21 / 05 / 2024

tavvuk franchise bedeli

tavvuk franchise bedeli

Dünya markası yaratma hedefiyle yola çıkan Keskinoğlu, TAVVUK' un yurtdışındaki ilk şubesini Dubai' de açacak. Franchise olarak açılacak TAVVUK'un 2014 ikinci yarıyılda faaliyete geçmesi hedefleniyor

Gayrimenkul sektöründe franchise bedellerine kur ayarı!

Kurda meydana gelen dalgalanmalar, franchise veren markaların harekete geçmesine neden oldu. Özellikle yatırım maliyetinin önemli bir kalemini oluşturan franchise giriş bedelleri güncellendi. Şirketlerin bir kısmı bu bedeli TL'ye çevirdi, bir kısmı da kuru sabitledi. 

Bafra Pide'den franchise fırsatı!

Toplam yatırım maliyeti 450 bin TL'den başlayan şubeler için aylık ciro hedefi 150-400 bin TL arasında değişiyor. Franchise giriş bedeli olarak 25 bin dolar alınıyor. Kâr marjı ise temel maliyet gideri kiraya göre yüzde 20-40 arasında değişiklik gösteriyor...

Big mamma's bu yıl 15 adet franchise şube açacak!

Yerli pizza markası big mamma's, bu yıl 15 adet franchise şube açacak. Franchise bedeli beş yıl üzerinden hesaplanıyor ve 35 bin dolar alınıyor. Şubeler için aylık en az 300 bin TL ciro hedefleniyor. Franchise kâr marjı ise yüzde 30 olarak öngörülüyor.

Bedelsiz franchise fırsatları!

Franchise veren markaların girişimcilerden bir defaya mahsus talep ettiği isim hakkı bedeli bazen yatırımcıyı oldukça zorlayan bir gider kalemi olabiliyor.

Bigbang Burger, yeni franchise şubeler açacak!

Bigbang Burger, yeni franchise şubeler açacak. Şu an beş şubeyle faaliyet gösteren marka 2019 sonuna kadar 10 şubeye ulaşmayı hedefliyor. 175 bin TL franchise giriş bedeli alınan bu iş modeli için girişimcilere yüzde 15 ile yüzde 20 arasında kâr marjı sunuluyor.

Baydöner, franchise verecek yeni yatırımcılar arıyor!

Halihazırda 128 restoranı bulunan Baydöner, franchise verecek yeni yatırımcılar arıyor. Şirket, franchise giriş bedeli olarak 50 bin dolar + KDV talep ediyor. Bir Baydöner şubesi açmanın toplam yatırım maliyetinin ise 200 bin dolar + KDV olduğu ifade ediliyor.

Komagene bu yıl yurtdışında 35 şubeye ulaşmayı hedefliyor!

Bu yıl 1.050 şubeye ulaşmayı hedefleyen Komagene, yeni iş modeli geliştirdi. Komagene; bu yıl sonuna kadar 10 bin TL+KDV franchise bedeli almayacak. Üstelik açılışta da bayiye 100 kilo çiğ köfte hediye edecek.

1A Plus'ta sabit franchise bedeli yok!

Yatırımcıları için sabit bir franchise bedeli belirlemeyen 1A PLUS, işletmelerin açılacağı bölgelere göre fiyatlandırılacağı özel bir sistemi geliştirdi. 1A Democracy isimli uygulama gayrimenkul franchise sektöründe bir ilk.

Kira bedeli 500 TL'den yüksek olursa ne olur?

268 sayılı Vergi Usul Kanunu Genel Tebliğ gereğince belli bir sınırının üstüne konut kira geliri elde eden kimselerin kira beyanında bulunması gerekiyor. Peki, kira bedeli 500 TL'den yüksek olursa ne olur?

Sparta Tower yatırım bedeli!

İçerisinde 298 adet rezidans ve 76 adet ticari birim bulunan Sparta Tower yatırım bedeli 30 milyon TL olarak belirlendi. Beyoğlu Group Proje ve İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 19 bin 934 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor...

Ecrimisil bedeli nedir?

Devlete ait hazine taşınmazlarının gerçek ve tüzel kişiler tarafından izinsiz kullanılması halinde, ilgili kişilerden ecrimisil bedeli talep ediliyor. Peki ecrimisil bedeli nedir? Ecrimisil bedeli nasıl belirlenir?

Geçici teminat bedeli ne demek?

Hazine arazilerinin satışının yapıldığı kimseler arasında, ilanda belirtilen geçici teminat miktarını yatıran kimseler de yer alıyor. Peki, geçici teminat bedeli ne demek? Geçici teminat bedeli ne kadar?

Hazine arazisi satış bedeli!

Hazine arazisi satış bedeli, ihale kararının veya satışın uygun görüldüğünün bildirilmesini izleyen günden itibaren onbeş gün içinde peşin veya taksitle ödenebilir mi? İşte hazine arazisi satış bedeli ödemeleri...

tavvuk franchise bedeli Haberi

tavvuk franchise bedeli

Zincir restoran alanında bir dünya markası yaratma hedefiyle yola çıkan Keskinoğlu, TAVVUK'un yurtdışındaki ilk şubesini Dubai'de açacak. 

Franchise olarak açılacak TAVVUK'un 2014 ikinci yarıyılda faaliyete geçmesi hedefleniyor. Dubai'deki restoranı ise, Bosna Hersek ve Suudi Arabistan'da açılması planlanan yeni mağazalar takip edecek. 

TAVVUK şu anda Akhisar'daki merkezle birlikte, İstanbul'da Acıbadem, Nişantaşı, Profilo AVM, Sarıyer, Kağıthane Axis AVM, Zorlu AVM, Gaziantep Prime Mail ve Hatay Palladium olmak üzere toplamda 9 zincir mağazayla hizmet sunuyor. ¦


Posta...