16 / 05 / 2024

tayvan 2015 yalıtım ürünleri fiyatı

tayvan 2015 yalıtım ürünleri fiyatı

Tayvanlı üreticilerin, çevreci özellikleri ile insandan önce doğaya hizmet eden birbirinden dikkat çekici ürünleri,15-19 Mayıs tarihleri arasında İstinye Park’ta gerçekleşen özel bir toplantıyla tanıtıldı.

Tayvan'ın çevre dostu ürünleri yüzde 61 e kadar tasarruf sağlıyor!

Tayvanlı üreticilerin, çevreci özellikleri ile insandan önce doğaya hizmet eden birbirinden dikkat çekici ürünleri,15-19 Mayıs tarihleri arasında İstinye Park’ta gerçekleşen özel bir toplantıyla tanıtıldı.

ISIDEM Yalıtım pazar payını 3 kat artırdı!

ISIDEM Yalıtım, 2015 yılının ilk çeyreğinde faaliyete aldığı LEED sertifikalı tesislerinde ürettiği ürünleriyle hem yurtiçinde hem de yurtdışında büyüyerek başarısını pekiştirdi.

Isı yalıtımı yönetmeliği 2015!

Isı yalıtımı yönetmeliği, binalardaki ısı kayıplarının azaltılmasına, enerji tasarrufu sağlanmasına ve uygulamaya dair usul ve esasları düzenliyor. Peki, yönetmelik esasları nelerdir? İşte ısı yalıtımı yönetmeliği 2015..

Isı yalıtımı maliyeti 2015!

Isı yalıtımı, bir ortamdan dışarıya enerji akışının ya da bir ortama dışarıdan gelen enerji akışının en aza indirgenmesi için yapılan işlem olarak karşımıza çıkıyor. Peki, ısı yalıtımı maliyeti 2015 ne kadar?

Oskar Yalıtım İzolasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oskar Yalıtım İzolasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi Özgür Öztürk tarafından 50 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Küçükçekmece'de kuruldu.

Optimum Kaplama Ve Yalıtım Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Optimum Kaplama Ve Yalıtım Sistemleri Limited Şirketi Erhan Ertem tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.

Trakyum Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Trakyum Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi 20 bin TL sermaye ile 28 Temmuz 2015 tarihinde Maltepe'de açıldı.

Turanlı Yalıtım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turanlı Yalıtım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İslam Turanlı 10 bin TL sermaye ile 9 Haziran 2015' te Maltepe, Cevizli Mahallesi, Bağdat Caddesi' nde kuruldu.

Keops Yalıtım İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Keops Yalıtım İnşaat Mimarlık Limited Şirketi, Lütfiye Kesimal tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Nisan 2015 tarihinde Maltepe, Aydınevler Mahallesi, Sanayi Caddesi'nde kuruldu.

Bakır Yalıtım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakır Yalıtım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Bakır tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan 2015 tarihinde Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Convital Ambalaj ve Yalıtım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Convital Ambalaj ve Yalıtım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 5 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Beykoz'da, Enis Aldıkaçtı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Mehmetoğlu Yalıtım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmetoğlu Yalıtım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Mart 2015 'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye 'de, Müslüm Mehmetoğlu Müdürlüğü 'nde kuruldu.

CC Yalıtım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

CC Yalıtım Hizmetleri Limited Şirketi 5 Şubat 2015 'te, 100 bin TL sermaye ile Ataşehir İnönü Mahallesi Kayışdağı Caddesi'nde, Tunç Yıldırım Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Sarı Yalıtım ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarı Yalıtım ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serkan Sarı, Gökhan Sarı, Volkan Sarı tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

tayvan 2015 yalıtım ürünleri fiyatı Haberi

tayvan 2015 yalıtım ürünleri fiyatı

Tayvanlı üreticilerin, çevreci özellikleri ile insandan önce doğaya hizmet eden birbirinden dikkat çekici ürünleri,15-19 Mayıs tarihleri arasında İstinye Park’ta gerçekleşen “Tayvan Yeşil Ürünler Etkinliği”nde Türk üreticisi ve tüketicisi ile buluştu.


Etkinlik kapsamında kurulan “Tayvan Yeşil Ürünler Pavilyonu”nda tanıtılan ürünlerden biri de yalıtım özelliği ile rakiplerine derece üzerinde açık ara fark atan Tayvanlı Well-Lıng Co.,Ltd.’nin ürettiği “Heatax® Yalıtım Kaplaması”. Bu yalıtım ürünü, oda ısısını koruyor, içerideki ısıyı dışarıya vermiyor, dışarıdaki ısıyı da içeriye almayarak ortamdaki sıcaklığı düşürüyor. Dışarıdan gelen güneş ışıklarını absorbe ederek oda sıcaklığını 13°C “Heatax® Yalıtım Kaplaması” iklimlendirme maliyetlerinde ise %61’e kadar tasarruf sağlıyor. Çevreyi koruyan ve 3 yıl performans garantisi olan Heatax® Yalıtım Kaplaması ile her yer...