08 / 05 / 2024

TBMM yangın 8 ocak

TBMM yangın 8 ocak

TBMM'de elektrik kesintisinden sonra devreye giren jeneratörden çıkan duman, yangın paniği yaşanmasına neden oldu. Meclis'te öğlen saatlerinde yaşanan elektrik kesintisinden sonra jeneratör devreye girdi.

İzmir Narlıdere'deki Folkart Sitesi'nde büyük yangın: 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde yer alan Folkart Sitesi'nde dün akşam saat 22:00 sıralarında yangın çıktı. Yangın 8 saat sonra kontrol altına alındı. 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi. 

Antalya’daki orman yangınında 8 kişi ölmüş 58 kişi yaralanmıştı. İmara açıldı!

Antalya’da geçen yıl meydana gelen yangın faciasının yaşandığı bölgede bulunan Aşağı Işıklar mahallesindeki 22 bin 683 metrekare alan TOKİ Başkanlığı’nca kamulaştırıldı. Karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Isı, su, ses ve yangın yalıtımı tüm şehirlerimizde binaların tamamında uygulanmalı!

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşu İZODER, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, tüm kentlerde depreme karşı güvenli, enerji verimli ve konforlu binalara sahip olmak için ısı, su, ses ve yangın yalıtımının binaların tamamında uygulanması gerektiğine değindi.

Bafra'da mera yangını!

Samsun'un Bafra ilçesindeki merada çıkan yangın, şiddetli rüzgar nedeniyle 800 dönümlük alanda etkili oluyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, arazözler ve 8 kepçeyle müdahalede bulunuyor.

Afyonkarahisar'da kışlada yangın çıktı!

Afyonkarahisar'da, Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığı'na bağlı 8. Ana Bakım Merkezi Komutanlığı General Asım Gündüz Kışlası'ndaki bir binada yangın çıktı...

Afyonkarahisar'da yangın çıktı!

Afyonkarahisar'da, Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığı'na bağlı 8. Ana Bakım Merkezi Komutanlığı General Asım Gündüz Kışlası'ndaki bir binada yangın çıktı. Ekipler, yangını kontrol altına alma çalışmalarını sürdürüyor.

TBMM'de yangın mı çıktı?

TBMM'de elektrik kesintisinden sonra devreye giren jeneratörden çıkan duman, yangın paniği yaşanmasına neden oldu. Meclis'te öğlen saatlerinde yaşanan elektrik kesintisinden sonra jeneratör devreye girdi.

İstanbul’daki yangınların 8 bin 700’ü sigara nedeniyle çıktı!

İstanbul İtfaiyesi verilerinden derlenen bilgilere göre, 2014 yılının 11 aylık döneminde İstanbul’da yaşanan yangınların 8 bin 683’ü sigara nedeniyle çıktı, bu rakam yüzde 41.2 gibi büyük bir orana tekabül etti.

Kocaeli'de çıkan fabrika yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor!

Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan soğutma çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Arslan, alevlere İstanbul ve Kocaeli'nden 8 itfaiye ekibinin müdahale ettiğini belirterek, "Yangın nedeniyle ölen ya da yaralanan olmadı" dedi

Marmaris'teki yangında 8 bin 903 ağaç zarar gördü!

Marmaris'teki yangında 8 bin 903 ağaç zarar gördü. Bir evde meydana gelen tüp patlamasında parçanın sıçramasıyla başlayan orman yangınında 8 bin 903 ağacın zarar gördüğü tespit edildi.

Tekirdağ'daki fabrika yangın saatlerce söndürülemedi!

Tekirdağ Hayrabolu Organize Sanayi Bölgesi'nde, bir geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangını söndürmek için çalışmalar 8 saattir sürdürülüyor. Yangına itfaiye helikopteriyle havadan da müdahale ediliyor. Olayda can kaybı olmaması tek teselli...

Yalova'daki orman yangınında 8 hektarlık alan zarar gördü!

Bursa Orman Bölge Müdürü Ahmet Köksal Coşkun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fıstıklı ile Hayriye mevkileri arasında çıkan yangına kısa sürede müdahale ettiklerini söyledi. Yangında 8 hektarlık alan zarar gördü

Kahramanmaraş'ta orman yangını çıktı!

Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. Yaklaşık 40 hektarlık alanda etkili olan yangına, Kahramanmaraş ve Adana Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, 8 arazöz, bir yangın söndürme uçağı ve bir helikopterle müdahale ediliyor.

TBMM yangın 8 ocak Haberi

TBMM yangın 8 ocak

TBMM'de elektrik kesintisinden sonra devreye giren jeneratörden çıkan duman, yangın paniği yaşanmasına neden oldu. 


Meclis'te öğlen saatlerinde yaşanan elektrik kesintisinden sonra jeneratör devreye girdi. 


Milletvekillerinin makam odalarının bulunduğu yeni halkla ilişkiler binasının karşısında bulunan jeneratörün devreye girmesiyle birlikte siyah dumanlar yükselmeye başladı. Jeneratörün havalandırmasından çıkan ve gökyüzünü kaplayan siyah duman Meclis'te yangın paniği yaşanmasına neden oldu. 


Siyah dumanların çıktığı yere gelen Meclis itfaiyesi, siyah dumanın jeneratörün havalandırmasından çıktığını anlayınca müdahale etmedi. Siyah dumanın dağılması ile yaşanan panik de sona...