06 / 05 / 2024

TBMM Grup Toplantısı

TBMM Grup Toplantısı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, şehit ve gazi yakınları ile engelliler ve 65 yaş üstü yaşlılara "ücretsiz ulaşım" müjdesi verdi

Milli Eğitim Bakanı Tekin'den son dakika açıklaması: Kasımdaki ara tatil kalkıyor mu?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, AKP TBMM Grup Toplantısı öncesinde gazetecilerin ara tatile ilişkin sorduğu soruları yanıtladı. Peki ara tatil kalkıyor mu? İşte Bakan Tekin'den son dakika ara tatil açıklaması...

Bahçeli'den emeklilere son dakika müjdesi: Maaşlara 8 bin 77 TL'lik seyyanen zam yapılsın!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında emekli maaş zammına ilişkin açıklamada bulundu. Bahçeli, 8 bin 77 TL'lik seyyanen zammın emeklilere de uygulanması gerektiğine dikkat çekti. İşte Bahçeli'nin açıklamaları...

TOKİ'den İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yanıt!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, TBMM Grup Toplantısı'ndaki konuşmasındaki iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte TOKİ tarafından yapılan o açıklama...

Meral Akşener'dan kira artışlarına tepki: Ülkemizde çok ciddi bir konut problemi yaşanıyor!

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalar yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Ülkemizde çok ciddi bir konut problemi yaşanıyor" dedi.

Kuzey Marmara İleri Teknoloji Sanayi Bölgesi basın toplantısı 31 Mart'ta!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal’ın da içinde olduğu iş dünyası temsilcilerinin hayata geçireceği yeni yatırımlar 31 Mart 2022 tarihinde gerçekleştireceği basın toplantısında duyurulacak.

TOKİ 1 milyonuncu konutu teslim etmeye hazırlanıyor! 

AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yakın zaman içerisinde TOKİ'nin 1 milyonuncu konutu teslim edeceğini açıkladı.

Meral Akşener'den Kanal İstanbul eleştirisi! 

İYİ Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kanal İstanbul projesi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan havalimanı kira ertelemelerine eleştiri! 

CHP TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, havalimanı kira ertelemelerine yönelik açıklama yaptı. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda son zamanlarda yeniden gündem olan Kanal İstanbul projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni ekonomi politikası uluslararası yatırımcılar için fırsatlar sunuyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda ekonomiye ilişkin açıklamaları ve yeni ekonomi politikasını içeren mesajları uluslararası yatırımcılar için fırsatlar sunuyor.

Bir yuva bir kira dayanışması ile depremzedelere 30 milyon yardım yapıldı!

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşma yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de depremzedeler için "Bir kira, bir yuva" dayanışmasına 30 milyon lira yardım yapıldığını dile getirdi. 

Kemal Kılıçdaroğlu: Kiralarda stopaj kaldırılmalı!

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada, "Kiralarda stopaj kaldırılmalı" dedi.

Kanal İstanbul tek başına 500 bin konutluk bir kentsel dönüşüm projesidir!

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Kanal İstanbul'da tek başına diğer işlevlerinin yanında 500 bin konutluk kentsel dönüşüm projesidir'' dedi.

TBMM Grup Toplantısı Haberi

TBMM Grup Toplantısı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, sosyal yardımlar konusunda toplumun dezavantajlı grupları için yaptıklarını çalışmaları anlattı.


Şehit ve gazilerin çocukları ile anne ve babalarının yanı sıra engellilerin refaketçileri ile 65 yaş üstü yaşlıların toplu taşım araçlarından ücretsiz yararlanacağı müjdesini veren Erdoğan, şunları kaydetti:


''Vazife malullüğü kapsamında şehit olanların çocukları ile anne-babaları, asayiş ve güvenlik hizmetlerinin yerine getirilmesi sırasında gazi olanların, harp malullerinin, vazife malullerin, muharip gazilerin çocukları ve anne babaları da toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlanacaklardır.''


Ayrıca 65 yaş üstü vatandaşların TCDD ve deniz ulaşımının şehir içi hatları ile belediyelerin şehir içi toplu taşıma araçlarından da Türkiye genelinde ücretsiz seyahat edeceklerini belirten Erdoğan, ''65 yaş üstü vatandaşlar ayrıca demir ve deniz yolları dış hatlarından da yüzde 50...