19 / 05 / 2024

Tavşancıl Stadı nerede

Tavşancıl Stadı nerede

Dilovası Belediyesi, 2 bin 500 seyirci kapasitesi bulunan Tavşancıl Stadı’nın tribünlerini, zeminini ve soyunma odalarını tadilattan geçirerek yapımına hızla devam ediyor.

Gazeteci Fatih Portakal sordu: Bu yıl birikimler nerede değerlendiriliyor? Vatandaş 'tasarrufum yok' dedi!

Altın, dolar ve mevduat faizlerinde yaşanan artışlar yatırımları daha kıymetli hale getirdi. Gazeteci Fatih Portakal, X sosyal medya hesabından '2024 yılının ilk ayında tasarrufunuz varsa nerede değerlendiriyorsunuz?' sorusunu sordu. İşte gelen cevaplar... 

2023 seçimleri için yer sorgulama nasıl yapılır? Nerede oy kullanacağım?

2023 yılı, seçim yılı oldu için büyük bir önem taşıyor. Bir aydan az bir süre kalan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için seçmenler nerede oy kullanacağını merak etmeye başladı. 14 Mayıs seçiminde nerede oy kullanılacağı belli oldu mu?

Kocaeli Dilovası'nda arsa ve 4 katlı bina satılıyor! Ev ve arsa arayanlar dikkat! 

Dilovası Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Dilovası ilçesi, Tavşancıl Mahallesi'nde yer alan 29 metrekare arsa ile 4 katlı binayı satıyor. İşte ayrıntılar...

İnegöl Vizyon nerede? İnegöl Vizyon fiyat listesi!

İnegöl Vizyon nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bursa'da hayata geçirilen İnegöl Vizyon nerede sorusunun yanıtı ve İnegöl Vizyon fiyat listesi...

Tapu iptal davası nasıl ve nerede açılır?

Tapu iptali davası kanunsuz bir şekilde düzenlenen tapu kaydının yeniden hukuka uygun hale getirilmesi için açılan tapu davası olarak biliniyor. Peki, tapu iptal davası nasıl ve nerede açılır? İşte tüm merak edilenler...

Emta İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emta İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Kaya Tavşancı tarafından kuruldu.

TOKİ'den Kocaeli'ye 766 konut!  

TOKİ, Kocaeli'nin Dilovası ve Çayırova ilçelerinde 766 yeni konut inşa edecek. Dilovası kentsel dönüşüm projesi için Tavşancıl'da 1500, Çayırova'da ise 115 konut yapılacak. Her iki ilçedeki projeler için ihale gerçekleştirilecek.

İzmir Bergama'da millet bahçesi için tahliye edilen esnaflardan tepki!

Bergama'da 14 Eylül Stadı’nın alanını da kapsayan bölgede inşa edilecek 'millet bahçesi' projesi için tartışmalı süreç hızla devam ederken, dükkanlarını tahliye eden esnaflar duruma tepki gösterdi.

Kartepe Sağlıkkent Konutları nerede? 

Kartepe Sağlıkkent nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kartepe Sağlıkkent nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Kütahya'da 2 yeni okul inşa edecek!

Kütahya İli, Merkez İlçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi (Atatürk MTAL) 24 Derslikli Eğitim Binası, Tavşanlı İlçesi Ulucami Mahallesi (Tavşanlı Anadolu Lisesi) 24 Derslikli Eğitim Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak.

Kocaeli'de 1500 konut için kamulaştırma kararı alındı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Tavşancıl’da inşa edilecek 1500 konut için kamulaştırma çalışmalarının başladığını açıkladı. 

Göl İstanbul nerede?

Göl İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Göl İstanbul nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Kütahya 333 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli, Tavşanlı İlçesi, Moymul Mahallesi 3.Etap 333 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Tavşancıl Stadı nerede Haberi

Tavşancıl Stadı nerede

Dilovası Belediyesi, 2 bin 500 seyirci kapasitesi bulunan Tavşancıl Stadı’nın tribünlerini, zeminini ve soyunma odalarını tadilattan geçirerek yapımına hızla devam ediyor.

Çok uzun yıllar Tavşancıl ve bölge halkına hizmet veren, daha sonraki yıllar spor yapmaya elverişli olmayan ve atıl durumda olan Tavşancıl Spor Kompleksi tadilattan geçirilerek hizmete alınacak.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Bu tesisimizin tamamlanmasıyla birlikte ilçemizdeki amatör kulüplere hizmet edecek hale gelecek. Bizler de burayı amatör spor kulüplerinin hizmetine sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu yenilenmesi ve yapımında çok büyük destekleri ve gayretleri olmuştur. Bu tesisin halkımıza ve spora kazandırılması için verdiği destekten ötürü teşekkür ederiz”...