01 / 07 / 2024

Teda Metal Nakliyat İnşaat adres

Teda Metal Nakliyat İnşaat adres

Teda Metal Nakliyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Orhan Karakuş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz 2013 tarihinde Ataşehir, Örnek Mahallesi, Semerkant Caddesi'nde kuruldu

Göksan Orman Ürünleri İnşaat Plastik Hafriyat Nakliyat Metal Palet San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Göksan Orman Ürünleri İnşaat Plastik Hafriyat Nakliyat Metal Palet San.Tic.Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Remzi Çifcibaşı tarafından kuruldu.

Fırst 34 İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırst 34 İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Palaz tarafından kuruldu.

Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Çağrı Asfalt İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağrı Asfalt İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kocatepe tarafından kuruldu.

Çeviri İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çeviri İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Uçar tarafından kuruldu.

Erkök Metal Geri Dönüşüm Palet Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkök Metal Geri Dönüşüm Palet Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Erdal Köksal tarafından kuruldu.

İlhan Bulut Hafriyat Nakliyat İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlhan Bulut Hafriyat Nakliyat İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de İlhan Bulut tarafından kuruldu.

Karadeniz 63 Metal İnşaat Akaryakıt Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz 63 Metal İnşaat Akaryakıt Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Mehmet Hakan Günaydın tarafından kuruldu.

Yakacık Madeni Yağ Oto Yedek İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakacık Madeni Yağ Oto Yedek İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da Mehmet Hakan Günaydın tarafından kuruldu!

Kayaoğulları Hurda Metal İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kayaoğulları Hurda Metal İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kayaoğulları Hurda Metal İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Satcar Otomotiv Elektronik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Satcar Otomotiv Elektronik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Kamil Ozan tarafından kuruldu.

Fleksi Metal Hırdavat Elektrik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fleksi Metal Hırdavat Elektrik Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Üçler Talay tarafından kuruldu.

Altunar İnşaat Metal Hırdavat Endüstriyel Malzemeler Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altunar İnşaat Metal Hırdavat Endüstriyel Malzemeler Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Özgür Delibaş tarafından kuruldu.

Teda Metal Nakliyat İnşaat adres Haberi

Teda Metal Nakliyat İnşaat adres
Teda Metal Nakliyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Orhan Karakuş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da kuruldu. Teda Metal Nakliyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler. Teda Metal Nakliyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Örnek Mahallesi, Semerkant Caddesi,...