrum Havalimanı'nın dış hatlar terminalini de devralarak işletmeye başladı.

TAV Bodrum dış hatları devraldı!

TAV Havalimanları, Milas-Bodrum Havalimanı dış hatlar terminalinde operasyona başladı. Şirket, havalimanını 2035 sonuna kadar işletecek.

TAV, Milas-Bodrum Havalimanı'nı devraldı!

TAV Havalimanları'ndan yapılan açıklamaya göre, şirket, Milas-Bodrum Havalimanı'nda iç hatların ardından dış hatlar terminalini devralarak operasyona başladı.

Tav İşletme Hizmetleri ve Mudo Concept'ten ortak proje!

Tav İşletme Hizmetleri ve Mudo Concept, Bodrum'da özel bir proje gerçekleştirdi. Tav İşletme Hizmetleri ve Mudo Concept, Milas-Bodrum Havalimanı’nda yer alan ‘primeclass’ lounge’da özel bir proje gerçekleştirdi.

TAV Bodrum hatları Haberi

TAV Bodrum hatları

TAV Havalimanları, Milas-Bodrum Havalimanı dış hatlar terminalinde operasyona başladı. Şirket, havalimanını 2035 sonuna kadar işletecek.


TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, “Milas–Bodrum Havalimanı senede ortalama 4 milyon yolcu ağırlayarak ülkemizin en önemli turizm merkezlerinden birini dünyaya bağlıyor. İç hatlar terminalini devraldıktan sonra bir senede yüzde 16 yolcu artışı elde ettik. Bu başarıyı dış hatlara da taşımak için gerekeni yapacağız.” dedi.


Şener, ilaveten şunları dile getirdi:


“TAV’ın ürün ve hizmetleri 16 ülkede 70 havalimanında yer alıyor. Birikimimizi Bodrum’u hak ettiği noktaya taşımak için kullanacağız. Bodrum’un 15-20 senede Türkiye’nin dördüncü en büyük şehri olacağı kanaatindeyiz. Dış hatlarda direkt uçuşları artırarak, yerel yönetim ve turizm sektörüyle yakın irtibatta olup Bodrum’u senenin 12 ayı ilgi gören bir şehir haline getirmek için çabalıyoruz.”


Milas – Bodrum Havalimanı,...