19 / 05 / 2024

tcdd marmaray büfeleri

tcdd marmaray büfeleri

TCDD, bazı medya organlarında iddia edilen sorulara cevap verdi. Haberlerde söz konusu olan ‘TCDD 5-10 firma ile çalışıyor’ iddiasının gerçeği yansıtmadığı ifade edilerek, 10 yıl içerisinde binlerce firma ile iş yaptıklarını kaydetti...

TCDD, gar binalarındaki 12 adet gayrimenkulü kiraya veriyor: Kafeler, yemek ve hediyelik eşya alanları da var!

TCDD 7. Bölge Genel Müdürlüğü, Selçuklu ve Akşehir gar binalarında yer alan 12 adet gayrimenkulü kiraya veriyor. İşte detaylar ve ihale tarihi...

TCDD, İstanbul Çatalca'daki 17 bin 550 metrekare arsayı kamping alanı olarak kiraya veriyor!

TCDD 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Çatalca'da yer alan 300 metrekaresi kapalı olan 17 bin 550 metrekarelik arsayı 'kamping alanı' olarak ihale ile kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Yerli ve Milli Elektrikli Tren Seti Marmaray Bakırköy İstasyonu'nda ziyaretçilerini bekliyor!

Uğur Taşkınsakarya, TCDD Taşımacılık AŞ'nin İstanbul Bölge Müdürü olarak görev yapıyor ve "Yerli ve Milli Tren Seti"nin bir hafta boyunca Marmaray Bakırköy İstasyonu'nda ziyaret edilebileceğini ve tüm vatandaşları beklediklerini ifade etti.

Samsun Tekkeköy'e bisiklet yolu geliyor!

Samsun Tekkeköy Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’na (TCDD) ait bölümde bisiklet yolu inşa edecek. 

Raylı sistemlerin toplu ulaşımdaki payı yüzde 40'ı geçecek!

Demiryollar Limanlar ve Hava Meydanları (DLH) Marmaray Bölge Müdürü Doç. Dr. Nurdan Apaydın, "2023'te raylı sistemlerin toplu ulaşımdaki payı yüzde 40'ı geçecek" dedi.

Ordu Boztepe'deki 20 büfe kiraya veriliyor!

Ordu'nun seyir terası konumunda bulunan Boztepe’deki satış büfeleri gerçekleştirilen peyzaj düzenleme çalışmalarının tamamlanmasından sonsra ihaleye çıkartılıyor.

Ordu sahiline Deniz Yıldızı projesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kent meydanı, tören alanı, Atatürk meydanı ve Atatürk yolu, açık ve kapalı etkinlik alanları, Ordu maketi sergisi, satış büfeleri, restoran, kafeler ve yamaç paraşütü iniş alanının bulunduğu bir tesis inşa edecek.

TCDD, Haydarpaşa ve Sirkeci Garı'nın bazı bölümlerini kiraya verecek!

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü 1.Bölge Müdürlüğü Taşınmaz İhale Komisyonu Başkanlığı, Haydarpaşa Gar Sahası 54 pafta, 240 ada, 16 parselde ve Sirkeci Gar Sahası 1 pafta, 1 ada, 20 parselde bulunan gayrimenkulleri kiraya verecek.

TCDD, Kartal İstasyonu'ndaki kafe- restoran alanını kiraya verecek!

TCDD 1.Bölge Müdürlüğü, Kartal İstasyon sahası içerisindeki toplam 1.290 metrekarelik taşınmazı kafe, restoran ve büfe amaçlı olarak kullanılmak üzere kiraya verecek...

Sirkeci Kazlıçeşme banliyö hattı yenilenecek!

TCDD, Marmaray Projesi nedeniyle atıl kalan yaklaşık 8 kilometrelik Sirkeci-Kazlıçeşme arasındaki eski banliyö hattını yenileyecek. 

Diyarbakır Kurtalan arası 2 saate indi!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 5. Bölge Müdürlüğü, son durak Kurtalan’da raylar ve traversler yenilendi. Yapılan yenileme çalışmaları ile daha önce 4-5 saat süren Diyarbakır Kurtalan arasının 2 saate indiği belirtildi.

Haydarpaşa Tren Garı yıl sonunda açılacak!

Beykoz Üniversitesi, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 1. Bölge Müdürlüğü iş birliğiyle 'Raylı Sistemlerde Kaza/Olay Farkındalık Çalıştayı' düzenlendi. 

Yunusemre'ye yapılacak alt ve üstgeçitler masaya yatırıldı!

Yunusemre Belediyesi, TCDD 3. Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Muradiye, Horozköy ve Barrbaros’a yapılacak alt ve üstgeçitler için gerçekleştirilecek çalışmalar, masaya yatırıldı.

tcdd marmaray büfeleri Haberi

tcdd marmaray büfeleri


TCDD, basın ve yayın organlarında ve çeşitli internet sitelerinde çıkan iddialarla ilgili açıklama yaptı. Yapılan ihalelerin, sadece belirli şirketlere verildiğine ilişkin çıkan haberlerin doğru olmadığını ifade eden yetkililer, “TCDD, son 10 yılda binlerce farklı işte binlerce firma ile çalıştı. İşlerin 5-10 firmaya yaptırıldığı, bunların kendi aralarında işleri paylaştığı iddialarının gerçeği yoktur.” açıklamasına yer verdi. 


VAN GÖLÜ FERİBOT İHALESİNE MAHKEME KARAR VERDİ


Van Gölü’ne yapılacak olan feribot yapım ihalesinin, tekliflerin uygun görülmemesi üzerine TCDD tarafından iptal edildiğini belirten açıklamada, “Kamu İhale Kurumu iptal kararını onayladı. İstekli mahkemeye başvurdu. Mahkeme, TCDD’nin ve KİK’in iptal ettiği ihaleyi geçerli saydı. Özetle ihaleyi kimin kazandığına mahkeme karar verdi. TCDD, zorunlu olarak mahkeme kararını uyguladı. Medya, mahkemenin karar verdiği ve TCDD’nin zorunlu olarak uyguladığı ihalede ‘fesat’ aramaya...