17 / 05 / 2024

Tech Mimarlık Cephe İnşaat iletişim

Tech Mimarlık Cephe İnşaat iletişim

Tech Mimarlık Cephe İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kartal'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Umut Özkan tarafından kuruldu.

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Açıkgöz ve Ömer Kahrıman ortaklığında kuruldu.

Tech İnşaat Mühendislik Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tech İnşaat Mühendislik Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Aytaç Demir ve Kenan Duran ortaklığında kuruldu.

Akfa Cephe Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akfa Cephe Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Muharrem Akpınar ve Ömer Faruk Yeter ortaklığında kuruldu.

Arslangündoğdu Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Arslangündoğdu Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile  İlyas Arslangündoğdu tarafından açıldı.

Karma Cephe Sistemleri Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karma Cephe Sistemleri Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çevik tarafından kuruldu.

İdeal Cephe Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeal Cephe Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Sevil Kaydı tarafından kuruldu.

Tech Mimarlık Cephe İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tech Mimarlık Cephe İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kartal'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Umut Özkan tarafından kuruldu.

Masg Cephe Sistemleri Tasarımı Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masg Cephe Sistemleri Tasarımı Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Merve Akıncı ve Selim Yarımoğlu Güneş ortaklığında kuruldu.

ZG Cephe Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZG Cephe Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hacer Kurt tarafından kuruldu.

Desinex Dış Cephe İnşaat Mimarlık Proje Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Desinex Dış Cephe İnşaat Mimarlık Proje Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ercan tarafından kuruldu. 

Mimar Tech Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Tech Mimarlık Mühendislik İnşaat Müşavirlik Reklam Bilgisayar Güvenlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ülke Nevin İstanbulluoğlu tarafından kuruldu. 

Skyarc Mimarlık Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Skyarc Mimarlık Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Şeref Topkaya tarafından kuruldu.

Reynaers Salt Galata'da mimarlık ofisleriyle bir araya geldi!

Mimarşiv’in İstanbul Serbest Mimarlar Derneği için düzenlediği İkili İş Görüşmeleri’ne katılan, teknolojisiyle geleceği bugüne taşıyan Belçika orijinli Pencere, Kapı ve Cephe Sistemleri üreticisi Reynaers ürün ve hizmetlerini tanıtmak için Galata'da mimarlık ofisleriyle bir araya geldi.

Tech Mimarlık Cephe İnşaat iletişim Haberi

Tech Mimarlık Cephe İnşaat iletişim


Tech Mimarlık Cephe İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kartal'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Umut Özkan tarafından kuruldu.

Tech Mimarlık Cephe İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır 1-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunlari uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat,rövelerestorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek.Her...