07 / 05 / 2024

tcdd samsun limanı yatırım

tcdd samsun limanı yatırım

Cey Group, 36 yıllığına kiraladığı TCDD Samsun Limanı'na 40 milyon TL değerinde yatırım yaptı...

Samsun Tekkeköy'e bisiklet yolu geliyor!

Samsun Tekkeköy Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’na (TCDD) ait bölümde bisiklet yolu inşa edecek. 

TCDD'nin 4 taşınmazı satılacak!

TCDD Genel Müdürlüğü mülkiyetinde yer alan Erzurum ve Samsun'daki 4 taşınmaz ihaleyle satacak.

Akdeniz demiryoluyla Karadeniz'e bağlanıyor!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan yaptığı açıklamada, "Mersin Limanı'nı Samsun Limanı'na kadar bağlayacak olan bir hattın ilk adımı olan Aksaray-Ulukışla hızlı tren demiryolu hattının yapımını yatırım programını aldık." diye konuştu.

Alsancak Limanı ÇED onayını aldı!

TCDD ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ortak yapacağı, İzmir Körfezi ve Limanı Rehabilitasyonu Projesi'ne Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay geldi.

Samsun Liman Gölü 5 yıllığına kiraya verilecek!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Samsun'un Bafra ilçesinde bulunan "Liman Gölü"nü 5 yıllığına kiraya vereceğini duyurdu.

Samsun'da TCDD'nin harabe binası Cerrahi El Aletleri Müzesi’ne dönüşüyor!

TCDD'nin Samsun eski bakım onarım atölyesi olan ve şimdi atıl durumdaki harabe bina Cerrahi El Aletleri Müzesi’ne dönüştürülüyor.

Ordu projeleri Samsun İnşaat Fuarı'nda tanıtıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2. Samsun İnşaat 2016 – Yapı, İnşaat Fuarı'nda “ Ordu – Giresun Havalimanı, Çikolata Park, Ünye Limanı, Melet Park Yaşam Merkezi, Çambaşı Kayak Merkezi” gibi birçok projeyi 4 gün boyunca sergiledi.

Samsun-Kalın Demiryolu Hattı Modernizasyon Projesi başladı!

TCDD Genel Müdürü Yıldız: "Samsun-Kalın Demiryolu Hattı Modernizasyon Projesi, bugüne kadar AB IPA fonları ile finanse edilen en büyük ölçekli projemizdir" dedi.

Samsun Kurupelit Körfezi Yat Limanı inşaatı devam ediyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Atakum Kurupelit Körfezi’nde hayata geçirilecek olan “Yat Limanı” inşaatı hızla devam ediyor.

Samsun Atakum Yat Limanı inşaatı ne zaman bitecek?

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Atakum Kurupelit Körfezi’nde hayata geçirilecek olan “Yat Limanı” inşaatı hızla devam ediyor. Peki Samsun Atakum Yat Limanı inşaatı ne zaman bitecek?

Samsun 62 yılda 3 bin dönüm büyüdü!

Samsun'da ilk olarak 1953'te liman yapımı için deniz dolgusuna başlanırken, sosyal ve sportif aktivitelerinin yapıldığı yerlerin bulunduğu 3 bin dönümlük alan kente kazandırıldı.

Kurupelit Yat Limanı inşaatı devam ediyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, Kurupelit Yat Limanı’nda halkın plaj özlemini giderecek platformlar tasarlanarak, denize girmelerinin sağlanacağını söyledi.

Samsun Kurupelik Yat Limanı çalışmaları ne zaman bitecek?

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, Kurupelit Yat Limanı’nda halkın plaj özlemini giderecek platformlar tasarlanarak, denize girmelerinin sağlanacağını söyledi.

tcdd samsun limanı yatırım Haberi

tcdd samsun limanı yatırım

TCDD Samsun Limanı'nı 2008 yılın Özelleştirme İdaresi'nden 125 milyon dolara 36 yıllığına kiralayan Cey Group, alt ve üst yapı yatırımlarına 40 milyon TL'lik yatırım yaptı. Samsunport ismiyle hizmet veren limanın yükleme kapasitesi 11 milyon tona...