04 / 05 / 2024

TAV İnşaat ciro

TAV İnşaat ciro

Ortadoğu ve Körfez Bölgesi’nde üstlendiği havalimanı projeleriyle öne çıkan TAV İnşaat 1 milyar 245 milyon dolar ciroyla bu alanda dünyanın en büyük şirketi oldu...

TAV İnşaat, 1 milyar 245 milyon dolar ciro elde etti!

ENR üstlendikleri projelere göre 2014’te her sektörde dünyanın en büyük inşaat şirketlerini açıkladı. Dünyanın devlerini geride bırakan TAV İnşaat, 'havalimanı inşaatı' alanında dünyanın en büyük şirketi oldu.

İnşaat ciro endeksinde yüzde 99.4 artış! Ocak 2024 rakamları şimdi açıklandı!

TÜİK tarafından açıklanan Ocak 2024'e ilişkin ciro endekslerine göre, inşaat ciro endeksi yüzde 99,4 arttı. İşte o son dakika rakamlar...

İnşaat ciro endeksi Aralık'ta yüzde 85 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan 2023 yılı Aralık ayı ciro endekslerine göre inşaat ciro endeksi Aralık'ta yüzde 85 arttı.

Tavır İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tavır İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Karayiğit tarafından kuruldu.

Tav Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tav Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de Emine Tav ve Tolga Tav ortaklığında kuruldu.

İnşaat ciro endeksi yüzde 35,9 arttı!

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi, inşaat, ciro endeksi, Eylül'de yüzde 35,9 arttı.

İnşaat sektörü ciro endeksi Haziran'da yüzde 29,7 arttı!

İnşaat sektöründe takvim etkisinden arındırılmış ciro endeksi Haziran ayında artış yaşadı. Buna göre inşaat sektörü 29,7 yükseldi.

İnşaat sektörü ciro endeksi Mayıs'ta yüzde 50,4 arttı!

İnşaat sektöründe takvim etkisinden arındırılmış ciro endeksi Mayıs ayında artış yaşadı. Buna göre inşaat sektörü 50,4 yükseldi.

Ahmet Ozan Şener kimdir?

TAV İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ozan Şener kimdir? Ahmet Ozan Şener daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Ozan Şener'in biyografisi...

İnşaat sektörü ciro endeksi, Nisan'da yüzde 55,9 arttı!

İnşaat sektöründe takvim etkisinden arındırılmış ciro endeksi Nisan ayında artış yaşadı. Buna göre inşaat sektörü 55,9 yükseldi. 

İnşaat sektörü ciro endeksi, Mart'ta yüzde 27,7 arttı!

İnşaat sektöründe takvim etkisinden arındırılmış ciro endeksi Mart 2021'de artış kaydetti. Buna göre endeks  yüzde 27,7 arttı...

İnşaat sektörü ciro endeksi, Şubat ayında yüzde 18,7 arttı!

İnşaat sektöründe takvim etkisinden arındırılmış ciro endeksi, Şubat ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 18,7 arttı.

İnşaat ciro endeksi Temmuz'da yüzde 11,5 arttı!

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörleri toplamında ciro endeksi, Temmuz ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 20,2 arttı.

İnşaat sektörünün karnesi!

Capital 500 listesinde birçok inşaat firması yer aldı. İnşaat sektörünün önde gelen şirketlerinin sektör karneleri açıklandı. Sektör karnesi verilerinde ciro, özsermaye, ihracat, toplam aktif gibi bilgilere yer verildi...

TAV İnşaat ciro Haberi

TAV İnşaat ciro

TAV İnşaat'ın bugüne kadar üstlendiği projelerin toplam sözleşme bedeli 16,2 milyar doları aştı. TAV Grup CEO'su Sani Şener "TAV İnşaat havalimanı tasarımı, yapımı ve finansmanı gibi zorlu ve karmaşık bir alanda uzmanlaştı ve hızla büyüyerek sektörün lider markaları arasına girdi. 


Son üç yılda Abu Dabi Midfield Terminali, Medine Havalimanı, Cidde Havalimanı Saudi Airlines Hangarları, Riyad Havalimanı gibi projeleri üstlenerek Körfez Bölgesi'nde önemli bir başarı ivmesi yakaladık. Geçtiğimiz yıllarda zirveyi zorladığımız ENR listesinde ilk sıraya yükselmekten ve ülkemizi bu şekilde temsil etmekten dolayı gurur ve mutluluk duyuyoruz.


Mimarlarımızdan, mühendislerimize, sahadaki işçilerimizden yöneticilerimize, 35 bin kişilik TAV İnşaat ailesinin ekip çalışması ve büyük bir emekle kazandığı bu başarı Türk inşaat sektörün dünyada geldiği noktayı da gösteriyor. Bu başarıdan aldığımız güçle daha büyük hedeflere...