03 / 05 / 2024

tavşanlı alt gelir grubu kuraları ne zaman çekilecek

tavşanlı alt gelir grubu kuraları ne zaman çekilecek

Tavşanlı TOKİ AGG kura tarihi 31 Ocak 2017 olarak belirlendi. Projedeki konutlar için başvurular 7 Aralık 2016 – 20 Ocak 2017 tarihleri arasında kabul edildi.

Tavşanlı Belediyesi Yalova'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Yalova İli Tavşanlı Belediye Başkanlığı, Yalova Altınova'da yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

TOKİ Kütahya Tavşanlı orta gelir başvurularında bugün son gün!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan ve Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar hayata geçiren  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı orta gelir grubu projesinin başvuruları bugün sona eriyor. 

TOKİ Kütahya Tavşanlı alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa etmeyi sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı alt gelir grubu projesinin başvuruları bugün sona eriyor.

TOKİ Kütahya Tavşanlı orta gelir kura çekilişi 9 Ağustos'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı orta gelir grubu projesinde yer alan 134 adet konutun kura çekilişi 9 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kütahya Tavşanlı alt gelir kura çekilişi 9 Ağustos'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı alt gelir grubu projesinde yer alan 105 adet konutun kura çekilişi 9 Ağustos tarihinde yapılacak.

TOKİ Kütahya Tavşanlı alt gelir başvuruları başladı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı alt gelir grubu projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kütahya Tavşanlı alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Şanlıurfa Viranşehir alt gelir TOKİ başvuru tarihleri!

Şanlıurfa Viranşehir alt gelir TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. İşte Şanlıurfa Viranşehir alt gelir TOKİ başvuru tarihleri ve TOKİ Viranşehir başvuru detayları...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 2020 alt gelir projesi için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona erecek.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuru tarihleri 2020!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap alt gelir grubu başvuruları bugün sona eriyor.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 1. Etap alt gelir başvuruları!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 1. Etap alt gelir başvuruları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Toplamda  148 konuttan meydana gelen projede satışlar açık satış yöntemiyle yapılıyor.   

tavşanlı alt gelir grubu kuraları ne zaman çekilecek Haberi

tavşanlı alt gelir grubu kuraları ne zaman çekilecek


Tavşanlı TOKİ AGG kura tarihi 31 Ocak 2017 olarak belirlendi. Projede yer alan 118 adet konut çin başvurular 7 Aralık 2016 – 20 Ocak 2017 tarihleri arasında kabul edildi.


Tavşanlı TOKİ AGG için başvurular T. Halk Bankası A.Ş.’nin Tavşanlı Şubesi aracılığı ile yapılacak.


Tavşanlı TOKİ AGG kura tarihi

Tavşanlı TOKİ kura çekiliş tarihi 31 Ocak 2017 olarak belirlendi.


Tavşanlı TOKİ için peşinat tutarı 20 bin 157 TL ve 23 bin 869 TL olarak belirlendi. Projedeki 2 oda 1 salon konutların alanları 75,1 metrekare olarak tasarlandı. Tavşanlı TOKİ'de en düşük konut fiyatı 100 bin 785 TL, en yüksek konut fiyatı ise 119 bin 343...