23 / 07 / 2024

Taylıeli Amfitiyatro açılış

Taylıeli Amfitiyatro açılış

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı'nın inşa ettiği Burhaniye Taylıeli Amfitiyatro

Kapalı Maraş yerleşime açılıyor!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve MHP Lideri Devlet Bahçeli ile birlikte gidip yemek yediği Kapalı Maraş’ın turizme kazandırılması için ilk adım atıldı. Şehir kademeli olarak yerleşime açılıyor.

Demokrasi ve Özgürlükler Adası bugün açılıyor!

Yassıada, 27 Mayıs darbesinin 60’ıncı yıldönümünde ‘Demokrasi ve Özgürlükler Adası’ adıyla yeniden açılıyor. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde gerçekleşecek açılışa MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katılacak.

Mersin Büyükşehir'den 1 milyar 814 milyonluk açılış!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin 17 ilçede hayata geçirdiği proje ve hizmetlerin toplu açılışı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla yapıldı.

Alanya Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı bugün açılıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in vizyon projeleri arasındaki Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı bugün açılıyor

Manisa'daki toplu açılış töreni ileri bir tarihe ertelendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Yunusemre, Şehzadeler, Akhisar, Soma ve Sarıgöl ilçelerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla yapacağı toplu açılış ve temel atma törenlerinin ertelendiği bildirildi.

Burhaniye Taylıeli Amfitiyatro'nun inşaatı tamamlandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı'nın inşa ettiği Burhaniye Taylıeli Amfitiyatro

Bayram Oteli davasının gerekçeli kararı açıklandı!

Van'da, 4 yıl önce yaşanan depremde yıkılan ve 24 kişinin hayatını kaybettiği Bayram Oteli'nin sahibi Tevfik Bayram'ın 15 yıl hapisle cezalandırıldığı davanın gerekçeli kararı açıklandı.

Sivas Serçeli Cami açıldı!

Sivas'ta Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore edilen Serçeli Cami'nin açılışı törenle gerçekleşti. 258 yıllık tarihî caminin tekrar ibadete açılması dolayısıyla cami önünde tören düzenlendi.

Şanlıurfa Beyaz Saray hizmete açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tarihi mekan olan Beyaz Saray’ı halkın hizmetine sunuyor. Kentte Sakıbın Köşkü olarak bilinen ve daha sonra "Beyaz Saray" adı verilen Haleplibahçe’deki tarihi bahçeli ev, halkın hizmetine açılıyor

Cumhurbaşkanı Korkuteli Devlet Hastanesi'nin açılış törenine katılacak!

Bugün Antalya’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 ayrı kurumun toplam 240 milyon lira bütçeli 27 yatırımın açılışı toplu açılış töreninde yapacak. Erdoğan için kentte geniş güvenlik önlemleri de alındı.

Rönesans Tower çok yakında açılıyor!

Rönesans Tower projesinde mevcut olan ofislerin alanları 250 metrekare ile 1.400 metrekare arasında değişiyor. Projede manzaralı ve kat bahçeli ofisler yer alıyor. Rönesans Tower çok yakında açılıyor.

Bayburt SGK binası açılışı yapıldı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çeli, Bayburt SGK binasının açılış töreninde yaptığı konuşmada, sosyal güvenlik hizmetlerinin vatandaşa daha derli toplu ulaşması için kurumların 5-6 yıl önce birleştirildiğini anımsattı.

Maslak Spine Tower 2014 yazında açılıyor!

Istanbul’da Avrupa yakasının en iyi, en güvenilir, en yüksek, en büyük bahçeli, en merkezi, en sağlam ve en estetik New York stil ikon ofis binası 2014 yazında açılıyor. Maslak ve Levent bölgesinin ve Istanbul’un en muhteşem ofis binası açılıyor...

Taylıeli Amfitiyatro açılış Haberi

Taylıeli Amfitiyatro açılış

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı'nın inşa ettiği Burhaniye Taylıeli Amfitiyatro açılışa hazır hale getirildi. Körfez manzarasını kuş bakışı bir açıdan gören 5 bin kişilik Amfitiyatro, Turistik bir bölge olan Burhaniye'nin turizminin gelişmesinde de önemli rol oynayacak. Körfezin en büyük amfitiyatrosu olma özelliğinin yanı sıra modern ve bölgenin doğal yapısının bozulmadan yapılan amfitiyatro, körfezin cazibe merkezi olacak.

Yaklaşık 73 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçirilen ve bin 311 metrekare toplam inşaat alanına sahip olan amfitiyatro ayrıca 503 metrekare de ticari alanı kapsıyor. Alışveriş yerleri, kafe ve restoran gibi sosyal donatı alanlarının da yer aldığı amfitiyatroya bağlı olarak mesire alanlarının inşaatı da tamamlandı. 28 adet kamelya ve yürüyüş yollarının yapımının tamamlandığı amfitiyatro ayrıca çocuk oyun gurupları ile de her yaştan...