18 / 05 / 2024

Tece Mimarlık Tülin Hadi kimdir

Tece Mimarlık Tülin Hadi kimdir

Mimar Tülin Hadi, Milli Reasürans Kompleksi'nin mimarları Sevinç Hadi ve Şandor Hadi'nin kızıdır. Tülin Hadi, öğrenciliğinde Milli Reasürans projesinde yer aldı; 1992'de Cem İlhan ile TeCe Mimarlık firmasını kurdu... Peki Tülin Hadi kimdir?

Tülin Turgut Proje Pazarlama Danışmanlık Mimarlık Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tülin Turgut Proje Pazarlama Danışmanlık Mimarlık Yatırım Anonim Şirketi  Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tülin Turgut tarafından kuruldu.

ACM Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

ACM Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülin Gürel tarafından kuruldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık “ÖTE/DE/Kİ MİMARLIK” sergisiyle Akbank Sanat'ta!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Türkiye’de sanatın birçok farklı alanında uluslararası projelere yer veren AKBANK SANAT’la önemli bir projeye imza attı.

Efekta Mimarlık kentsel dönüşüm projeleriyle MIPIM’de!

Efekta Mimarlık, Türkiye’ye kazandırdığı kentsel dönüşüm projeleriyle dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’e damga vuruyor.

TeamFores Mimarlık'tan sanatla iç içe ofis tasarımı!

TeamFores Mimarlık Türkiye’nin en büyük filo kiralama şirketi DRD için Kağıthane’de ofis tasarladı. Mimar Serter Karataban, çalışma masalarından toplantı odalarına, yazıcı ünitelerinden hareketli kesonlara kadar her birimin özel olarak tasarlandığını belirtti.

HAS Mimarlık, Türkiye Prefabrik Birliği ödülü aldı!

HAS Mimarlık, ING Bank Kahramanmaraş IT ve Operasyon Merkezi binasıyla, Prefabrik Birliği’nin “2012-2014 Dönemi Yapıt Ödülünü” kazandı.

Keptioğlu İnşaat Taahhüt Mühendislik ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keptioğlu İnşaat Taahhüt Mühendislik ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nahit Kepti ve Nahil Kepti ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Kadıköy, Eğitim Mahallesi'nde kuruldu.

Suem Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suem Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Taha Emre Balta ve Süheyb Özgün ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Üsküdar'da kuruldu.

Kocaman Mimarlık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocaman Mimarlık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Haydar Kocaman, Abdullah Kocaman, Mehmet Kocaman ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Maltepe, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Dünya Mimarlık Haftası bugün T Buluşmaları'nda kutlanacak!

Şişecam Düzcam tarafından Dünya Mimarlık Haftası'nı kutlamak üzere bu yıl ikincisi düzenlenen ‘T Buluşmaları', bugün Harbiye'deki Askeri Müze'de gerçekleştirilecek.

Tıme Studio Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tıme Studio Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi, Afşin Aykanat, Hakan Özbek, Müge Eker Eryayar ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 1 Ekim'de Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Kısıklı Caddesi'nde kuruldu.

BTS Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BTS Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emirhan Özdemir tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Eylül 'de Kadıköy, Hasanpaşa Mahallesi 'nde kuruldu.

TSMD Mimarlık Türkiye Projeleri paneli düzenlendi!

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serilerinin ilki Seranit Grup sponsorluğunda “Eğitim Yapıları” temasıyla 17 Eylül 2015 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapıldı.

Tece Mimarlık Tülin Hadi kimdir Haberi

Tece Mimarlık Tülin Hadi kimdir

Tülin Hadi kimdir?


Tülin Hadi 1969 yılında İstanbul’da doğdu. 1993 yılında İTÜ Mimarlık Fakültesi’nden mezun oldu. Mezuniyetine kadar geçen dönemde Sevinç Hadi ile Teşvikiye Milli Reasürans Kompleksi uygulama aşamalarında, Ergün Aksel ile çeşitli yarışma projelerinde ve Mehmet Tataroğlu-Ömer Bortaçina-Mesut İşcan ofisinde uygulama projelerinde çalıştı. 


Mimar Tülin Hadi, 1992-1994 yılında Turgut Cansever’in bürosunda çalıştığı dönemden bu yana, mesleki faaliyetini Cem İlhan ile birlikte TeCe Mimarlık çatısı altında sürdürüyor. 


Hadi, İ.T.Ü. Mimarlık Fakültesi’nde atöltye çalışmalarına katıldı, jüri üyeliklerinde bulundu. 2003-2006 yılları arasında CNNTurk’te yayınlanan Design360 programının yapımcı/sunuculuğunu üstlendi. 2008 yılında gerçekleştirilen olan XI. Ulusal Mimarlık Ödülleri ve Sergisi jüri üyeliği’ne ve Arkitera Genç Mimar Ödülü jüri üyeliği’ne seçilmiştir.


Tülin Hadi ve Cem İlhan, TeCe Mimarlık'ı 1992 yılında kurdu. 



Tülin Hadi ve TeCe Mimarlık projeleri!


Urfa Sırrın Eğitim...