15 / 05 / 2024

teb kredi seçenekleri

teb kredi seçenekleri

Çiftçilere tarlaların boş kalmaması ve üretimde devamlılık için akaryakıt, gübre, yem ve tohum desteği başladı. 6 ay boyunca sürecek kampanya kapsamında verilecek destek için faiz istenmiyor.

Opel'den tüm modellerde "Nisan" ayına özel kredi seçenekleri!

Opel Türkiye nisan ayına özel kredi seçeneklerini açıkladı. Hangi Opel modelinde ne kadar kredi kullanılacağı ve vade süreleri belli oldu.

TOGG ödeme seçenekleri nelerdir? TOGG taksitle alınıyor mu? TOGG için kredi verilecek mi? TOGG için kredi veren bankalar

TOGG ödeme seçenekleri, yerli otomobili almayı düşünenler tarafından araştırılmaktadır. İşte TOGG satın almaya dair detaylar!

Opel'den dikkat çeken kampanya! İşte yeni kredi seçenekleri 

Çeşitli binek ve SUV modellerinde müşterilerine çeşitli olanaklar sunan Opel, başarılı ticari araç modellerinde 75 bin TL için ve 15 ay vade ve sıfır faizli kredi seçenekleri sunmakta.

Kira gelir vergisi bankadan ödeme seçenekleri!

Kira gelir vergisi ödemeleri anlaşmalı bankalar aracılığı ile de yapılabiliyor. Peki, vergi ödemesi kredi kartı ile yapılır mı? İnternet bankacılığı ile vergi ödenir mi? İşte kira gelir vergisi bankadan ödeme seçenekleri..

Beyazhane İstanbul ödeme seçenekleri!

Beyazhane İstanbul ödeme seçenekleri arasında banka kredisi veya firma bünyesinde kredi imkanı yer alıyor. İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen proje 15 katlı tek bloktan oluşuyor.

Küçükköy Essenora ödeme seçenekleri!

Küçükköy Essenora ödeme seçenekleri arasında 24 aya kadar peşinat, faiz, kredi olmadan vadeli ödemeler yer alıyor. Küçükköy Essenora projesinde fiyatlar 397 bin liradan başlıyor...

Bornova Folkart Life Rezidans ödeme seçenekleri!

Folkart Yapı tarafından hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Bornova Folkart Life Rezidans ödeme seçenekleri kapsamında firma bünyesinde kredi kullanılıyor.

Lokum Rezidans ödeme seçenekleri!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Lokum Rezidans ödeme seçenekleri kapsamında 15 ay kredi firmadan sağlanıyor.

Vaditepe Göl Evleri ödeme seçenekleri!

Vaditepe Göl Evleri ödeme seçenekleri kapsamında firma bünyesinde kredi veya banka kredisi kullanılabiliyor. Marmaray ve metro hattının yanı başında olan projede daire fiyatları 199 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Sea Pearl Ataköy ödeme seçenekleri!

Sea Pearl Ataköy ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 2 etap halinde hayata geçirilen projede alanları 88 metrekare ile 398 metrekare arasında farklılık gösteren konutlar bulunuyor.

Kayaşehir TOKİ 19. Bölge ödeme seçenekleri!

Kayaşehir TOKİ 19. Bölge ödeme seçenekleri olarak yüzde 15 peşinatta kalan kısım için 96 ay vadelendirme olarak ilk seçenek sunuluyor. Projede toplam 1.100 daire bulunuyor.

Çekmeköy Metropark ödeme seçenekleri!

Çekmeköy Metropark ödeme seçenekleri kapsamında 0,80 faizle 120 ay taksitlendirme uygulanıyor. Çizmeci Grup tarafından hayata geçirilen proje 4 blok şeklinde yükseliyor. Projede toplam 156 adet daire bulunuyor.

İstanbul 216 ödeme seçenekleri!

İstanbul 216 ödeme seçenekleri kapsamında firma bünyesinde banka kredisi kullanılabiliyor. 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire tiplerine yer verilen proje 24 katlı 3 blok halinde inşa ediliyor.

teb kredi seçenekleri Haberi

teb kredi seçenekleri

Türk Ekonomi Bankası (TEB), üreticilerin finansmana erişimde en büyük destekçisi TEB Harman Kart’ta ek faizsiz dönem avantajı ve yeni iş birlikleriyle, tarım kredilerinde mayıs ayına özel avantajlı faiz oranı ve 3 yıla varan vade seçenekleri sunuyor.

TEB açıklamasına göre, banka, 2007 yılından bu yana Tarım Bankacılığı alanında sunduğu ürün ve hizmetlerle hem ülke ekonomisinin gelişmesi hem de üreticilere destek olmak için çalışmalarına devam ediyor.

Ülke genelindeki tüm üreticilerin 14 Mayıs Çiftçiler Günü’nü kutlayan banka, bu kapsamda üreticilerin finansmana erişimde en büyük destekçisi TEB Harman Kart’ta ek faizsiz dönem avantajı ve yeni işbirlikleriyle, tarım kredilerinde mayıs ayına özel avantajlı faiz oranı ve 3 yıla varan vade seçenekleri sunuyor.

Üreticilerin temel girdilerinin temininde önemli bir rol oynayan ve faizsiz dönem avantajı ile geri ödeme imkanı...