03 / 05 / 2024

TeamFores dijital çatı

TeamFores dijital çatı

TeamFores Mimarlık’ın AvivaSA’nın Ümraniye’deki Genel Müdürlük binasının çatı katında tasarladığı “Dijital Garaj”, alışılagelmiş ofis algısından uzak dinamik ve yaratıcı bir çalışma anlayışıyla biçimlenmiş.

Vergi dairelerinin yükü azalacak! Dijital vergi dairesi devreye giriyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, tüm vergisel işlemlerin elektronik ortamda tek çatı altında birleştirilerek mükelleflere sunulacağı dijital vergi dairesini devreye sokacaklarını söyledi.

Dijital mayın tarlasına dikkat! Türkiye’de kimlik avı saldırıları ve Truva Atı saldırıları katlandı!

Dijitalleşmenin hızlanmasıyla birlikte kimlik avı ve bankacılık işlemlerini hedefleyen Truva Atı saldırıları adeta patladı. Türkiye’de yılın ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre kimlik avı saldırıları yüzde 53 artarken, Truva Atı saldırıları ise yüzde 238 arttı.

Merkez Bankası açıkladı! Dijital Türk Lirası için ilk adım atıldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası; ASELSAN, HAVELSAN ve TÜBİTAK-BİLGEM, Dijital Türk Lirası Ar-Ge kapsamında mutabakat zaptı imzaladı. Dijital Türk Lirası İşbirliği Platformu oluşturuldu.

Merkez Bankası dijital Türk Lirası için düğmeye bastı!

Merkez Bankası; ASELSAN, HAVELSAN ve TÜBİTAK ile ikili mutabakat zabıtlarına imza atıldığını ve Dijital TL için işbirliği platformunun hazırlandığını duyurdu. 

Galatasaray, Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ve Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek çatı altında topluyor!

Cemal Özgörkey yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü bünyesinde yer alan Dijital AŞ, Pazarlama AŞ ile Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme AŞ'yi tek bir çatı altında toplayacaklarını söyledi.

Gayrimenkul sektöründe dijital pazarlama çağı!

“Coldwell Banker Baras” çatısı altında “Lüks Konut Uzmanı” olarak sektörün çıtasını yükseltmeyi amaçlayan Ayşe Fügen Arda, gayrimenkul sektöründe dijital pazarlama çağını değerlendirdi... 

İzmit Deprem Müzesi'nin temeli atıldı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projelerinden biri olan Deprem Müzesi ve Dijital Gösterim Merkezi'nin temeli atıldı

İzmit Deprem Müzesi'nin temeli atılıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projelerinden olan Deprem Müzesi ve Dijital Gösteri Merkezi'nin temeli yarın atılacak.

TeamFores'ten dinamik ofis tasarımı AvivaSA Dijital Garaj!

TeamFores Mimarlık’ın AvivaSA’nın Ümraniye’deki Genel Müdürlük binasının çatı katında tasarladığı “Dijital Garaj”, alışılagelmiş ofis algısından uzak dinamik ve yaratıcı bir çalışma anlayışıyla biçimlenmiş.

Atölye Maslak Maker Culture sergisi 11 Haziran'da açılıyor!

Atölye Maslak Maker Culture sergisi 42 Maslak Ofis Sokağı'nda açılıyor.Maslak Atatürk Oto Sanayi'deki atölyelerde çalışan tasarımcı, sanatçı, fotoğrafçı, dijital medya uzmanları ve ustaların eserleri 42 Maslak Art!SPACE'de ve Ofis Sokağı'nda sergileniyor.

Garanti’nin Dijital Dönüşüm Elçileri görev başında!

Dijital çağın yeniliklerini benimseyen ve farklı platformlarda gerçekleştirdiği öncü projelerle dönemi yakalayan Garanti Bankası, bir yeniliğe daha imza atıyor. Garanti’nin Dijital Dönüşüm Elçileri görev başında...

D&R Genel Müdürü Kürşat Demircioğlu: Hedef 147 mağaza!

Eğlence perakendecisi D&R, hediyelik eşya ve oyuncak sektöründe yer alan AGT Tanıtım’ı satın aldı. D&R Genel Müdürü Kürşat Demircioğlu, dijital mecraların perakende sektörüne sunduğu büyüme fırsatlarını değerlendirdiklerini belirtti.

Bien Seramik dijital teknolojide bir ilke imza atıyor!

Üç boyutlu özel bir programın geliştirilmesine öncülük eden Bien Seramik, isteyen herkese Avcılar Bauhausa yerleştirilen dev LED ekranda hayalindeki banyoyu tasarlama keyfini yaşatıyor....  

TeamFores dijital çatı Haberi

TeamFores dijital çatı

Farklı ölçek ve fonksiyonlarda mimari ve iç mimari projelere imza atan TeamFores Mimarlık’ın Türkiye’nin önde gelen sigorta şirketlerinden AvivaSA’nın Ümraniye’deki Genel Müdürlük binasının çatı katında tasarladığı “Dijital Garaj”, alışılagelmiş ofis algısından uzak, dinamik ve yaratıcı bir çalışma anlayışının endüstriyel tarzla buluştuğu bir kurguyla biçimlenmiş. 


Serter Karataban, 2010 yılı Ocak ayında Ceyda Atıcı ile birlikte Stüdyo Dinamo İçmimarlık Ltd. şirketini kurmuş ve aynı yıl Nisan ayında, Burak Aluminyum için yaptığı stand ile Yapı Endüstri Merkezi’nin düzenlediği geleneksel Yapı Fuarı’nda “Amacına En Uygun Fuar Standı Tasarımı” yarışmasında 3.’lük ödülünün sahibi olmuştur. Serter Karataban, aralarında İstanbul Teknik Üniversitesi, Muğla Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Işık Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Gedik Üniversitesi, TOBB Üniversitesi ve İSTEK Vakfı okullarının da bulunduğu çok sayıda okulda davetli mimar olarak mesleki...