03 / 05 / 2024

TAV havalimanları yatırım

TAV havalimanları yatırım

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, yeni yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Şener, “Yolcu büyümesinin olacağı yerlerle ilgileniyoruz. Gelişmiş ülkelere değil, gelişmekte olan ülkelere bakıyoruz. Orta Asya ve Afrika’ya odaklanıyoruz” dedi.

Sani Şener: Dünyanın havalimanı projeleriyle ilgileniyoruz!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, Amerika, Afrika, Avrupa, Orta Doğu, Rusya ve Kafkaslar başta olmak üzere dünyanın her yerindeki havalimanı projeleriyle ilgilendiklerini, ihalelere davet aldıklarını söyledi.

TAV'dan Balkanlar ve Afrika'ya yatırım planı!

20 ülkede yatırımları bulunan TAV Havalimanları Holding'in İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, Balkanlar ve Afrika'da yatırıma ağırlık vereceklerini söyledi.

TAV'dan Kuzey Makedonya'ya 49,7 milyon avroluk yatırım!

Yatırımlarına son sürat devam eden TAV Havalimanları Holding AŞ Kuzey Makedonya'ya 49,7 milyon avroluk yatırım yapacak.

TAV Havalimanları, yatırım için gözünü Orta Asya ve Afrika'ya dikti!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, yeni yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Şener, “Yolcu büyümesinin olacağı yerlerle ilgileniyoruz. Gelişmiş ülkelere değil, gelişmekte olan ülkelere bakıyoruz. Orta Asya ve Afrika’ya odaklanıyoruz” dedi.

Kırgızistan'dan TAV'a yatırım daveti!

Kırgızistan Başbakanı Sapar İsakov, TAV'ı, Kırgızistan'ın Bişkek ve Oş kentlerindeki iki uluslararası havaalanının modernizasyonuna yatırım yapmaya davet etti. 

Kütahya Tavşanlı'ya 221 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

Kütahya Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler Ömerbey mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Güler, tavşanlıya 221 milyon TL'lik yatırımının yapıldığını söyledi.

TAV Havalimanları yatırımcı ilişkileri mobil uygulamasını sundu!

TAV Havalimanları, yatırımcı ilişkileri mobil uygulamasını kullanıma sundu. Yeni bilgiler ve açıklamalarla gerçek zamanlı olarak güncellenen uygulama, aynı zamanda kullanıcılara anlık bildirim alma olanağı sunacak.

TAV: Libya ve Mısır'da yatırımımız yok!

TAV Havalimanları Holding A.şž, son günlerde iç karışıklıkların yaşandığı Libya ve Mısır'da herhangi bir yatırım ve faaliyetlerinin bulunmadığını açıkladı

Dati Yatırım'ın ParkMarine projesi 15 Eylül'de açılacak

Dati Yatırım Holding tarafından Ataköy Marina'da yapılacak ParkMarine projesinin 15 Eylül'de açılması planlanıyor

Almana Group 2 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Katarlı Almana Grup iyi arazi bulduğu takdirde Türkiye'ye 2 milyar dolardan çok yatırım yapacağını açıkladı

Akuo Kırşehir'de rüzgâr enerjisi yatırımı yapacak!

Kırşehir'de 148 megavatlık rüzgâr enerjisi yatırımı için sipariş veren Fransız Akuo'nun hedefi Türkiye'de 5 yılda 2.2 milyar dolarlık yatırım

Chery'den Sakarya-Karasu'daki bataklık araziye yatırım!

Ford'un ardından Çinli Chery de 500 milyon dolarlık yatırım planını `bataklık arazi'ye göre yaptı

Real'den mağazalarını yenilemek için 6 milyon Euro yatırım!

Kubilay Özerkan, "Bu sene, yenileme çalışmaları için 6 milyon avro civarında bir yatırım yapmayı planlıyoruz" dedi

Mersin turizm tesisi yatırımı bekliyor!

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, turizm yatırımcılarına kente yatırım yapmaları çağrısında bulundu

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

TAV havalimanları yatırım Haberi

TAV havalimanları yatırım

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, yeni yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Türkiye’nin aşılamada hız kazandığını, böylece seyahatlerdeki kısıtlamaların da kaldırılacağını dile getirdi.  

Kovid-19 pandemisi sebebiyle her ülkenin farklı uygulamaları olduğuna dikkat çeken Şener, “Bir ülkede 14 gün karantina, birinde karantina yok ama aşı isteniyor, öbüründe 72 saat önce PCR testi isteniyor. Bu uygulamalarla ilgili karışıklıklar vardı. Şimdi yavaş yavaş bunlar düzene giriyor” ifadelerini kullandı.

Şener, pandemi döneminde her ülkenin bilim insanları, politikacıları ve ekonomistlerinin bir türlü aynı çizgide olmadığını, herkesin kendi olduğu alan çerçevesinde durumu değerlendirdiğini dile getirdi.

Türkiye’nin pandemi döneminde Güvenli Turizm Sertifikası ile çok akıllıca davrandığına vurgu yapan Şener, “Türkiye’ye geçen sene salgın sürecine rağmen önemli sayıda turist geldi. Bu...