10 / 05 / 2024

tek boya ulaşım

tek boya ulaşım

10 yıl önce 100 metrekarelik bir alanda sektöre atılan Tek Boya bu yıl 3.5 milyon dolarlık yatırım yapacak...

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

Bakan Uraloğlu resmen duyurdu! Ulaşım, ödeme, para transferi ve alışverişte büyük kolaylık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’ndan Türkiye Kart müjdesi geldi! Uraloğlu, ulaşım, ödeme, para transferi ve alışveriş harcamalarımı tek bir kartta bir araya getiren "Türkiye Kart"ın pilot uygulamasının Konya'da başarıyla tamamlandığını bildirdi.

Öğrencilere son dakika müjdesi! Ulaşım yardımı nasıl alınır? Öğrenci ulaşım desteği kimlere verilecek? Hemen bakın!

Üniversite öğrenimini ailesinden uzakta, başka ilde geçiren öğrencilere senede iki defa ulaşım desteği verilecek. Detayları açıklanan öğrenci ulaşım yardımı lisans ve 25 yaş altı olan öğrencilere tek yön 500 TL'ye kadar verilecek.

Honda tek kişilik ulaşım aracı Striemo'yu duyurdu! Araç kaç liradan satılacak?

Honda, 2017 yılında başlatılan yeni iş geliştirme programı Ignition’a ait ikinci ticari girişim olan Striemo Inc.'yi kurdu. Japon şirket Striemo adındaki tek kişilik ulaşım aracı elektrikli scooter modeli geliştirdi. Aracın fiyat listesi de açıklandı.

İzmir'e Ulaşım Entegrasyon Merkezi kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımın kalbinin attığı noktada; Halkapınar’da İzmir’in ulaşım ağını tek merkezden kontrol edeceği “Ulaşım Entegrasyon Merkezi” kuracak.

İzmir Halkapınar'da Ulaşım Entegrasyon Merkezi kurulacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımın kalbinin attığı noktada; Halkapınar'da İzmir'in ulaşım ağını tek merkezden kontrol edeceği Ulaşım Entegrasyon Merkezi kuracak.

Batman Çamlıtepe'de DDY rayları ve sulama kanalı ulaşımı zorlaştırıyor!

Çamlıtepe mahallesi, DDY rayları ile DSİ sulama kanalları arasına sıkışan tek semt. Ulaşımın kolaylaştırılmasını isteyen semt sakinleri; “Etrafımızda raylar ile sulama kanalı var. Kanal ile raylara geçit istiyoruz” dediler.

Gaziantep Ulaşım Master Planı çalışmaları başladı!

Gaziantep trafiğini rahatlatacak Ulaşım Master Planı’nın uygulamalı çalışmalarına başlanıldı. Plana göre kısa vadede en önemli değişiklik tek yön uygulamasına geçilmesi ve sola dönüşlerin yasaklanması.

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal ulaşım!

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Kartal Yalı Mahallesi'nde bulunuyor. Proje 28 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Adam Kule DAP ulaşım!

Dap yapı imzası taşıyan Adam Kule projesi 27 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Adam Kule DAP ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Kartal Marmara Kule ulaşım!

Kartal Marmara Kule ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da hayata geçiriliyor. Marmara Kule projesi 31 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Adam Kule Maltepe ulaşım!

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen ve tek blok halinde yükselen Adam Kule projesi toplam 350 adet home officeden meydana geliyor. Adam Kule Maltepe ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.

Şişli İstanbul Inn Levent ulaşım!

Şişli İstanbul Inn Levent ulaşım bilgilerine göre proje, Kanyon AVM’ye 300 metre uzaklıkta bulunuyor. İlk etabı 8 Mayıs Cuma günü satışa sunulacak olan proje 27 katlı tek bloktan oluşuyor.

tek boya ulaşım Haberi

tek boya ulaşım

45 bin ton kapasiteli tesislerinde faaliyet sürdüren ve yatırım çalışmalarına hız veren Tek Boya, 3.5 milyon dolarlık yatırım...