27 / 04 / 2024

Te-Mapol Polimer

Te-Mapol Polimer

Or-Na Tarım Ürünleri Sanayi ve A.Ş ile Te-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret AŞ halka açılma amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvuruda bulundu..

Akademi Polimer Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Akademi Polimer Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Pendik'te Muhammet Karataş tarafından kuruldu.

Asdem Grup Polimer Petrokimya Enerji Plastik Metal Uluslararası Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asdem Grup Polimer Petrokimya Enerji Plastik Metal Uluslararası Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeliyle Fatih'te Zekeriya Gezici tarafından kuruldu.

Ceku Polimer Kimya İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceku Polimer Kimya İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Can Şahap Kars ve Çağlar Kılıç ortaklığıyla 80 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Pendik'te kuruldu.

Te-Mapol Polimer Plastik kredi derecelendirmesini yayınladı!

Te-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş Kamu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı. Te-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat JCR Kuruluşu Tarafından kredi derecelendirmesini yayınladı.

Te-Mapol Polimer Plastik risklerin erken saptanması komitesi kuracak!

Te-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı. Te-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat risklerin erken saptanması komitesi kuracak.

Te-Mapol Polimer Plastik kurumsal yönetim komitesi kurulacak!

Te-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı. Te-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş'nin kurumsal yönetim komitesi kurulacak.

Te-Mapol İnşaat kredi derecelendirme notunu yayınladı!

Te-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Te - Mapol İnşaat kredi derecelendirme notunu yayınladı.

Te Mapol Polimer Plastik İnşaat genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Te Mapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Te Mapol Polimer Plastik İnşaat genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

TE-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat piyasa danışmanını değiştirdi!

TE-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre TE-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat piyasa danışmanını değiştirdi.

Türk bilim adamı çelik kadar dayanıkla ama daha hafif polimer malzeme üretti!

Uşak Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İdris Kaynak, 15 yıldır sürdürdüğü çalışmanın ardından birçok alanda çeliğin yerine kullanılabilecek, çeliğin 5'te l'i oranında özgül ağırlığa sahip nano takviyeli polimer malzeme üretti.

Te Mapol Polimer Plastik İnşaat piyasa danışmanı göreve devam ediyor!

Te Mapol Polimer Plastik İnşaat tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Te Mapol Polimer Plastik İnşaat piyasa danışmanı göreve devam ediyor...

Te Mapol Polimer Plastik ve İnşaat şirket bilgilerini yayınladı!

Te Mapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklmaya göre Te Mapol Polimer Plastik ve İnşaat şirket bilgilerini yayınladı...

Te-mapol Polimer Plastik Sanayi A.Ş.'nin fon kullanım yerleri!

Neta Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin yapmış olduğu açıklamaya göre, Te-mapol Polimer Plastik Sanayi ve İnşaat Ticaret A.Ş.'nin Halka arzdan elde edilmesi planlanan fon kullanım yerleri hakkında, özel durum açıklaması yapıldı...

Te-Mapol Polimer Haberi

Te-Mapol Polimer

Or-Na Tarım Ürünleri Sanayi ve AŞ ile Te-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret AŞ halka açılma amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvurdu.
SPK haftalık bültenine göre Or-Na Tarım Ürünleri Sanayi ve AŞ 3 milyon lira nominal tutarlı, Te-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret AŞ de 2 milyon 950 bin lira nominal tutarlı paylarını halka açmak amacıyla Kurul'a başvurdu Ayrıca Finansbank 10 milyar lira nominal tutarlı borçlanma aracı ihracı için Kurul'a müracaat ederken, SPK, Garanti Faktoring Hizmetleri AŞ'nin 58,5 milyon liralık bedelsiz sermaye artırımı ve Coca Cola İçecek AŞ'nin yurt dışmda ihraç edilmek üzere 1,9 milyar lira nominal tutarlı borçlanma aracı ihracı başvurusunu onayladı.Kurul, Garanti Faktoring Hizmetleri AŞ nezdinde gerçekleştirilen denetimler sonucunda Muüu Başaran hakkında 2008, 2009 ve 2010...