14 / 05 / 2024

TAV İnşaat Ortadoğu Direktörü Yusuf Akçayoğlu

TAV İnşaat Ortadoğu Direktörü Yusuf Akçayoğlu

TAV İnşaat, 2013 Katar Müteahhitler Forumu'nda Hamad Uluslararası Havalimanı inşaatı ile "Yılın En İyi Müteahhiti" dalında ödüllendirildi. TAV İnşaat açıklamasına göre, havalimanı inşaatı alanında dünyanın en büyük ilk 3 şirketi arasında yer aldı

Türk müteahhitleri için Ortadoğu ve Afrika fırsatı!

TMB, '2021'in Başında Endişe ve Umut Bir Arada' başlığı ile İnşaat Sektörü Analizi Raporu'na göre Türk müteahhitleri Ortadoğu ve Afrika'da toplam 40'ar milyar dolarlık proje üstlenecek.

Ukrayna'daki Yeni Kremençük Köprüsü'nün ihalesini Doğuş İnşaat aldı!

UKRAYNA’DA YENİ KREMENÇUK KÖPRÜ PROJESİNİ DOĞUŞ İNŞAAT YAPACAK

İnşaatta potansiyel Afrika ve Ortadoğu'da!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) tarafından İnşaat Sektörü Analizi Raporu’nun Ocak 2021 sayısı yayınlandı. Rapora göre; inşaat işlerinde potansiyelin Afrika ve Ortadoğu'da olduğu gözlemlendi.

TAV İnşaat’tan 'borç' açıklaması!

TAV İnşaat Genel Müdürü Ümit Kazak, ‘TAV İnşaat’ta borç gerilimi devam ediyor’ başlıklı haberlerle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, ''Bankalarla görüşmeler ve alacak davalarımız sürüyor'' ifadeleri kullanıldı.

TAV İnşaat’ta borç gerilimi devam ediyor!

Bankalarla borç yapılandırmasında olan TAV Grubu’nun iştiraki TAV İnşaat’ta ortaklar arasındaki anlaşmazlığın devam ettiği öğrenildi...

TAV İnşaat yol ayrımında!

TAV İnşaat'ta ortaklar yol ayrımına geldi. TAV CEO’su Şener şirketi Sera İnşaat’ın İDO’daki hisselerini Akfen’e vereceğini, buna karşılık Akfen’in TAV İnşaat hisselerini alacağını belirtti. Akfen Başkanı Akın, hisse devri için, "Henüz bir anlaşma sağlanmış değil, masadaki opsiyonlardan biri" dedi...

Yeşil GYO Sakarya'daki yurt binasını 111 milyon TL'ye Ortadoğu Enerji'ye sattı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sakarya İli Arifiye İlçesi Merkez Mahallesi 262 ada 1 parselde kayıtlı 30 bin 212 metrekarelik yurt binasını Ortadoğu Enerji'ye 111 milyon TL'ye sattı...

Ortadoğu İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat sektörünü bir araya getiren Ortadoğu İnşaat Fuarı, 82 firmanın katılımıyla bugün kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuar, Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 9. kez gerçekleştiriliyor.

9'uncu Ortadoğu İnşaat Fuarı açıldı!

9. Ortadoğu İnşaat Fuarı düzenlenen törenle açıldı. Fuarda, yapı malzemeleri, elektrik sistemleri, asansör, iş ve inşaat malzemeleri, doğal gaz, ısıtma, soğutma, havalandırma, tesisat gibi malzemeler görücüye çıktı.

Ortadoğu ve Rusya'nın yeni emlak cenneti Türkiye!

Ev almış ve almayı düşünen yatırımcılar için ‘Türkiye’de gayrimenkul yatırımı’ analiz edildi. Birçok fırsatların sunulduğu ülkemize Ortadoğu ve Rusya'dan yoğun talep var.

Beyttürk İnşaat Ortadoğu'ya açılıyor!

2013 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren Beyttürk İnşaat, Arap dünyasında markalaşıyor. Şirket, Ortadoğu ülkelerine açılmaya karar verdi.

Gayrimenkul sektörü Ortadoğu pazarına girecek!

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, BUİLDEAST ve Gayrimenkul fuarlarını değerlendirdi. Çeliktürk, fuarların Ortadoğu pazarı için iyi bir başlangıç olduğunu dile getirdi.

Ortadoğu Elması Uluslararası İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortadoğu Elması Uluslararası İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Sahar Pourmasoomı, Mahdi Moayed, Hamed Borojerdi, Eiman Einy ve Peyman Eyni ortaklığında kuruldu.

TAV İnşaat Ortadoğu Direktörü Yusuf Akçayoğlu Haberi

TAV İnşaat Ortadoğu Direktörü Yusuf Akçayoğlu

TAV İnşaat, 2013 Katar Müteahhitler Forumu'nda Hamad Uluslararası Havalimanı inşaatı ile "Yılın En İyi Müteahhiti" dalında ödüllendirildi.


TAV İnşaat açıklamasına göre, havalimanı inşaatı alanında dünyanın en büyük ilk 3 şirketi arasında yer alarak, global marka olduğunu kanıtlayan TAV İnşaat, Körfez bölgesinde prestij kazanmaya devam ederek, 2013 Katar Müteahhitler Forumu'nda "Yılın En İyi Müteahhiti" ödülünü kazandı.


Projeleri istenilen standartlara uygun olarak zamanında tamamlayan firmalara verilen ödüle TAV İnşaat, Hamad Uluslararası Havalimanı Yolcu Terminali Kompleksi inşaatında gösterdiği üstün başarı ile layık görüldü.


TAV İnşaat ile Japon TAISEI ortak girişimi tarafından gerçekleştirilen Hamad Uluslararası Havalimanı Yolcu Terminali Kompleksi'nde 72 yolcu köprüsü, 135 asansör, 76 yürüyen merpen, 42 yürüme bandı bulunuyor. Yaklaşık 4 milyar dolar kontrat bedeline sahip 505 bin metrekareye yayılan terminal kapasitesinin, yılda 40...