18 / 05 / 2024

TAV primeclass

TAV primeclass

TAV İşletme Hizmetleri, Santiago Arturo Merino Benitez Havalimanı'nda "primeclass" markasıyla karşılama ve uğurlama hizmeti sunmaya başladı.

TAV'dan yolculara karşılama ve uğurlama hizmeti!

TAV İşletme Hizmetleri, Santiago Arturo Merino Benitez Havalimanı'nda "primeclass" markasıyla karşılama ve uğurlama hizmeti sunmaya başladı.

TAV, Maskat yolcu salonunu işletecek!

TAV Havaliman-ları’nın iştiraki TAV İşletme Hizmetleri’nin markası Primeclass’ın, portföyüne eklediği 20. Havalimanı Maskat oldu. İhaleye katılan yedi firma içinde en iyi teklifi veren TAV, yolcu salonunun 10 yıllık işletme hakkını kazandı.

Tav İşletme Hizmetleri ve Mudo Concept'ten ortak proje!

Tav İşletme Hizmetleri ve Mudo Concept, Bodrum'da özel bir proje gerçekleştirdi. Tav İşletme Hizmetleri ve Mudo Concept, Milas-Bodrum Havalimanı’nda yer alan ‘primeclass’ lounge’da özel bir proje gerçekleştirdi.

TAV Almanya'da 3 adet Air France/KLM Lounge'ın işletmesini üstlendi!

TAV, Frankfurt, Münih ve Stuttgart havalimanlarındaki Air France/KLM Lounge'larının işletmesini üstlendi. Genel Müdür Bora İşbulan, "Hedefimizde Amerika pazarı var" dedi. Firma, Primeclass markası altında dört ülkedeki 9 havalimanında hizmet veriyor...

Turkish Airlines Lounge İzmir yenilendi!

Turkish Airlines Lounge İzmir yenilendi. “Turkish Airlines Lounge İzmir”, İstanbul‘daki iç hat özel yolcu salonu ile aynı konsepte sahip. İzmir'deki salonu İstanbul'u olduğu gibi TAV Primeclass firması işletiyor.

Tavşanlı Küçük Sanayi Sitesi’nde hafriyat çalışmaları başladı!

Kütahya' nın Tavşanlı ilçesine yapılacak Küçük Sanayi Sitesi’ nde hafriyat çalışmaları başlatıldı. Uzun zamandır projesi sürdürülen 466 iş yerinin yapılması için çalışmalara hız verildiği bildirildi...

TAV Avrupa başarısını sürdürdü!

Avrupa Havalimanları Konseyi (ACI), TAV'ın işlettiği havalimanlarındaki yolcu artışlarını 2013'ün en iyi performansı olarak gösterdi. Esenboğa, Adnan Menderes ve Makedonya'nın Ohrid Havalimanı da en iyiler arasında yer aldı...

Tavşan Adası 20 milyon dolara sahibinden satılığa çıktı!

Adanın sahibi için gayrimenkul danışmanlığını yapan Hakan Güler; bir fener, iki iskelesi bulanan ve koylarıyla potansiyel turizm merkezi olabilecek adayla büyük firmaların ilgilendiğini kaydetti. Güler, "Belirlenen fiyat Tavşan Adası için uygun bir rakam.

Tavşan Adası, 20 milyon dolar bedelle satışa çıkarıldı!

Tavşan Adası'nda 1300'lü yıllara ait yaşam kalıntıları bulunuyor. Sayısız batık ve zengin canlı yapısının yanı sıra temiz deniziyle dalış tutkunları için cazibe merkezi olan ada, halk arasında Merkep ve Mavriya Adası olarak da biliniyor.

Tavşantepe Mahallesi'ndeki TOKİ konutlarına basket sahası yapılıyor!

Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre Tavşantepe Mahallesi 'ndeki TOKİ konutlarının bulunduğu yerdeki yaklaşık 250 metrekarelik alanda gençlerin spor yapabileceği basket sahası inşa ediliyor

TAV havalimanı inşaatında 2013'ü ikincilikle kapatıyor!

TAV İnşaat, gerçekleştirdiği gökdelen projeleriyle de tanınıyor. Bu projelerin başında Dubai Marina'da 425 metre yüksekliğe ulaşan The Dream Dubai Marina projesi geliyor. Proje Burj Halifa'nın ardından BAE'deki en yüksek ikinci gökdelen olacak.

TAV'dan Sabiha Gökçen payları ile ilgili açıklama!

TAV Havalimanları tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre TAV Malaysia Airports'un Sabiha Gökçen' de yer alan payları ile ilgili açıklama yaptı...

TAV, 709.7 milyon ciroyla alanında dünyanın en büyük ikinci şirketi oldu!

Türkiye ve bölge ülkelerinde gerçekleştirdiği havalimanı projeleriyle büyüyen TAV İnşaat, bu alanda dünyanın en büyük ikinci şirketi oldu. TAV İnşaat 709,7 milyon dolar ciroyla bu alanda dünyanın en büyük ikinci şirketi...

TAV primeclass Haberi

TAV primeclass

TAV Havalimanları'nın iştiraki TAV İşletme Hizmetleri, Şili'nin başkenti Santiago'nun ana giriş kapısı Arturo Merino Benítez Havalimanında "primeclass" markasıyla yolculara karşılama ve uğurlama hizmeti vermeye başladı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; bu yıl nisan ayında havalimanında iki yolcu salonunun işletmesi için açılan ihaleyi TAV  kazanmıştı. TAV, Şili'deki operasyonlarını kurduğu "Primeclass Pacifico ve Servicios Aeroportuarios SA" ortaklığıyla gerçekleştiriyor. 

19,2 milyon yolcu trafiğiyle Latin Amerika'nın en yoğun yedinci havalimanı olan Şili'nin Arturo Merino Benitez Santiago Uluslararası Havalimanı ile ilgili  TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Ali Bora İşbulan,  "İş geliştirme anlayışını küresel bir bakış açısı üzerine kuran şirketimizin işlettiği salonlara yenilerinin eklenmiş olmasından mutluluk duyuyoruz. " dedi.

İşbulan, 15 yıllık bir deneyimle 40'tan fazla salon işleten şirketin Şili'de kurduğu Primeclass Pacifico ve Servicios Aeroportuarios SA ortaklığıyla yılda 280 bin yolcuyu ağırlama, karşılama...