01 / 05 / 2024

TBB Başkanı kim

TBB Başkanı kim

Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı’nda, TBB Başkanlığına yeniden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin seçildi. 

Kadir Topbaş, yeniden TBB Başkanı seçildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, yeniden Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanı seçildi. Seçime, Topbaş tek aday olarak girdi.

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık: Fahiş fiyatla beton satışına biz de karşıyız! Peki zamları kim yapıyor?

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Türkiye'de hazır beton üretiminin 110 milyon metreküp civarında olduğunu belirterek,  beton fiyatlarındaki fahiş artışlara karşı olduklarını değindi.

Alpaslan Çakar TBB Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Çakar oldu.

TBB Başkanı yeniden Fatma Şahin oldu!

Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı’nda, TBB Başkanlığına yeniden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin seçildi. 

Tahir Akyürek Türkiye Belediyeler Birliği'nin yeni başkanı oldu!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Türkiye Belediyeler Birliğinin (TBB) yeni başkanı oldu.

Başkan Topbaş’a Kore Devlet Nişanı verildi!

Başkan Kadir Topbaş’a Kore Cumhurbaşkanı Park Geun-hye tarafından imzalanan “Kore Devlet Nişanı” verildi. Nişanı, “İstanbul Kore’de 2014” etkinliklerinin açılışında Güney Kore Kültür Spor ve Turizm Bakanı Kim Jongdeok takdim etti.

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Kadir Topbaş, yeniden TBB Başkanı seçildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, yeniden Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanı seçildi. Seçime, Topbaş tek aday olarak girdi.

Amir Badur TBB Ulaşım Komisyon Başkanı oldu!

Erzurum Büyükşehir Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanı Amir Badur, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Ulaşım Komisyon Başkanı oldu. Badur, bütün belediyelerin, birliğin doğal üyesi olduğunu ve bu kapsamda faaliyetlerini sürdürdüklerini söyledi...

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar: Yabancılar arazileri kapatmaya çalışıyor buna dikkat!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, tarımda hedeflerinin 2023 yılında, 30 milyar doların üzerinde ihracat yapmak olduğunu söyledi

İNTES Başkanı Şükrü Koçoğlu: Kasım'da istihdamın yüzde 6,9'u inşaatta!

Türkiye'de istihdam oranlarına en fazla etki eden sektörler arasında yer alan inşaat sektörü adına değerlendirmelerde bulunan İNTES Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Koçoğlu, TÜİK verilerine göre, 2011 yılının Kasım ayında istihdam edilenlerin yüzde 6,9'unun i

Borova Yapı Endüstri'de Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Uzunova istifa etti!

Borova Yapı Endüstri'de Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Uzunova görevinden ayrıldı

Amasya Mimarlar Odası Başkanı ve 4 kişi daha tutuklandı!

Sivas merkezli olarak 3 ilde yapılan "ihale usulsüzlüğü" operasyonunda, aralarında Sivas Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürü ile Amasya Mimarlar Odası Başkanının da bulunduğu 5 kişi tutuklandı

Vakıf GYO başkan vekili Ahmet Candan istifa etti!

Vakıf GYO'da yönetim kurulu üyesi ve başkan vekili Ahmet Candan istifa etti

TBB Başkanı kim Haberi

TBB Başkanı kim

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı’nda yeniden TBB Başkanı oldu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya çok sayıda belediye başkanı ve meclis üyesi katıldı. Ankara’da yapılan toplantı kapsamında Birlik Başkanı Fatma Şahin’in başkanlığında görev yapacak encümen üyeleri de seçimle belirlendi.

Protokol konuşmasında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, "Bizim medeniyetimiz bir şehir medeniyetidir. Kadim kültürümüzün ince ruhunu yansıtan gezgin ve şairler ‘Türkler şehirlere adeta ruhaniyet veriyor, taş ellerinde canlanıyordu.’ diye ifade etmişlerdir." dedi.

Şehirlerin kimliğinin insanların doğal bir parçası haline geldiğini söyleyen Oktay, bu sebeple her zaman şehirlerin idaresine, idamesine ve yaşanan bölgelerde taş üzerine taş koyacak her bir kişiye büyük önem verdiklerini dile getirdi. 17 yıl boyunca şehirlerdeki sorunları...