10 / 05 / 2024

Te Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Hizmetleri Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede

Te Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Hizmetleri Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede

Te Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Hizmetleri Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Tayfun Özdoğan tarafından kuruldu.

Handemir Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Handemir Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Tayfur Demir tarafından kuruldu.

Urartu Group Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Urartu Group Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin İslam Turan tarafından kuruldu.

Hatipler Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hatipler Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 6 milyon TL sermaye bedeli ile A. A. Fadhıl Alkhateeb tarafından kuruldu.

Rüyalar Gayrimenkul İnşaat Turizm Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüyalar Gayrimenkul İnşaat Turizm Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile B.S. Mohammed Alı M ve Mubarak Mohd F Al-Hajrı ortaklığında kuruldu.

Karlıca Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karlıca Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 79 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Mustafa Narman tarafından kuruldu.

Adg Emlak Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adg Emlak Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Kayabaşı tarafından kuruldu.

Tali Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tali Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Tali tarafından kuruldu.

İstanbul Global Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Global Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İnce ve Ahmet Yaman ortaklığında kuruldu.

Nss Devecioğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nss Devecioğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Sultan Devecioğlu tarafından kuruldu.

Zahretistanbul Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zahretistanbul Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Chehab Mustafa tarafından kuruldu.

Muhteşem Elmas Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muhteşem Elmas Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Beyk ve Hakan Gholamı ortaklığında kuruldu.

Koper Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koper Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Dandas tarafından kuruldu.

Elmer Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmer Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Merve Elmalı tarafından kuruldu.

Te Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Hizmetleri Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede Haberi

Te Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Hizmetleri Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Nerede


Te Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Hizmetleri Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Tayfun Özdoğan tarafından kuruldu.


Te Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Hizmetleri Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A)      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. B)      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. C)  Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...