10 / 05 / 2024

Taviloğlu Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

Taviloğlu Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

Taviloğlu Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, 1 Şubat 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Hüseyin Hüsnü Taviloğlu tarafından, kuruldu...

Green Olive Turizm Otelcilik Ve Gıda Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Olive Turizm Otelcilik Ve Gıda Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Akşahin tarafından kuruldu.

Burba Turizm Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burba Turizm Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Vedat Uslu ve Timur Çakır ortaklığında kuruldu.

Mayorka Turizm Otelcilik İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Mayorka Turizm Otelcilik İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 1.000.000,00 TL sermeye bedeli ile Furkan Kadıoğlu ve Ömer Köle ortaklığıyla kuruldu.

Gümüşlü Proje Yatırım Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşlü Proje Yatırım Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Ümit Doğan tarafından kuruldu.

Yutahsa Turizm Otelcilik Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yutahsa Turizm Otelcilik Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Abdussamed Demirtaş ve Tahsin Kurt ortaklığında kuruldu.

Ak Royal Turizm Otelcilik İnşaat Reklam Organizasyon Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Royal Turizm Otelcilik İnşaat Reklam Organizasyon Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hakkı Kılınç tarafından kuruldu.

Mahzad Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahzad Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Mahsa Norousta ve Mehmet Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Antik Palas Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Antik Palas Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Abdurrahim Güler, Medet Akarsu ve Şakir Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Berfin Devrim İç Mimarlık İnşaat Turizm Otelcilik Ve Taşımacılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Berfin Devrim İç Mimarlık İnşaat Turizm Otelcilik Ve Taşımacılık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berfin Devrim tarafından kuruldu.

Drem Brıdge Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drem Brıdge Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile  Mın Woong Bahk, M.S.Abdulameer Alfatleve  O.Thaer Hameed Ithawı tarafından kuruldu.

Can Group Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Can Group Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  50  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet    Can tarafından kuruldu.

Genoeseinn Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genoeseinn Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Yumak tarafından kuruldu.

Chaudry Brothers Turizm Otelcilik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Chaudry Brothers Turizm Otelcilik Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile C.Mohammad Munır Syed  ve Shaan  Agha tarafından kuruldu.

Taviloğlu Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Taviloğlu Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

100 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, yurt içinde ve yurt dışında otel,motel,tatil köyü, marina ve sair her türlü turistik tesisler ile eğlence ve sportif dinlenme merkezleri,büyük mağaza(süpermarket), akaryakıt istasyonları,açık ve kapalı otoparklar ve sair konaklama tesisleri kurmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Beyoğlu Kemankeş Caddesi NO:28 adresinde faaliyete geçirildi. 1 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Hüseyin Hüsnü Taviloğlu tarafından...