28 / 04 / 2024

TCDD Erzurum ve Kars ihalesi

TCDD Erzurum ve Kars ihalesi

TCDD Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Kars Sarıkamış ve Erzurum Yakutiye'de bulunan 14 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 01 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Milli Emlak'tan iki ilde kiralık araziler! 1.170 TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Erzurum ve Konya'da yer alan iki adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiraya verilecek olan arazilerin kira bedelleri 1.170 TL'den başlıyor.

KDV'den muaf arazi arayanlar dikkat! Milli Emlak 3 ilde arazi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Antalya, Erzurum ve Çankırı'da yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış fiyatları 14 bin 800 TL'den başlıyor...

Milli Emlak'tan 3 ilde satılık arazi! KDV'den muaf arazi fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çorum, Erzurum ve Kahramanmaraş'ta yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri 20 Şubat, 21 Şubat ve 6 Mart'ta yapılacak.

3 ilde 1.700 TL'den başlayan fiyatlarla kiralık araziler!

Afyonkarahisar, Erzurum ve Hatay'da yer alan 3 adet arazi için kiralama ihalesi düzenleniyor. Arazilerin aylık kira bedelleri 1.700 TL'den başlıyor.

TCDD, gar binalarındaki 12 adet gayrimenkulü kiraya veriyor: Kafeler, yemek ve hediyelik eşya alanları da var!

TCDD 7. Bölge Genel Müdürlüğü, Selçuklu ve Akşehir gar binalarında yer alan 12 adet gayrimenkulü kiraya veriyor. İşte detaylar ve ihale tarihi...

Erzurum’a yeni kayak alanları ve oteller yapılacak!

Kente yapılan üretim tesislerinin haricinde Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarihi ve doğal güzellikleri de ortaya çıkaran projeler geliştiriyor. Kış turizminin incisi Palandöken’de yeni kayak alanları ve oteller yapılıyor.

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Koza Altın düğmeye bastı! 20 günde üçüncü altın ocağını açmak için başvurdu! 

Borsa İstanbul'da işlem gören Koza Altın İşletmeleri A.Ş. (KOZAL) cevher madeni sayısını artırıyor. Son olarak Erzurum ve Gümüşhane'de maden ocağı açmak için ÇED başvurusu yapan şirket, Nevşehir için harekete geçti.

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen konut ve iş yerleri teslim edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm kapsamında 2. etap 247 konut ve iş yerini teslim ederek, bazı tesisler ile millet bahçesi için toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

SGK, TCDD, DHMİ ve AFAD memur alımı yapacağını duyurdu! En az lise mezunu! Kamu kapısı açıldı! Fırsatı kaçırmayın

Kamuya memur alımları süreci başlıyor. TCDD, DHMİ AFAD ve SGK gibi kamu kurumları lise, önlisans ve lisans olmak üzere 500 kamu personeli alımı yapacak. Kamu kapısı açıldı! Fırsatı kaçırmayın.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi dükkan ve ticari depo satacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye'de yer alan dükkan ve ticari depoyu satışa çıkardı.

TOKİ Erzurum projesiyle 239 konut ve 191 ticari ünite geliyor! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Erzurum 2023 projesiyle 239 konut ve 191 ticari ünite geliyor. Söz konusu projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

TCDD Erzurum ve Kars ihalesi Haberi

TCDD Erzurum ve Kars ihalesi

KARS İLİ, MERKEZ İLÇESİ, ORTAKAPI MAHALLESİ, SARIKAMIŞ İLÇESİ, KAZIMKARABEKİR MAHALLESİ VE ERZURUM İLİ, YAKUTİYE İLÇESİ, İSTASYON MAHALLESİ SINIRLARI İÇERİSİNDE BULUNAN 14 ADET TAŞINMAZ İHALE YÖNTEMİ İLE SATILACAKTIR


TCDD Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğünden:


1 - Mülkiyeti, TCDD Genel Müdürlüğü’ne ait Kars İli, Sarıkamış İlçesi, Kazımkarabekir Mahallesi ve Erzurum İli, Yakutiye İlçesi, İstasyon Mahallesi sınırları içerisinde bulunan aşağıda listede bilgileri verilen taşınmazlar ayrı ayrı satılacaktır.



- Satış İhalesi, kapalı zarfla teklif almak ve akabinde görüşmeler yapmak suretiyle: Kars İli, Merkez İlçesi, Ortakapı Mahallesi’nde bulunan taşınmazların ihaleleri “TCDD Kars İstasyon Binası, Gar Müdürü Odasında”,

- Sarıkamış İlçesi, Kazımkarabekir Mahallesi’nde bulunan taşınmazların ihaleleri “TCDD Sarıkamış İstasyon Binasında”

- Erzurum İli, Yakutiye İlçesi, İstasyon Mahallesi’nde bulunan taşınmazların ihaleleri “TCDD Erzurum Gar Binası, 2. Kat, İşletme Müdürlüğü Toplantı...