27 / 04 / 2024

Şanlıurfa Viranşehir alt gelir TOKİ başvuru tarihleri!

Şanlıurfa Viranşehir alt gelir TOKİ başvuru tarihleri!

Şanlıurfa Viranşehir alt gelir TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. İşte Şanlıurfa Viranşehir alt gelir TOKİ başvuru tarihleri ve TOKİ Viranşehir başvuru detayları...



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 2020 altgelir projesi için başvuru süreci devam ediyor.

Viranşehir alt gelir grubu TOKİ'de 57 adet konut bulunuyor. Şanlıurfa Viranşehir alt gelir  TOKİ  başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor.

Başvuruların 26 Şubat'ta başladığı TOKİ Viranşehir alt gelir grubu projesi için son başvuru tarihi 30 Haziran 2020 olarak belirlendi.

Kurasız olarak açık satış yöntemiyle satışa sunulan TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 projesindeki konutlar 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Başvuru sürecinin devam ettiği TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir grubu projesi için başvurular Halk Bankası aracılığıyla alınıyor. 

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir grubu projesinde en düşük konut bedeli 89 bin 605 TL olarak, en yüksek konut bedeli 117 bin 122 TL şeklinde belirlendi.

En düşük peşinat bedelinin 5 bin TL, en yüksek peşinat bedelinin 10 bin TL olarak belirlendiği Viranşehir TOKİ alt gelir projesi için 180 ay ve 240 ay vade sağlanıyor.

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ altgelir grubu projesinde yer alan konutlar için ödenecek taksit bedelleri 331,69 TL'den başlıyor, 622,90 TL'ye kadar yükseliyor. 


Geri Dön