12 / 05 / 2024

tavşanlıya yeni okul yaptırılacak

tavşanlıya yeni okul yaptırılacak

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Tavşanlı'ya Toplu Konut İdaresi (TOKI) tarafından iki tane ilköğretim okulunun yapılacağını bildirdi. Kavuncu, ilçeye Hanımçeşme ve Moymul ilköğretim okullarını inşa edeceklerini belirtti..

TOKİ Kütahya Tavşanlı orta gelir başvurularında bugün son gün!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan ve Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar hayata geçiren  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı orta gelir grubu projesinin başvuruları bugün sona eriyor. 

TOKİ Kütahya Tavşanlı alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa etmeyi sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı alt gelir grubu projesinin başvuruları bugün sona eriyor.

TOKİ'den Karabük Safrabolu'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Eğitim yatırımları için gaza basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Safranbolu'ya 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ'den Niksar ve Erbaa'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat'ta 3 yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ'den Bursa'ya 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de 2 yeni okul inşa edecek.

Sakarya'ya 24 derslikli 2 yeni okul inşa edilecek!

Adapazarı Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve askeri lojmanların bulunduğu alana hayata geçirilecek 24 derslikli 2 yeni okul için temel atma işlemleri en kıza zamanda başlayacak.

TOKİ'den Kütahya Tavşanlı'ya 481 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kütahya İli, Tavşanlı İlçesi, Moymul Mahallesi 2.Etap 481 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 17 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirecek.

Gaziosmanpaşa’ya 25 yeni okul kazandırılacak!

İlçedeki tüm okullara konferans salonu inşa eden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, eğitimin daha rahat ve konforlu mekânlarda gerçekleştirilmesi için Gaziosmanpaşa’ya 25 yeni okul inşa edileceğini söyledi.

Sakarya'ya 24 derslikli 2 yeni okul müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehir merkezine otopark 24 derslikli 2 yeni okul inşa ettiklerini söyledi.

Ümraniye Belediyesi'nden iki yeni okul!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ümraniye Belediyesi, ilçeye iki yeni okul kazandırmak için hazırlıklara başladı.

Uğur Okulları 2018'de 25 yeni okul inşa edecek!

Uğur Okulları, 2017-2018 eğitim öğretim döneminde 25 yeni okul yatırımı yapacak. Bu okullar için 600 milyon lira harcanması öngörülüyor. Beş yıllık strateji kapsamındaki 'Uğur Üniversitesi' yatırımı da geliyor.

Kartal Soğanlık Yeni Mahalle'ye tapu müjdesi!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Soğanlık Yeni Mahalle 2 imar uygulamaları sorununun çözüleceğini açıkladı. Öz, bölgeye tapu müjdesi verdi.

tavşanlıya yeni okul yaptırılacak Haberi

tavşanlıya yeni okul yaptırılacak

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Tavşanlı'ya Toplu Konut İdaresi (TOKI) tarafından iki tane ilköğretim okulunun yapılacağını bildirdi. Kavuncu, yaptığı açıklamada, ilçeye Hanımçeşme ve Moymul ilköğretim okullarını inşa edeceklerini bu okulların engelsiz, donanımlı ve geleceğe dönük örnek okullardan olacağını vurguladı....