28 / 08 / 2024

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Deprem beka sorunudur!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Deprem beka sorunudur!

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada depremin beka sorunu olduğu ve tüm kurumların bir araya gelerek düzen kurması gerektiğini dile getirdi.



Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerin büyük yıkıma sebep olduğu Adıyaman'da önemli açıklamalar yaptı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada "Ayrımcılıkların ne yazık ki depremi yaşamış olan bölgede dahi bir kısım emareleri görmek memleketimiz adına başımızı aşağı eğiyor." ifadelerini kullandı.

EKREM İMAMOĞLU: “DEPREM BEKA SORUNUDUR"

Adıyaman Belediye Başkanlığı'nda konuşan Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, depremin beka sorunu olduğunu belirterek, şunları dile getirdi: “Amasız fakatsız bir masada tüm kurumların bir araya gelerek, düzen kurması gerekiyor. Henüz o refleksi ve kabiliyeti elde etmedik. 5.5 senedir ben bu ısrarı yaptım, yapmayı da sürdürüyorum. Söz konusu bu ayrımcılıkların ne yazık ki depremi yaşamış bölgede dahi bir kısım emareleri görmek memleketimiz adına başımızı aşağı eğiyor." 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Deprem beka sorunudur!


DEPREM ŞEHİTLİĞİNİ ZİYARET ETTİ


Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen 6 Şubat depremlerinde yaşamını yitiren yurttaşlar için oluşturulan Adıyaman Deprem Şehitliği'ni ziyaret etti.

Söz konusu ziyarette İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı ve CHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere de eşlik etti.

Gerçekleştirilen ziyarette, dualar okundu daha sonra mezarlara karanfil bırakıldı. Ekrem İmamoğlu, depremde eşi ve oğlunu kaybeden vatandaşa sarılarak teselli etti.  

İBB BAŞKANI İMAMOĞLU'NDAN LÜKS KONUT ELEŞTİRİSİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu ayrıca dün KİPTAŞ ''We Haliç'' projesinin hak sahipleri daire eşleşme kura törenine de katılarak önemli açıklamalar yapmıştı.

Merakla beklenen törende konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, önceki yönetimlerin kentsel dönüşüm politikalarını eleştirerek 'İstanbul’da boş buldukları her alanı lüks konut üretmeye çevirdiklerini söyledi.


‘Ansızın atak bekliyorum’ diyen İslam Memiş'ten bu kez’ de sürpriz' uyarısı geldi!

Deutsche Bank'tan asgari ücret için flaş tahmin geldi! Ocak 2025’te asgari ücrete ne kadar zam gelecek? 

Emlak ilanlarındaki pilot uygulamaya ilk tepki ATEM'den geldi! İlan portalları e-ticaret pazaryeri değildir!


Geri Dön