15 / 05 / 2024

TEİAŞ tarafından kamulaştırma yapılacak yerler

TEİAŞ tarafından kamulaştırma yapılacak yerler

Bakanlar Kurulu'nun 154 kV (Kemalpaşa TM-Üniversite TM) Brş.N-Batı Anadolu Çimento Enerji İletim Hattı Projesi için TEİAŞ tarafından acele kamulaştırma yapması kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

4 il için kamulaştırma kararı! Bu sabah açıklandı!

Elazığ, Erzurum, Malatya ve Tunceli illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

İzmir Aliağa için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili Aliağa ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan acele kamulaştırma kararı bugünkü 31486 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şanlıurfa'daki Meydan Projesi için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Camikebir mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların yapımı planlanan Meydan Projesi'nin hayata geçirilmesi için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından kamulaştırılmasına karar verildi.

Aksaray için acele kamulaştırma kararı!

Aksaray ili Ortaköy ve Ağaçören sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31169 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İstanbul Pendik'te acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ili Pendik ilçesi, Bahçelievler Mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Pendik Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Gaziantep'te acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Kilis'te acele kamulaştırma kararı!

Kilis'te yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karabük'te acele kamulaştırma kararı!

Karabük'te yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Üç ilde kamulaştırma ve arazi toplulaştırılması kararları!

İzmir’de ve Rize’de bulunan taşınmazlardan bazılarının hızlı bir şekilde, Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) tarafından kamulaştırılması kararı verildi. Devlet Su İşleri Müdürlüğü (DSİ) , Konya Ereğli’deki bazı mahallelerde tarla içi iyileştirme hizmetleri ile arazı toplulaştırması yapacak…

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu için kamulaştırma kararı!

İzmir'de yer alan bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gaziantep'te acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep'te yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gaziosmanpaşa'da acele kamulaştırma kararı!

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi'nde bulunan 2721 ve 13353 parsel numaralı taşınmazların kentsel dönüşüm çalışmalarının kesintiye uğramaması için  Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi. 

Bilecik için kamulaştırma kararı!

Bilecik'te yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TEİAŞ tarafından kamulaştırma yapılacak yerler Haberi

TEİAŞ tarafından kamulaştırma yapılacak yerler

Bakanlar Kurulu, 154 kV (Kemalpaşa TM-Üniversite TM) Brş.N-Batı Anadolu Çimento Enerji İletim Hattı Projesi için TEİAŞ tarafından acele kamulaştırma yapılacak arsaların ada ve parsellerini açıkladı. İşte Bakanlar Kurulu'nun bugünkü (24 Mayıs 2014 Cumartesi tarih ve 29009 sayılı) Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o karar;


BAKANLAR KURULU KARARI

Karar Sayısı : 2014/6350


"Bağlantı anlaşması uyarınca tesis edilecek “154 kV (Kemalpaşa TM-Üniversite TM) Brş.N-Batı Anadolu Çimento Enerji İletim Hattı Projesi” kapsamında ekli haritada gösterilen güzergâha isabet eden taşınmazlarda direk yerlerinin mülkiyet şeklinde, iletken salınım gabarisinin ise irtifak hakkı kurulmak suretiyle Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının 22/4/2014 tarihli ve 631 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 5/5/2014 tarihinde kararlaştırılmıştır."


TEİAŞ...