05 / 05 / 2024

TAV İnşaat 2014 cirosu

TAV İnşaat 2014 cirosu

ENR üstlendikleri projelere göre 2014’te her sektörde dünyanın en büyük inşaat şirketlerini açıkladı. Dünyanın devlerini geride bırakan TAV İnşaat, 'havalimanı inşaatı' alanında dünyanın en büyük şirketi oldu.

Ahmet Ozan Şener kimdir?

TAV İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ozan Şener kimdir? Ahmet Ozan Şener daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Ozan Şener'in biyografisi...

TAV İnşaat’tan 'borç' açıklaması!

TAV İnşaat Genel Müdürü Ümit Kazak, ‘TAV İnşaat’ta borç gerilimi devam ediyor’ başlıklı haberlerle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, ''Bankalarla görüşmeler ve alacak davalarımız sürüyor'' ifadeleri kullanıldı.

TAV İnşaat’ta borç gerilimi devam ediyor!

Bankalarla borç yapılandırmasında olan TAV Grubu’nun iştiraki TAV İnşaat’ta ortaklar arasındaki anlaşmazlığın devam ettiği öğrenildi...

TAV İnşaat yol ayrımında!

TAV İnşaat'ta ortaklar yol ayrımına geldi. TAV CEO’su Şener şirketi Sera İnşaat’ın İDO’daki hisselerini Akfen’e vereceğini, buna karşılık Akfen’in TAV İnşaat hisselerini alacağını belirtti. Akfen Başkanı Akın, hisse devri için, "Henüz bir anlaşma sağlanmış değil, masadaki opsiyonlardan biri" dedi...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Rönesans Holding ve TAV İnşaat ortaklığı Avrupa’da!

Amsterdam Schiphol Havalimanı’ndaki ek terminalin inşa ihalesini, Rönesans Holding’in grup şirketi Ballast Nedam ve TAV İnşaat ortaklığı kazandı. Ek terminalin inşası 2019'da tamamlanacak. 

İşte TAV'ın yeni ortaklık yapısı!

TAV Havalimanları Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yeni ortaklık yapısını açıkladı. İşte TAV'ın yeni ortaklık yapısı...

ADP, TAV İnşaat'taki yüzde 49 hissesini Sera ve Tepe İnşaat'a devredecek!

ADP, TAV İnşaat'taki yüzde 49 hissesini Sera ve Tepe İnşaat'a 9 milyon avro karşılığında devredecek.

TAV İnşaat üçüncü kez dünyanın en büyüğü seçildi!

TAV İnşaat, Engineering News Record tarafından üçüncü kez havalimanı inşaatında dünyanın en büyük şirketi seçildi.

DKM İnşaat, rotasını İran, ABD ve Avrupa'ya çevirdi!

DKM İnşaat, 2014 yılı Ar-Ge yapılanmasının ardından geçen yıl Tunex 'Darbe Sesi Yalıtım Membranı" üretirken, bu yıl da Rezonex 'Modüller Titreşim Alıcı' üretimine başladı.

Tav İnşaat'ın acı günü! Sait Ertürk vefat etti!

Tav İnşaat Bahreyn Havalimanı Proje Direktörü İsmail Ertürk'ün abisi Kurmay Albay Sait Ertürk hayatını kaybetti. Tav İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

TAV İnşaat'tan eğitim ve gelişim seminerleri!

TAV İnşaat'ın İstanbul, Riyad, Dubai, Abu Dabi ve Cidde'de düzenlediği eğitim ve gelişim seminerlerine bin 300'ün üzerinde yönetici ve çalışan katıldı.

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat'ın 2014 genel kurulu tescillendi!

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri Ticaret ve Sanayi A.Ş. 2014 yılı olağan genel kurulunun 13 Mayıs 2015 tarihinde tescillendiğini Kamu Aydınlatma Platformu'ndan duyurdu.

TAV İnşaat 2014 cirosu Haberi

TAV İnşaat 2014 cirosu


Sektörün saygın yayınlarından Engineering News Record (ENR) üstlendikleri projelere göre 2014’te her sektörde dünyanın en büyük inşaat şirketlerini açıkladı. Dünyanın devlerini geride bırakan TAV İnşaat, 'havalimanı inşaatı' alanında dünyanın en büyük şirketi oldu.


TAV Grup CEO’su Sani Şener "TAV İnşaat havalimanı tasarımı, yapımı ve finansmanı gibi zorlu ve karmaşık bir alanda uzmanlaştı ve hızla büyüyerek sektörün lider markaları arasına girdi. Son üç yılda Abu Dabi Midfield Terminali, Medine Havalimanı, Cidde Havalimanı Saudi Airlines Hangarları, Riyad Havalimanı gibi projeleri üstlenerek Körfez Bölgesi’nde önemli bir başarı ivmesi yakaladık" dedi.


ENR listesinde ilk sıraya yükselmekten ve ülkemizi bu şekilde temsil etmekten dolayı gurur duyduklarını belirten Şener, "Mimarlarımızdan, mühendislerimize, sahadaki işçilerimizden yöneticilerimize, 35 bin kişilik TAV İnşaat ailesinin ekip çalışması ve büyük bir emekle kazandığı...